Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Καλησπέρα παιδιά καμία τιμονιέρα να προτείνετε;Και κανένα budget cockpit όχι κάτι τρελό για Xbox series s 

έχει τη Genesis 400 προσφορά το eshop στα 79€ αυτές τις μέρες! καλορίζικη! :)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Την έχεις; πιστεύεις ότι αξίζει;Μου φαίνεται δεν είναι συμβατή με Xbox s

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Την έχεις; πιστεύεις ότι αξίζει;Μου φαίνεται δεν είναι συμβατή με Xbox s

γράφει συμβατή με xbox One, άρα λογικά είναι και με S, νομίζω εύκολα θα το μάθουμε με ένα τηλ σε αντιπρόσωπο. Μέχρι τις 15 είναι η προσφορά. 

Δεν την έχω αλλά τη γλυκοκοιτάζω. Από βίντεο που είδα μου φαίνεται μια χαρά και την δουλεύουν πολύ σε ανατολικό μπλοκ, οπότε ίσως είναι προέλευσης Πολωνία/Ρουμανία/Ουγγαρία κλπ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

γράφει συμβατή με xbox One, άρα λογικά είναι και με S, νομίζω εύκολα θα το μάθουμε με ένα τηλ σε αντιπρόσωπο. Μέχρι τις 15 είναι η προσφορά. 

Δεν την έχω αλλά τη γλυκοκοιτάζω. Από βίντεο που είδα μου φαίνεται μια χαρά και την δουλεύουν πολύ σε ανατολικό μπλοκ, οπότε ίσως είναι προέλευσης Πολωνία/Ρουμανία/Ουγγαρία κλπ. 

Αν είναι συμβατή θα την πάρω.Την έχω δει μέρες την προσφορά αλλά δεν κατάφερα να βρω αν ταιριάζει με τα Xbox x&s

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Αν είναι συμβατή θα την πάρω.Την έχω δει μέρες την προσφορά αλλά δεν κατάφερα να βρω αν ταιριάζει με τα Xbox x&s

από όσο γνωρίζω 99,9% των περιφερειακων του One παίζουν στα Series. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω βάλει τις gift cards από την παιραιως. 

Τώρα από που αγοράζουμε παιχνίδια σε κάποια σελίδα εκτός κονσόλας? Στο ελληνικό store μου βγάζει τα πανυα κενά, το ίδιο και στο us. Στο γερμανικό μου δείχνει παιχνίδια κανονικά, οπότε να βλέπω από εκεί? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, imr είπε

Έχω βάλει τις gift cards από την παιραιως. 

Τώρα από που αγοράζουμε παιχνίδια σε κάποια σελίδα εκτός κονσόλας? Στο ελληνικό store μου βγάζει τα πανυα κενά, το ίδιο και στο us. Στο γερμανικό μου δείχνει παιχνίδια κανονικά, οπότε να βλέπω από εκεί? 

Κενα σε σενα μονο, για δοκιμασε με αλλο browser η απο αλλο pc.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nek4d είπε

Κενα σε σενα μονο, για δοκιμασε με αλλο browser η απο αλλο pc.

ουγγρικό στορ για αγορές κανονικά χωρίς vpn κ σε καλύτερες λίγο τιμές. 

Ερώτηση. Τιμονιέρα από pc χωρίς ένδειξη xbox υπάρχει περίπτωση να παίξει με αντάπτορα τύπου keyboard/mouse στα Series? εχει κανείς εμπειρία; 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

ουγγρικό στορ για αγορές κανονικά χωρίς vpn κ σε καλύτερες λίγο τιμές. 

Ερώτηση. Τιμονιέρα από pc χωρίς ένδειξη xbox υπάρχει περίπτωση να παίξει με αντάπτορα τύπου keyboard/mouse στα Series? εχει κανείς εμπειρία; 

Πριν πάρω τιμονιέρα που το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι τέτοιο. Και κατέληξα σε κάτι που ήταν και για τα 2.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Τελείωσε φαντάζομαι? Στα 100 την βλεπω

Άκυρο ειδα στα email είναι στο newsletter :)

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Πριν πάρω τιμονιέρα που το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι τέτοιο. Και κατέληξα σε κάτι που ήταν και για τα 2.

Ποια πήρες αν μπορείς να μας πεις;Και την προτείνεις;

10 λεπτά πριν, imr είπε

Τελείωσε φαντάζομαι? Στα 100 την βλεπω

Άκυρο ειδα στα email είναι στο newsletter :)

Σκέφτεσαι να την πάρεις;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Σκέφτεσαι να την πάρεις;

Πήρα την ts-wx η οποία έχει το τροφοδοτικό εκτός τιμονιού. Σε μία άλλη της thrustmaster που είχα δοκιμάσει με το τροφοδοτικό μέσα έβγαζε αρκετή ζέστη. Από εκεί και πέρα αν το πάρει κάποιος bandle μαζί με τα πετάλια να ξέρει πως αυτά που έχει μαζί δεν είναι ότι καλύτερο. Έχει βγάλει κάποια άλλα που τα πουλάει ξεχωριστά τα οποία είναι κλάσης ανώτερα. Από εκεί και πέρα έχει λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο. 

Εννοείται πως την προτείνω. Έχει πολύ καλό feedback αν και εμένα με δυσκόλεψε πολύ στη σειρά forza horizon. Στα forza motorsport είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Σκέφτεσαι να την πάρεις;

Ναι το σκέφτομαι αν και προς το παρών δεν έχω χώρο για να την χργσιμοποιησω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...