overmind7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Ποσό που διαθέτουμε : 600-700€ Χρήση υπολογιστή : casual gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. δεν χρειαζόμαι οθόνη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? δεν χρειαζόμαι πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν με νοιάζει Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το συναρμολογήσω εγω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. δεν επιθυμούμε Θα ήθελα να δω τις προτάσεις σας για ένα νεο build για προσωπική χρήση. Όπως το παλιό μου build που το κράτησα 9 χρονια (i5-3470) ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα που θα κρατήσω και πάλι για πολύ καιρό. Η χρήση που κάνω ειναι casual gaming (καποιες φορες ΑΑΑ games) και χρησιμοποίηση emulators kai vm's. Γενικά έχω αρκετά προγράμματα ανοιχτά. Έχω ήδη αγοράσει τον επεξεργαστή (Ryzen 9 5900x) και θα κρατήσω προς το παρόν τη κάρτα γραφικών rx580. Οπότε το budget παρακάτω είναι μόνο για τα υπόλοιπα του πύργου. Monitor και περιφερειακά δεν με ενδιαφέρουν γιατί έχω. Ευχαριστώ
LaMereda Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι οθόνη έχεις; Αν και είπες ότι πήρες ήδη τον 5900Χ, είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι 12c/24t επεξεργαστή; Κρίνοντας από την χρήση σου αλλά και ότι την έβγαλες με ένα 4c/4t cpu για τόσα χρόνια, μάλλον είναι overkill ο 5900Χ. Καλύτερα θα ήταν να αγόραζες ένα 8c/16t όπως ο 3700Χ και με την (αρκετά μεγάλη) διαφορά χρημάτων να έβαζες μια καλύτερη κάρτα γραφικών ας πούμε. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από LaMereda
overmind7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, LaMereda said: Τι οθόνη έχεις; Αν και είπες ότι πήρες ήδη τον 5900Χ, είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι 12c/24t επεξεργαστή; Κρίνοντας από την χρήση σου αλλά και ότι την έβγαλες με ένα 4c/4t cpu για τόσα χρόνια, μάλλον είναι overkill ο 5900Χ. Καλύτερα θα ήταν να αγόραζες ένα 8c/16t όπως ο 3700Χ και με την (αρκετά μεγάλη) διαφορά χρημάτων να έβαζες μια καλύτερη κάρτα γραφικών ας πούμε. Εχω dual monitor,ενα 4K για ταινιες και ενα 1080 για games. O 5900x είναι πιο πολύ για future proofing. Προς το παρόν η rx580 δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στα 1080,αλλα είναι στο μυαλό μου να γίνει κάποια στιμγή αναβάθμιση με κάποια μεταχειρισμένη RTX 2XXX γιατί πιστεύω οτι θα πάω σε 4k gaming προς το παρόν Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από overmind7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα