Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Εχω ένα laptop lenovo ideapad 320  με i3 4gb ram και ssd128.Είναι αρκετά γρήγορο για τις δουλειές που κάνω κυρίως ιντερνετ,ταινίες,φωτο,office αλλά θέλω να αλλάξω τον σκληρό κυρίως για την χωρητηκότητα.Αφού θα πάει σε κάποιον ειδικό να το αναλάβει έλεγα μήπως αλλάξω και την ram από 4 σε 8.Χρειάζεται? Θα δώ κάποια διαφορά? ή την διαφορά χρημάτων να την δώσω για μεγαλύτερο ssd 500? Tι μάρκες ssd,ram να προτιμήσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, smaik είπε

Tι μάρκες ssd,

Κάποιοι από τους καλύτερους είναι αυτοί, με πρώτο βέβαια τον 860EVO.

Η μάρκα ραμ δεν έχει σημασία, αρκεί τα χαρακτηριστικά της να είναι στα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής του λάπτοπ. Έχει ενσωματωμένα γραφικά ή ανεξάρτητα;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Κάποιοι από τους καλύτερους είναι αυτοί, με πρώτο βέβαια τον 860EVO.

Η μάρκα ραμ δεν έχει σημασία, τα χαρακτηριστικά της να είναι στα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής του λάπτοπ. Έχει ενσωματωμένα γραφικά ή ανεξάρτητα;

Ευχαριστώ πολύ! Ναι ενσωματωμένα γραφικά έχει.Ελεγα να έπαιρνα ssd 250 (μου φτάνει) + μια ram 8  ή με τα ίδια λεφτά να μην πάρω ram αλλά μόνο ssd 500. Τι νομίζετε σαν καλύτερη αναβάθμιση;

Δημοσ.

Tα 250 GB για μοναδικό δίσκο είναι λίγα σήμερα, εκτός αν είσαι βέβαιος ότι δεν θα γεμίσει.
Τα δε 4GB ram είναι οριακά.
Αν δεν σου φτάνουν τα χρήματα, βάλε 8 GB...

-

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Tα 250 GB για μοναδικό δίσκο είναι λίγα σήμερα, εκτός αν είσαι βέβαιος ότι δεν θα γεμίσει.
Τα δε 4GB ram είναι οριακά.
Αν δεν σου φτάνουν τα χρήματα, βάλε 8 GB...

-

Ευχαριστώ πολύ! Εχω και ένα εξωτερικό σκληρό οπότε αν πάει να γεμίσει τα περνάω εκεί.Νομίζω οτι μου φτάνει ο 250

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφ' όσων έχετε ενσωματωμένα γραφικά ''επιβάλεται'' να πάτε σε 8GB ραμ. Προτείνω κάποια από αυτές.

Ο 250GB δίσκος είναι υπέρ-αρκετός για Windows, αφού έχετε εξωτερικό για τα αρχεία.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...