Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

καλημέρα, καλή χρονιά και κυρίως... καλορίζικο! 

οπως ανέφερε παραπάνω ο φίλος, συνήθως όσα είναι gamepass παίζουν σε πολυ μεγάλη έκπτωση, οπότε αν κάποιο δεν προλάβεις να το τελειώσεις και δεις ότι σε ενα μήνα βγαίνει, είτε το πλακώνεις, είτε το αγοράζεις αν σε τρελαίνει. 

Υπόψη ότι δεν προλαβαίνεις να παίξεις όλα όσα έχει με τίποτα. Άρα θα κάνεις επιλογές.

Τέλος, όσα είναι xbox game studios, EA games κλπ μένουν φορεβερ, καθώς και άλλα στούντιο με αντίστοιχες συμφωνίες. 

Συνήθης χρόνος παραμονής για αυτά που αποχωρούν είναι οι 12 μήνες όπου λογικά αν το ήθελες θα το είχες παίξει το game. 

Ότι θες εννοείται ρώτα ελεύθερα. :)

Συνήθως όντως μένουν πολύ καιρό. Εμένα μου είχε φανεί πολύ παράξενο που το rdr2 και το gta5 έμειναν κάνα 4μηνο το καθένα. Ειδικά το 1ο το ξεκίνησα, έπαιξα καμιά 10αρια ώρες και μετά που βγήκε από game pass δεν το ξανά ακούμπησα και ας το αγόρασα. Και είναι κρίμα γιατί είναι ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Συνήθως όντως μένουν πολύ καιρό. Εμένα μου είχε φανεί πολύ παράξενο που το rdr2 και το gta5 έμειναν κάνα 4μηνο το καθένα. Ειδικά το 1ο το ξεκίνησα, έπαιξα καμιά 10αρια ώρες και μετά που βγήκε από game pass δεν το ξανά ακούμπησα και ας το αγόρασα. Και είναι κρίμα γιατί είναι ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. 

έχεις απόλυτο δίκιο Για τα δύο που αναφέρεις και στα gta trilogy προφανώς συμφωνία της Rockstar για παραμονή 4μηνο όπως είπες. Έχει αλλα που είναι third party κ εχω ξεχάσει από πότε μπήκαν. Αλλά συνήθως 12-24 μήνες είναι οι περισσότερες συμφωνίες παραμονής των third party από όσο έχω παρατηρήσει με όσα έχω πιάσει. 

• Like 1

Για το χειριστήριο πρέπει να αγοράσουμε προστατευτικά για τους δύο μοχλούς;

Έρχομαι από playstation βλέπετε και μου έχουν μείνει κουσουρια.

Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποια;

2 λεπτά πριν, jpil είπε

Για το χειριστήριο πρέπει να αγοράσουμε προστατευτικά για τους δύο μοχλούς;

Έρχομαι από playstation βλέπετε και μου έχουν μείνει κουσουρια.

Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποια;

δε χρειάζεται προστασία για τους μοχλούς, είναι σε πιο εργονομική θέση ο αριστερός σε σχέση με PS όπως θα διαπίστωσες. Κ απο αντοχή κανένα θέμα πραγματικά. 

Καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω.Επειδη δεν προλαβα προ ημερών τις προσφορές σε μερικά παιχνίδια θα ήθελα να αγοράσω το asseto corsa.Η ερώτηση μου είναι τι πρέπει να γράφει ως πλατφόρμα xbox live η συγκεκριμένα xbox s?Είμαι κάτοχος xbox s.Παραθέτω 2 link για να δείτε την διαφορά στην περιγραφή 

https://www.cdkeys.com/assetto-corsa-xbox-eu

https://www.cdkeys.com/assetto-corsa-competizione-xbox-one-xbox-series-x-s-eu

1 ώρα πριν, sifario1 είπε

Καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω.Επειδη δεν προλαβα προ ημερών τις προσφορές σε μερικά παιχνίδια θα ήθελα να αγοράσω το asseto corsa.Η ερώτηση μου είναι τι πρέπει να γράφει ως πλατφόρμα xbox live η συγκεκριμένα xbox s?Είμαι κάτοχος xbox s.Παραθέτω 2 link για να δείτε την διαφορά στην περιγραφή 

https://www.cdkeys.com/assetto-corsa-xbox-eu

https://www.cdkeys.com/assetto-corsa-competizione-xbox-one-xbox-series-x-s-eu

Και τα 2 θα σου παιξουν (σαν one), απλα το 2ο εχει εξτρα βελτιωμενα γραφικα για X/S.

