Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Πήρα την ts-wx η οποία έχει το τροφοδοτικό εκτός τιμονιού. Σε μία άλλη της thrustmaster που είχα δοκιμάσει με το τροφοδοτικό μέσα έβγαζε αρκετή ζέστη. Από εκεί και πέρα αν το πάρει κάποιος bandle μαζί με τα πετάλια να ξέρει πως αυτά που έχει μαζί δεν είναι ότι καλύτερο. Έχει βγάλει κάποια άλλα που τα πουλάει ξεχωριστά τα οποία είναι κλάσης ανώτερα. Από εκεί και πέρα έχει λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο. 

Εννοείται πως την προτείνω. Έχει πολύ καλό feedback αν και εμένα με δυσκόλεψε πολύ στη σειρά forza horizon. Στα forza motorsport είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. 

Πολύ καλή και ακριβή βέβαια 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jpil είπε

Ηλεκτρονικά καταστήματα εξωτερικού για αγορά παιχνιδιών εκτός από eneba ποια είναι;

τα πιο αξιόπιστα, eneba, cdkeys, Gamivo κα. Πρόσεξε γιατί στα τελευταία βγάζει παράξενους όρους που πρέπει να προσέξεις να απορρίψεις (ασφάλεια αγοράς, συνδρομή κλπ). Μην πας στα κουτουρου. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να παίξει π.χ GTA V που το έχω στον υπολογιστή αγορασμένο στο x box ή πρέπει να αγοραστεί εκ'νέου και στο x box ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nek3 είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να παίξει π.χ GTA V που το έχω στον υπολογιστή αγορασμένο στο x box ή πρέπει να αγοραστεί εκ'νέου και στο x box ?

Ριξε μια ματια στην κονσολα σου στα παιχνιδια σου, στο εμφανιζει?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek3 είπε

Καλησπέρα, στον υπολογιστή από που εχεις αγοράσει το παιχνίδι? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek3 είπε

αν είναι αγορασμένο από Microsoft Store στο pc κ λέει xbox play anywhere, τότε ναι γίνεται. αλλιώς όχι. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ευχαριστώ παιδιά από όσο θυμάμαι είναι αγορασμένο από site τύπου eneba - instang επομένως δεν θα επιτρέπει το crossplay, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nek3 είπε

Καλώς ευχαριστώ παιδιά από όσο θυμάμαι είναι αγορασμένο από site τύπου eneba - instang επομένως δεν θα επιτρέπει το crossplay, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !

από eneba είναι κωδικός Microsoft Store οπότε παίζουν, αλλά από όσο είδα το συγκεκριμένο GTA V Δεν είναι xbox play anywhere. 

εδώ η πλήρης λίστα των σχετικών games 

https://www.trueachievements.com/xbox-play-anywhere/games

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι μπαταρίες που έρχονται μαζί με το xbox xseries δεν είναι επαναφορτιζόμενες?δοκίμασα με type c να τις φορτίσω αλλά δεν φορτιζαν...έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο Κιτ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, georsev είπε

Οι μπαταρίες που έρχονται μαζί με το xbox xseries δεν είναι επαναφορτιζόμενες?δοκίμασα με type c να τις φορτίσω αλλά δεν φορτιζαν...έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο Κιτ?

Όχι δεν είναι επαναφορτιζόμενες 

Μπορείς να το λειτουργείς με type c και χωρίς μπαταρίες όμως 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Όχι δεν είναι επαναφορτιζόμενες 

Μπορείς να το λειτουργείς με type c και χωρίς μπαταρίες όμως 

Δεν μπορώ με τα καλώδια στο σαλόνι δυστυχώς....άμα πάρω μπαταρίες επαναφορτιζόμενες θα φορτίζουν με την type c υποδοχή?η θα είναι πολύ αργές στην φόρτιση?η να πάρω καμια βάση φόρτισης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...