Προς το περιεχόμενο

Kernel Power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια 

Εχω 2 υπολογιστες , ενα σερβερ της supermicro και εναν απλο υπολογιστη. Και στους δυο τρεχω win 7.
Καποια στιγμη ο σερβερ ξεκινησε να κανει διαφορα. Εκλεινε μονος του και ανοιγε χωρις λογο και οταν ηθελες να τον κλεισεις ανοιγε μονος του μετα απο 2 3 δευτερολεπτα. Αν ξανα πατουσες τερματισμο δεν ξανα ανοιγε.
Τωρα αρχισε να το κανει και ο αλλο μου υπολογιστης (προστοπαρων μονο να κλεινει) και ειναι στις αρχες του με 3 φορες. Την ωρα που ειναι σε αδρανεια (ανοιχτος χωρις να τον δουλευεις) κλεινει και ξανα ανοιγει. Επισυνάπτω στα σφαλματα στην περιπτωση που ξερει καποιος και μπορει να βοηθήσει!
Για τον πρωτο υπολογιστη αλλαξα δίσκο μνήμες και γραφικα και δεν διορθώθηκε και πίστευα οτι εχει καποιο θεμα η μητρική και δεν ασχολήθηκα παραπανω.
(Να σημειώσω οτι εγω εναν διακοπτη γενικο και καθε βραδύ τον κλείνω για τον λογο οτι εχω διαφορα που δεν υπαρχει λογος να ειναι ανοιχτα χωρις λογο. οθονες εκτυπωτές ζυγαριές κλπ.)

Τα φωτα σας δεν αντεχω αλλο😄😄
Ευχαριστω πολυ!

1502982182_3.PNG.328a5e757307933a278afc8c9083acfe.PNG

Καταγραφή2.PNG

Καταγραφή.PNG

Επεξ/σία από necroboy12
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, necroboy12 είπε

εγω εναν διακοπτη γενικο και καθε βραδύ τον κλείνω

ΜΗΝ το ξανακάνετε και θα δουλέψουν πάλι κανονικά. Θέλετε να τα κλείσετε απομακρυσμένα; Βάλτε το AnyDesk και τελείωσε η υπόθεση.

Δημοσ.

Οχι δεν τίθεται τετοιο θεμα 

Απλα στην παροχή που έχω και τις συσκευές που κλείνω εχω και τις μονάδες.

Ποτε δεν κλείνω το ρεύμα πριν τερματίσει ο υπολογιστής κανονικά 

Ειναι σίγουρο ότι είναι αυτο το πρόβλημα μου λετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...