vins Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Devastor είπε Πιστεύω πώς ναι, το Scalar βγαίνει εκτός PBO limits πάντως (τουλάχιστον απόσο ξέρω) πρόσεχε Αν το έχω 1x όμως παίζει ρολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devastor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 11 minutes ago, vins said: Αν το έχω 1x όμως παίζει ρολο; Ναι εκεί άστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tbak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αντιμετωπίζω ένα παράξενο "πρόβλημα" τις τελευταίες μέρες. Μετά απο πολλες δοκιμές σε διάφορα settings έχω ενα σωσμένο προφίλ στο bios που έχει μόνο PBO enabled, σκέτο χωρίς να πειράξω όρια σε PPT, TDC, EDC και καθόλου curve, scalar +freq κλπ Ουσιαστικα απλά έχει "enabled" τα PBO, performance profile στην ASUS default, και Spread spectrum disabled. ΟΛΑ τα άλλα στο auto... Τα αποτελέσματα σε διάφορα bench είναι εξαιρετικά, για παράδειγμα θα πώ το CB20 9000-9040 multi και 635 single. Ξαναλέω όλα "auto", Spread spectrum disabled, performance default και απλά "enabled" τα PBO. Έφτιαξα ενα profile ρυθμίσεων ακριβώς το ίδιο, και παίρνω ότι έπαιρνα στην αρχή που είναι για παράδειγμα στο CB20 8100-8200 multi και 610-620 single. Φαντάζομαι οτι αυτό που βλέπω "auto" στο profile το οποίο έκανα τις δοκιμές (πριν to γυρίσω στο auto) δίνει απο κάτω άλλες τιμές στο bios απότι το auto ενός profile που χτίζω απο την αρχή. Υπάρχει τρόπος να κάνω dump τα settings που καταλλήγουν στο bios? Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 @tbak μήπως έχεις και το voltage στο auto στο προφίλ που φορτώνεις? και απλά δίνει ρεύμα επειδή κρατάει καλή θερμοκρασία? τρέξε ένα cb20 με το hwinfo64 να τρέχει από πίσω και δες watt, tdc, edc και βάλε manual +5 στο advanced και δοκίμασε ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tbak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε @tbak μήπως έχεις και το voltage στο auto στο προφίλ που φορτώνεις? και απλά δίνει ρεύμα επειδή κρατάει καλή θερμοκρασία? τρέξε ένα cb20 με το hwinfo64 να τρέχει από πίσω και δες watt, tdc, edc και βάλε manual +5 στο advanced και δοκίμασε ξανά. Καλημέρα, δεν κατάλαβα καλα τι εννοείς. Ναι στο auto το έχω όπως σε όλα τα profile. Αν βάλω +5 έχω χειρότερο all core και καλύτερο single, PPT, EDC,TDC είναι ίδια. Το πρόβλημα καταλήγει οτι έχω 2 ολόιδια φαινομενικά profile απο πλευράς bios settings που έχουν σταθερά το ένα με το άλλο κοντά 10% διαφορά στο performance. Δεν είναι random, να μου πετάξει μια φορα καλύτερο αποτέλεσμα λόγο θερμοκρασίας, σταθερά έχουν διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, tbak είπε Καλημέρα, δεν κατάλαβα καλα τι εννοείς. Ναι στο auto το έχω όπως σε όλα τα profile. Αν βάλω +5 έχω χειρότερο all core και καλύτερο single, PPT, EDC,TDC είναι ίδια. Το πρόβλημα καταλήγει οτι έχω 2 ολόιδια φαινομενικά profile απο πλευράς bios settings που έχουν σταθερά το ένα με το άλλο κοντά 10% διαφορά στο performance. Δεν είναι random, να μου πετάξει μια φορα καλύτερο αποτέλεσμα λόγο θερμοκρασίας, σταθερά έχουν διαφορά. εννοούσα +5 σε ppt, tdc, edc πάντως αν είναι κυριολεκτικά το ίδιο ίσως έχει γίνει κάποια αλλαγή στο amd overclocking? νομίζω έχει 2 διαφορετικά (αν και πρακτικά θα έβλεπες τις αλλαγές..) μπέρδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ορμάτε: ClockTuner for Ryzen (CTR) v2.0 RC3 Download 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deu164 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Grisos είπε Ορμάτε: ClockTuner for Ryzen (CTR) v2.0 RC3 Download Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Deu164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/2/2021 στις 11:59 ΠΜ, Grisos είπε Ορμάτε: ClockTuner for Ryzen (CTR) v2.0 RC3 Download με εσπασε τα νευρα δεν βγαζω ακρη και ενω εχω κανει εξαγωγη τα αρχει του cinebench r20 στον φακελο που ζηταει συνεχεια μου λεει cb r20 not found Και μου ανοιγει την ιστοσελιδα για το cinebench Άκυρο τελικά δούλεψε Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από johnmt2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν χάνεις και κατι..Στο v2.1 θα εχει ουσια να ασχοληθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 εμενα το κιντερ αβγουλακι μου εδωσε Silver rank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Πολλά silver με το που έβαλαν llc3,4 και power phase control cpu extreme, στο επόμενο run τα έβγαλε gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 εγώ αυτό το πρόγραμμα δεν το κατάλαβα ακριβώς τι κάνει... all core oc? γιατί για pbo boost δεν το κόβω εκτός και αν έκανα τίποτα λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Edit: Βέβαια ο συγκεκριμένος πειράζει LLC ενώ κανονικά δεν πρέπει. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Grisos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Έκδοση 34052021/02/0520,28 MBytes TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) BIOS 3405 "1. Ενημέρωση AMD AM4 AGESA V2 PI 1.2.0.0 2. Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης AMD RAID UEFI 3. Βελτίωση σταθερότητας συστήματος" άτσα η Asus non beta bios 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα