akoinonitos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, johnmt2 είπε @akoinonitos χρηστο με καλο σεταρισμα τις μνημες στα 3800 ποσα ms εχεις στο aida? επισης ο 5800 στο ryzen master ποσο boost πιανεις σε single και all core??? 51.5 αν θυμαμαι καλα ,σε single εως 4975(οσο το εχω βαλει δλδ +125Mhz) και all core παιζει 4550-4575Mhz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Εγώ θα τρελαθώ... Έκανα clear cmos, έδωσα 1.41v στις μνήμες στα xmp, κανένα hardware error και εξακολουθεί να έχει χειρότερα αποτελέσματα στο bandwidth το 4x8 από το 2x8 να χουμε να ασχολούμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Grisos είπε Καλησπέρα, Όσοι προσθέσατε 2 έξτρα dim, τσεκάρατε αν δίνει όντως παραπάνω επιδόσεις; Αν και απ'ότι έχω καταλάβει είναι ακόμα περίοδος δοκιμαστικών ακόμα και με 2 dim. Συγνώμη αλλά τι να τσεκάρουν; Αυτό που ξέρουμε από την εποχή της DDR3; Ότι τα 4 ranks, είτε 4x8 Single Rank είτε 2x16 Dual Rank, δίνουν καλύτερες επιδόσεις; Δε χρειάζεται να τσεκάρουν τίποτα. Ισχύει σε κάθε CPU που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xoroxronis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εγώ θα τρελαθώ... Έκανα clear cmos, έδωσα 1.41v στις μνήμες στα xmp, κανένα hardware error και εξακολουθεί να έχει χειρότερα αποτελέσματα στο bandwidth το 4x8 από το 2x8 να χουμε να ασχολούμαστε Βάλε screenακια πριν και μετά και zentimings αν έχεις. Χρησιμοποιείς ακριβώς το ίδιο aida έτσι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Από asus μόνο στην dark hero δεν βγάζει errors από ότι διαβάζω και τρώει κράξιμο η asus γτ δεν το έχει διορθώσει ακόμα στις αλλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 0.9 vddp / vddg CCD + 1.05 vddg IOD + 1.1 vsoc χωρίς whea μέχρι στιγμής με 1900 fclk Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Από asus μόνο στην dark hero δεν βγάζει errors από ότι διαβάζω και τρώει κράξιμο η asus γτ δεν το έχει διορθώσει ακόμα στις αλλες Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι καλύτερα νέα μητρική με κάθε γενιά επεξεργαστή. Πόσες μητρικές με Χ570 έχουν περάσει το όριο των 2 χρόνων; Θα δουν αναβαθμίσεις της προκοπής, ή απλά θα πάρουν την υποστήριξη και τέλος; Η dark hero δίνει μια ελπίδα να δει 2-4 bios updates ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, petasis είπε Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι καλύτερα νέα μητρική με κάθε γενιά επεξεργαστή. Πόσες μητρικές με Χ570 έχουν περάσει το όριο των 2 χρόνων; Θα δουν αναβαθμίσεις της προκοπής, ή απλά θα πάρουν την υποστήριξη και τέλος; Η dark hero δίνει μια ελπίδα να δει 2-4 bios updates ακόμα. Bios θα βγουν απλά δεν ξέρω πότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Bios θα βγουν απλά δεν ξέρω πότε. Θεωρείς ότι θα έχουν ασχοληθεί περισσότερο από την ενημέρωση του agesa? (Τώρα θυμήθηκα τις "αναβαθμίσεις" που είδαμε με τις ευπάθειες των Intel...) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από petasis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέσα στην βδομάδα θα βγάλουν όλοι οι κατασκευαστές. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι είμαστε με beta bios. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Xoroxronis @akoinonitos Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με sub-timings, ότι έχω σημαδέψει είναι οι αλλαγές που έκανε από μόνη της η μητρική. Αρκούν οι αλλαγές της δεύτερης στήλης γι'αυτήν τη διαφορά στο Read/Copy; 2x8 4x8 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από godslayerxp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, godslayerxp είπε @Xoroxronis @akoinonitos Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με sub-timings, ότι έχω σημαδέψει είναι οι αλλαγές που έκανε από μόνη της η μητρική. Αρκούν οι αλλαγές της δεύτερης στήλης γι'αυτήν τη διαφορά στο Read/Copy; 2x8 4x8 Η πλάκα είναι ότι αν τρέξεις την αμέσως προηγούμενη έκδοση του Aida 64 , βγάζει πολύ καλύτερα νούμερα σε read Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, godslayerxp είπε @Xoroxronis @akoinonitos Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με sub-timings, ότι έχω σημαδέψει είναι οι αλλαγές που έκανε από μόνη της η μητρική. Αρκούν οι αλλαγές της δεύτερης στήλης γι'αυτήν τη διαφορά στο Read/Copy; 2x8 4x8 τρώει ζόρια με τα 4 stick.....ίσως για αυτό τα άσχημα νούμερα.......κανονικά έπρεπε να έχει ίδια ή και καλύτερα νούμερα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από BabisTs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, godslayerxp είπε @Xoroxronis @akoinonitos Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με sub-timings, ότι έχω σημαδέψει είναι οι αλλαγές που έκανε από μόνη της η μητρική. Αρκούν οι αλλαγές της δεύτερης στήλης γι'αυτήν τη διαφορά στο Read/Copy; 2x8 4x8 Λογικά είναι αρκετές, δοκίμασε να βάλεις μόνο τα δύο scl 5 δεν πιστεύω να σου ζητήσει έξτρα ταση Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από akoinonitos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) θέλει χαμηλό vsoc + vddg CCD για τα whea errors. 1.1+ vsoc = whea 1.075 vsoc = no whea Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα