Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

καλησπέρα, 

1. αν είσαι εντός εγγύησης στο. φτιάχνει η MS

Όντως; Δεν θεωρείτε ζημιά από κακη χρήση ; Ή τις καλύπτουν και αυτές;

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

καλησπέρα, 

1. αν είσαι εντός εγγύησης στο. φτιάχνει η MS

2.  αν είσαι εκτός κ έχει σπάσει η βάση νομίζω βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικό. Δες ενα βίντεο του πως ανοίγει ο μοχλός κ εντόπισε ποιο ακριβώς κομμάτι σου λείπει κ αν με αντικατάσταση του θα είσαι οκ. Αφού λειτουργεί ο αισθητήρας λογικά είσαι οκ για αλλαγή βάσης LB. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη η αλλαγή να ξέρεις, την κάνεις κ εσυ άνετα. Αλλά διάβασε πρώτα το 1 αν είσαι εντός 2ετιας από την αγορά. 

ευχαριστω για την απαντηση
δυστηχως ειμαι εκτος εγγυησης.
σκεφτηκα οτι ειναι το frame  και οτι ισως θα μπορουσα να το βρω καπου στο ιντερνετ για να το αγορασω να το αλλαξω.
γιατι για επιισκευη ξεκιναει απο 30Ε και δεν νομιζω να αξιζει ...
εγινε θα το κοιταξω σε κανενα βιντεακι ...ευχαριστω :)

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Όντως; Δεν θεωρείτε ζημιά από κακη χρήση ; Ή τις καλύπτουν και αυτές;

Γενικά στέλνεις κ το κρίνουν επιτόπου. 99% τα φτιάχνουν πάντως κ τα καλύπτουν στην εγγύηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ χτες πήγα σε φίλο και κουβάλησα το series X μαζί μου, γιατί αγόρασε LGC2 77". Νόμιζα ότι είχε βάψει μαύρο τον τείχο στην αρχή 😆.

Το έβαλα με το after market καλώδιο στις σωστές 2.1 θύρες και δεν έπιασε ποτέ το VRR και τα 4K@120hz, ούτε με απανωτά restart. Μόνο 1080p@120hz. Έβγαζε η τηλεόραση σας δεν υποστηρίζει 120hz όλα τα άλλα ήταν τικαρισμενα.

Απ'ότι είδα σε Reddit έχουν 2-3 σφάλμα και την γύρισαν πίσω. Άλλοι έκαναν μοντιες για να λείπει κάτι αλλά να φτιάξει το 4Κ@120. Σε εμάς τίποτα. 

Edit: Μπερδεύτηκα και το έγραψα στο θέμα του S και όχι του Χ. Αν μπορεί να μεταφερθεί παρακαλώ.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Εγώ χτες πήγα σε φίλο και κουβάλησα το series X μαζί μου, γιατί αγόρασε LGC2 77". Νόμιζα ότι είχε βάψει μαύρο τον τείχο στην αρχή 😆.

Το έβαλα με το after market καλώδιο στις σωστές 2.1 θύρες και δεν έπιασε ποτέ το VRR και τα 4K@120hz, ούτε με απανωτά restart. Μόνο 1080p@120hz. Έβγαζε η τηλεόραση σας δεν υποστηρίζει 120hz όλα τα άλλα ήταν τικαρισμενα.

Απ'ότι είδα σε Reddit έχουν 2-3 σφάλμα και την γύρισαν πίσω. Άλλοι έκαναν μοντιες για να λείπει κάτι αλλά να φτιάξει το 4Κ@120. Σε εμάς τίποτα. 

ωωωω 77 inches το.... δάκρυ μας!! :)

Βάλε καμία φωτογραφία να πάρουμε γεύση αν έχεις. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

ωωωω 77 inches το.... δάκρυ μας!! :)

Βάλε καμία φωτογραφία να πάρουμε γεύση αν έχεις. 

Είναι πιο μεγάλη στην πραγματικότητα, η φωτογραφία την τρώει! 😆

received_530092022442234.jpeg

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Είναι πιο μεγάλη στην πραγματικότητα, η φωτογραφία την τρώει! 😆

received_530092022442234.jpeg

έπος!!! αξίζει η αγορά 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

έπος!!! αξίζει η αγορά 

Ωραία ήταν γύρισα σπίτι και η 55αρα μου, φαινόταν στα μάτια μου 24" μετά. 😆

Δημοσ.

Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στην κονσόλα με πληκτρολόγιο και ποντίκι που το υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ ακουστικά που έχω κουμπώσει στο χειριστήριο. Όταν αυτό κλείνει μετά από λίγη ώρα, λόγω αδράνειας, σταματάω να ακούω και πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το χειριστήριο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το έχω μόνιμα ενεργοποιημενο; 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι στην κονσόλα με πληκτρολόγιο και ποντίκι που το υποστηρίζει. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ ακουστικά που έχω κουμπώσει στο χειριστήριο. Όταν αυτό κλείνει μετά από λίγη ώρα, λόγω αδράνειας, σταματάω να ακούω και πρέπει να ενεργοποιήσω πάλι το χειριστήριο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το έχω μόνιμα ενεργοποιημενο; 

βαλε το χειριστηριο στην (usb) πριζα

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που είχε εξωτερικό HDD και τον άλλαξε για εξωτερικό SSD να μας πει διαφορές. Αξίζει δηλαδή τα λεφτά να πάει κάποιος σε εξωτερικό SSD για τα λεφτά?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sheepinator είπε

Παιδιά υπάρχει κάποιος που είχε εξωτερικό HDD και τον άλλαξε για εξωτερικό SSD να μας πει διαφορές. Αξίζει δηλαδή τα λεφτά να πάει κάποιος σε εξωτερικό SSD για τα λεφτά?

Κανενα ερωτημα, προχωρας αμεσα/αφοβα/απροσκοπτα κλπ κλπ 😜

Και αν τυχον ξεμεινεις απο χωρο η θελεις περισσοτερο, μπορεις παντα να εχεις 2 εξωτερικους δισκους μαζι, πχ value for money συνδυασμοι, κανα 2tb ssd (δεν ειναι αναγκη τουρμπατους gen 4 και οι μεσαιοι gen 3 με καλες τιμες ειναι μακραν καλυτεροι απο hdd) και κανα 3,5"/8tb/hdd η 2.5"/5tb/hdd για τον εξτρα χωρο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sheepinator είπε

Φίλε μου να ξέρεις ότι τα παιχνίδια που έχουν το σήμα X\S πάνω, δε μπορούν να φορτωθούν από εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν είναι ο επίσημος της seagate ο οποίος μπαίνει στην ειδική θύρα που έχει το xbox από πίσω. Ενημερώνω. Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα φορτώνουν μια χαρά, αλλά σε μερικά χρόνια όλα Χ/S θα είναι...οπότε κρινε εσύ. Παρόλα αυτά μπορείς να μεταφέρεις πέρα δωθε τα παιχνίδια από τον εξωτερικό στον εσωτερικό του ΧΒΟΧ για να τα παίζεις αν και θα παίρνει λίγα λεπτά, και φυσικά θα φθείρει τους δίσκους με το καιρό..καλή συνέχεια!

4 ώρες πριν, Sheepinator είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...