SpirosRonto Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μιας και κλείνει όπου ναναι το OnePlus 5T μου 3 χρονακια σκεφτόμουν να πηγαίνα σε κάτι διαφορετικό στο τέλος του έτους , σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι μπλακ φραιντει και Χριστουγέννα για προσφορές αν και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό και μεγάλη διαφορά σε τιμές γενικότερα από Ελλάδα. Μια η μπαταρία ή οποία δεν έχει τις ίδιες αντοχές,μια η κάμερα και γενικότερα πέρα από αυτά είναι ακόμα τέλειο σαν κινητό αλλά έλεγα να δω κάτι άλλο. Μέχρι 650€ το πολύ ποιο θα ήταν ιδανικό; Σκεφτόμουν μια φορά να άλλαζα προς iphone 11 μεριά αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν και με έχει ψήσει σαν αλλαγη αν και δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου ένα.
kp1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, SpirosRonto είπε Μιας και κλείνει όπου ναναι το OnePlus 5T μου 3 χρονακια σκεφτόμουν να πηγαίνα σε κάτι διαφορετικό στο τέλος του έτους , σκεφτόμουν να περιμένω μέχρι μπλακ φραιντει και Χριστουγέννα για προσφορές αν και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό και μεγάλη διαφορά σε τιμές γενικότερα από Ελλάδα. Μια η μπαταρία ή οποία δεν έχει τις ίδιες αντοχές,μια η κάμερα και γενικότερα πέρα από αυτά είναι ακόμα τέλειο σαν κινητό αλλά έλεγα να δω κάτι άλλο. Μέχρι 650€ το πολύ ποιο θα ήταν ιδανικό; Σκεφτόμουν μια φορά να άλλαζα προς iphone 11 μεριά αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν και με έχει ψήσει σαν αλλαγη αν και δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου ένα. Τα iphone έχουν φοβερό λογισμικό ειδικά αν έχεις mac,και άλλα προϊόντα της apple Κάιντα συνδεεις όλα μαζί..Αφού είσαι ευχαριστημένος με την oneplus ..Γτ δν πας σε oneplus 8 pro από εξωτερικο..Ότι καλύτερο για μένα.Αλλα περίμενε μέχρι BF μπας και το πάρεις από εδω Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από kp1 2
SpirosRonto Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, kp1 είπε Τα iphone έχουν φοβερό λογισμικό ειδικά αν έχεις mac,και άλλα προϊόντα της apple Κάιντα συνδεεις όλα μαζί..Αφού είσαι ευχαριστημένος με την oneplus ..Γτ δν πας σε oneplus 8 pro από εξωτερικο..Ότι καλύτερο για μένα.Αλλα περίμενε μέχρι BF μπας και το πάρεις από εδω Ευχαριστημενος ειμαι ξεκαθαρα , απλα ηθελα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο σαν λογισμικο γενικοτερα απο αυτη την εννοια, ειμαι της λογικης να παρω ενα κινητο να το εχω τουλαχιστον τρια χρονια οπως το συγκεκριμενο.
koutsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SpirosRonto είπε Ευχαριστημενος ειμαι ξεκαθαρα , απλα ηθελα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο σαν λογισμικο γενικοτερα απο αυτη την εννοια, ειμαι της λογικης να παρω ενα κινητο να το εχω τουλαχιστον τρια χρονια οπως το συγκεκριμενο. Φίλε μου είναι καθαρά στο τι θέλεις. Αν θες να παραμείνεις σε android πας σε op8 pro, αν θες να δοκιμάσεις iphone εγώ θα σου πρότεινα η 11 η καλύτερα κατά τη γνώμη μου xs max Καθαρά λόγω μεγαλύτερης και καλύτερης οθόνης... 1
Fotia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιζουν πολλες φιρμες στην κατηγορια ακριβα κινητα .Υποψη και το θεμα οι αναβαθμισεις στο Android κλπ απο τις εταιριες . Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Fotia
SpirosRonto Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, koutsis είπε Φίλε μου είναι καθαρά στο τι θέλεις. Αν θες να παραμείνεις σε android πας σε op8 pro, αν θες να δοκιμάσεις iphone εγώ θα σου πρότεινα η 11 η καλύτερα κατά τη γνώμη μου xs max Καθαρά λόγω μεγαλύτερης και καλύτερης οθόνης... Σε θεμα καμερας εχουν διαφορα; Εννοω αν εχεις γνωση ποιο ειναι καλυτερο σε αυτο τον τομεα, σε ευχαριστω!
koutsis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, SpirosRonto είπε Σε θεμα καμερας εχουν διαφορα; Εννοω αν εχεις γνωση ποιο ειναι καλυτερο σε αυτο τον τομεα, σε ευχαριστω! Αν εννοείς μεταξύ 11 και xs max, το 11 έχει night mode στην κάμερα, άρα είναι καλύτερο...
SeNNinhA Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρίσκετε iPhone 11 128gb με 650€? Ουτε το 64gb δεν εχει τόσο και δεν θα επαιρνα ποτέ σήμερα με 64gb. Και να σε βολέψει να ξέρεις ότι θα το πουλήσεις δύσκολα σε περιπτωση αλλαγής (δεν αλλάζω προσωπικά αλλά καποιοι το σκεφτονται). Προσοχή σε skroutz γιατί εάν χρειαστείς εγγύηση στην Apple θα είναι ακριβή η επισκευή και ο ένας με δύο χρόνια εγγύηση είναι θέμα. Επίσης να ζητάτε να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας ακόμη και στην απλή αποδείξη αγοράς διότι εάν το κλειδώσετε δεν θα βρείτε άκρη με την Apple με απλή απόδειξη. Ακόμη καλύτερα να γραφτεί έστω χειρόγραφα το serial number της συσκευης με σφραγίδα του μαγαζιού. Εάν θα πηγαινα κάπου θα ήταν μόνο το 12. Όχι γιατί τα προηγούμενα δεν είναι καλά αλλά γιατί το 12 είναι επιτέλους όμορφο. Τα δύο προηγουμεν ηταν για εμενα άσχημα σε όψη και σε κράτημα. Προσωπικα εχω και iPhone και Android. Δεν το συζητώ ότι προτιμώ το παλιότερο iPhone μου από το καινούργιο Android μου. Αλλά θα πρέπει να αποφασίσεις ότι θα δεχθείς του περιορισμούς της Apple. Εάν ναι τότε go for it αλλα και πάλι πολλά τα λεφτά. Σε Android με 300-500€ έχεις πολλές εξαιρετικές επιλογές. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα