Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, sifario1 είπε

Καλημέρα μια ερώτηση να κάνω.To controller στο xbox s έχει μικρόφωνο? Και αν δεν έχει πως συνδέω?Π.χ έχω ακουστικά με μικρόφωνο ενσωματωμένο και τα συνδεσα με mini jack αλλά τίποτα δεν εκανε

Καλημερα, μια χαρά δουλεύει με κανονικό jack για μικρόφωνο κ ακουστικά. 3.5 βύσμα θες, αλλιώς με adapter. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβγαινε κανονικά ο ήχος απλώς έπαιξα fifa 23 άκουγα τον άλλον και δεν με άκουγε αυτός.Δεν έχω τρόπο να κάνω τεστ το μικρόφωνο αν ξέρει κανείς.Βασικα τα ακουστικά που έχω είναι blitzwolf hp2 pro που είναι με bluetooth και έχουν και μικρόφωνο Απλώς έχουν και mini jack για να τα συνδέσεις και έτσι τα συνδεσα.Ισως παίζει ρόλο τα συγκεκριμενα ακουστικα

Επεξ/σία από sifario1

Ερώτηση λιγο ειδίκη σε όσους έχουν τηλεώραση με Dolby Vision και συνδρομή Amazon Prime. Ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνεςη εφαρμογή του prime έκανε αυτόματα εναλλαγή μεταξύ SDR/HDR/Dolby Vision ανάλογα το video, πλέον μπάινει μόνο HDR όχι Dolby Vision και αν μπέις μετά αν επιλέξεις SDR video παραμένει σε HDR.

To έχει παρατηρήσει κάπιος άλλος αυτό?

47 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Ερώτηση λιγο ειδίκη σε όσους έχουν τηλεώραση με Dolby Vision και συνδρομή Amazon Prime. Ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνεςη εφαρμογή του prime έκανε αυτόματα εναλλαγή μεταξύ SDR/HDR/Dolby Vision ανάλογα το video, πλέον μπάινει μόνο HDR όχι Dolby Vision και αν μπέις μετά αν επιλέξεις SDR video παραμένει σε HDR.

To έχει παρατηρήσει κάπιος άλλος αυτό?

Θέμα του app πιθανότατα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πως θα καταφέρουμε να αγοράσουμε το diablo 4 τώρα που βγεί? Είμαι στο game pass με Τουρκικό λογαριασμό και απο όσο έχω καταλάβει δεν μπορώ να κάνω αγορά παιχνιδιού.

9 λεπτά πριν, gotthard είπε

Πως θα καταφέρουμε να αγοράσουμε το diablo 4 τώρα που βγεί? Είμαι στο game pass με Τουρκικό λογαριασμό και απο όσο έχω καταλάβει δεν μπορώ να κάνω αγορά παιχνιδιού.

γιατί δεν γυρίζεις το λογαριασμό σου Ελλάδα και να κάνεις ότι αγορά θες; 

3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

γιατί δεν γυρίζεις το λογαριασμό σου Ελλάδα και να κάνεις ότι αγορά θες; 

γίνεται ? Κάνω δεύτερο νέο λογαριασμό και δεν θα έχω πρόβλημα με τον άλλον? Δεν παρακολουθώ συνέχεια τα δρώμενα ,οπότε δεν έχω εικόνα του τι μπορώ και τι όχι να κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση.

51 λεπτά πριν, gotthard είπε

γίνεται ? Κάνω δεύτερο νέο λογαριασμό και δεν θα έχω πρόβλημα με τον άλλον? Δεν παρακολουθώ συνέχεια τα δρώμενα ,οπότε δεν έχω εικόνα του τι μπορώ και τι όχι να κάνω. Ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν είπα ακριβώς για δεύτερο λογαριασμό. Από όσο γνωρίζω μπορείς ανά δύο μήνες να αλλάζεις την τοποθεσία του λογαριασμού σου, άρα τον τουρκικό κάνε τον ελληνικό. Αν κ δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς με το τουρκικό account. 

καλησπερα σε ολους,
μια ερωτηση ηθελα να κανω ...αν ξερει καποιος να μου απαντησει ...
κατα ποσο αξιζει να επισκευασω ενα χειριστιριο series s  (το οποιο εχει σπασει η βαση του lb  στην ουσια το κουμπι δουλευη αν βγαλεις το πλαστικο απο πανω και το πιεζεις απο μεσα.... )
αξιζει επισκευη του σε καταστημα; ή να προσπαθησω να βρω frame απο ebay και τετοια να το φταξω αν γινεται μονος μου ; 
η χαλασε τελειως και παω για καινουργιο ; 
ευχαριστω  και σορρυ αν ειμαι λιγο offtopic

4 λεπτά πριν, teomaniacos είπε

καλησπερα σε ολους,
μια ερωτηση ηθελα να κανω ...αν ξερει καποιος να μου απαντησει ...
κατα ποσο αξιζει να επισκευασω ενα χειριστιριο series s  (το οποιο εχει σπασει η βαση του lb  στην ουσια το κουμπι δουλευη αν βγαλεις το πλαστικο απο πανω και το πιεζεις απο μεσα.... )
αξιζει επισκευη του σε καταστημα; ή να προσπαθησω να βρω frame απο ebay και τετοια να το φταξω αν γινεται μονος μου ; 
η χαλασε τελειως και παω για καινουργιο ; 
ευχαριστω  και σορρυ αν ειμαι λιγο offtopic

καλησπέρα, 

1. αν είσαι εντός εγγύησης στο. φτιάχνει η MS

2.  αν είσαι εκτός κ έχει σπάσει η βάση νομίζω βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικό. Δες ενα βίντεο του πως ανοίγει ο μοχλός κ εντόπισε ποιο ακριβώς κομμάτι σου λείπει κ αν με αντικατάσταση του θα είσαι οκ. Αφού λειτουργεί ο αισθητήρας λογικά είσαι οκ για αλλαγή βάσης LB. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη η αλλαγή να ξέρεις, την κάνεις κ εσυ άνετα. Αλλά διάβασε πρώτα το 1 αν είσαι εντός 2ετιας από την αγορά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...