Δεν ξερω ποσο αξιζει στο συγκεκριμενο διπλη τιμη για τα γραφικα του S, αλλα αν στο μελλον παρεις Χ θα ειναι ετοιμο αυτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sifario1

Γνώμη μου πάρε πρώτα το απλό, να δεις αν ο χειρισμός σε βολεύει και μετά προχώρα στο Competizione που έχει ακόμα πιο ρεαλιστικό χειρισμό. Ίσως τον απόλυτα ρεαλιστικό μαζί με το Forza Motorsport. 

Όπου ρεαλιστικός για κάποιους σημαίνει αφόρητα δύσκολος. 

Για εμένα κ το απλό Asseto Corsa ήθελε αρκετές ρυθμίσεις να φέρω στα μέτρα μου την ευαισθησία κλπ. 

Επεξ/σία από rodosf1
  • Like 2

2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

@sifario1

Γνώμη μου πάρε πρώτα το απλό, να δεις αν ο χειρισμός σε βολεύει και μετά προχώρα στο Competizione που έχει ακόμα πιο ρεαλιστικό χειρισμό. Ίσως τον απόλυτα ρεαλιστικό μαζί με το Forza Motorsport. 

Όπου ρεαλιστικός για κάποιους σημαίνει αφόρητα δύσκολος. 

Για εμένα κ το απλό Asseto Corsa ήθελε αρκετές ρυθμίσεις να φέρω στα μέτρα μου την ευαισθησία κλπ. 

Για να με βοηθήσεις αν γίνεται επειδή είμαι καινούργιος και έρχομαι από ps3 εγώ έπαιζα το gran turismo που είναι ότι καλύτερο λένε στην οδήγηση.Τωρα ψάχνω να βρω στο xbox κάτι παρόμοιο.Need for speed και forza horizon καμιά σχέση στην οδήγηση που τα δοκίμασα.Το forza motorsport 7 καταργήθηκε δεν μπορώ να το βρω ίσως πιο μετά να δοκιμάσω το motorsport 8.Τωρα μια που γνωρίζεις το asseto corsa είναι κοντά στα θελω μου?

Καλησπέρα παιδιά αν θέλουμε στο μέλλον να αναβαθμίσουμε τον αποθηκευτικό χώρο ποια είναι η φτηνότερη και καλύτερη επιλογή διότι είδη έχω μόνο 100gb ελεύθερα, και το σβήσε και ξανακατεβασε είναι λίγο κουραστικό, η καλύτερη επιλογή ξέρω ότι είναι ο Seagate storage expansion για series s/x αλλά η τιμή για εμένα τουλάχιστον είναι απλησίαστη, από την άλλη έχω δει ότι αν πάρω έναν εξωτερικό απλό ssd ή hdd τα παιχνίδια που είναι για s/x δεν θα τρέχουν σωστά, αλλά μόνο του original xbox, 360  και one,ισχύει όντως αυτό η έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Είμαι νέος χρήστης κι εγώ. Προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το store.
Έκανα ένα trial για το game pass αλλά δε νομίζω να το συνεχίσω.

Ο καλύτερος τρόπος να αγοράσεις παιχνίδια είναι μέσω του store ή μπορούμε κι από αλλού; ρωτάω γιατί είναι πολύ τσιμπημένα τα παιχνίδια εκεί. Πχ. το football manager έχει 50 ευρώ!

52 λεπτά πριν, Dav47 είπε

Καλησπέρα παιδιά αν θέλουμε στο μέλλον να αναβαθμίσουμε τον αποθηκευτικό χώρο ποια είναι η φτηνότερη και καλύτερη επιλογή διότι είδη έχω μόνο 100gb ελεύθερα, και το σβήσε και ξανακατεβασε είναι λίγο κουραστικό, η καλύτερη επιλογή ξέρω ότι είναι ο Seagate storage expansion για series s/x αλλά η τιμή για εμένα τουλάχιστον είναι απλησίαστη, από την άλλη έχω δει ότι αν πάρω έναν εξωτερικό απλό ssd ή hdd τα παιχνίδια που είναι για s/x δεν θα τρέχουν σωστά, αλλά μόνο του original xbox, 360  και one,ισχύει όντως αυτό η έχω καταλάβει κάτι λάθος.

πάρε εναν εξωτερικό hdd 2gb με κανένα 40ρι κ οτι του series S θες να παίξεις το μεταφέρεις στον εσωτερικό σε 4min/20GB. Εναλλακτικά ssd εξωτερικό με κανένα 50ρι το 1ΤΒ κ μεταφορά ακόμα πιο γρήγορα 😉

1 ώρα πριν, sifario1 είπε

Για να με βοηθήσεις αν γίνεται επειδή είμαι καινούργιος και έρχομαι από ps3 εγώ έπαιζα το gran turismo που είναι ότι καλύτερο λένε στην οδήγηση.Τωρα ψάχνω να βρω στο xbox κάτι παρόμοιο.Need for speed και forza horizon καμιά σχέση στην οδήγηση που τα δοκίμασα.Το forza motorsport 7 καταργήθηκε δεν μπορώ να το βρω ίσως πιο μετά να δοκιμάσω το motorsport 8.Τωρα μια που γνωρίζεις το asseto corsa είναι κοντά στα θελω μου?

κ εγω έπαιζα GT στο ps, είναι μακράν πιο ρεαλιστικά και challenging τα Assetto κ τα Forza Motorsport (θα βγει gamepass, μην αγοράσεις κανένα παλιό). 

Assetto το βρίσκεις με 2€ από Argentina Eneba, ουτε καφές δεν είναι κ έχει μεγάλη ποικιλία σε ρυθμίσεις, αυτοκίνητα κ πίστες. Το Competizione είναι πιο πολύ προσανατολισμενο σε πρωτάθλημα οχημάτων GT να ξέρεις, με καλύτερη απεικόνιση της πίστας και πιο advanced ρεαλισμό οδήγησης.

Αν σε ψήσει το Corsa παίρνεις κ το Competizione. 

2 λεπτά πριν, perpetas είπε

Είμαι νέος χρήστης κι εγώ. Προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει το store.
Έκανα ένα trial για το game pass αλλά δε νομίζω να το συνεχίσω.

Ο καλύτερος τρόπος να αγοράσεις παιχνίδια είναι μέσω του store ή μπορούμε κι από αλλού; ρωτάω γιατί είναι πολύ τσιμπημένα τα παιχνίδια εκεί. Πχ. το football manager έχει 50 ευρώ!

αγόρασε από eneba κ ειδικά έκδοση Argentina για τις φθηνότερες τιμές (θέλει vpn στην εξαργύρωση μέσω browser). Αν δεν θες να μπερδευτείς με vpn αγόρασε από eneba region Europe ή Global. 

Εναλλακτικά από το store της Microsoft το Ουγγαρεζικο που είναι 20-30% πιο κάτω οι τιμές στις προσφορές. 

Γενικά σε συμφέρει να έχεις συνδρομή gold γιατί βάζει κάθε εβδομάδα εκπτώσεις έως 90%. Αν έχεις gold ετήσια η διαφορά με το να έχεις ultimate gamepass είναι 12€ επιπλέον, οπότε αξίζει πολλαπλά νομίζω. 

@perpetas by the way, η τιμή του football manager 23 στα κλειδαδικα δεν έχει πέσει κάτω από 38€ ποτέ, μήπως να το έπαιζες μέσω gamepass μαζί με καμία αλλά 500games με 12€/ετος επιπλέον; νομίζω συμφέρει :)

• Like 3

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Θυμαμαι λαθος, ή η κονσολα ειχε κοντα στα 220 ευρω απο Ευρωπαϊκο microsoft store πριν λιγες ημερες; 

σε γιορτινή προσφορά απευθείας δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Με επιστροφή euro bank, payzy από Γερμανό κλπ είχε τύχει να βγει φθηνότερα κ απο 220.

2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θυμαμαι λαθος, ή η κονσολα ειχε κοντα στα 220 ευρω απο Ευρωπαϊκο microsoft store πριν λιγες ημερες; 

229€ ειχε παιξει.

https://www.lagonika.gr/prosfores/xbox-series-s/

• Thanks 1

Από games στο gamepass που ίσως έχετε προσπεράσει, αξίζει με τα χίλια να παίξετε το Hollow Knight στο gamepass. Απίστευτο Platformer με πολύ υψηλή βαθμολογία από όποιον το έπαιξε, σε όποια πλατφόρμα και νσ το έπαιξε. 

Κ έρχεται το δεύτερο μέσα στο 2023!

ΥΓ. Δεδομένης της... φραγής νέων ποστ στο νήμα Xbox Series X, το γράφω για όλους τους κατόχους Xbox Series εδώ. Το παιχνίδι αξίζει πολύ πολύ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...