Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω κάποια παιχνίδια που εχει 2 εκδόσεις, για one και series.

Πχ το φιφα έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος. Από τη στιγμή που δεν με μοιάζουν τα γραφικά και το θέλω απλά για μια στο τόσο local multiplayer μπορώ να βάλω την έκδοση για one για να γλυτώσω λίγο χώρο? 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

37 λεπτά πριν, imr είπε

Βλέπω κάποια παιχνίδια που εχει 2 εκδόσεις, για one και series.

Πχ το φιφα έχει σημαντικά μικρότερο μέγεθος. Από τη στιγμή που δεν με μοιάζουν τα γραφικά και το θέλω απλά για μια στο τόσο local multiplayer μπορώ να βάλω την έκδοση για one για να γλυτώσω λίγο χώρο? 

εννοείται, απόλυτη συμβατότητα. είσαι σίγουρος όμως ότι στο gameplay δεν υπάρχει διαφορά; 

17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

εννοείται, απόλυτη συμβατότητα. είσαι σίγουρος όμως ότι στο gameplay δεν υπάρχει διαφορά; 

Δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω. Έχω την έκδοση για series αλλά θα ήθελα να γλυτώσω χωρο

5 λεπτά πριν, imr είπε

Δεν ξέρω, για αυτό ρωτάω. Έχω την έκδοση για series αλλά θα ήθελα να γλυτώσω χωρο

Ο παραπάνω χώρος που καταλαμβάνουν οι εκδόσεις s/x είναι γιατί έχουν και τα 4k textures.

Αν τώρα εσύ έχεις το S σου, συνδεδεμένο σε 1080p οθόνη/tv τότε η MS έχει προβλέψει να μην σου κάνει εγκατάσταση τα 4k textures αν επιλέξεις την έκδοση S/X, για να σου γλυτώνει χώρο στον δίσκο. Οπότε νομίζω δεν θα δεις και τρομερή διαφορά στο μέγεθος εγκατάστασης όπως και στο gameplay νομίζω.

Εμένα τουλάχιστον όταν έχω το Series X μου σε 1080p monitor(το πηγαινοφέρνω κάποιες φορές γιατί έχει κάνει κατάληψη ο μικρός με το PS5 στην μεγάλη TV) αυτό κάνει άσχετα αν κατεβάζω την S/X version.

Καλά δεν τα λέω γιατί έχω καμιά 10αρια μέρες μόνο το X και ακόμα ψάχνομαι για τις διαφορές One/S-X όταν πρόκειται για 1080p monitor..

• Like 1

1 ώρα πριν, imr είπε

η έκδοση next gen έχει το λεγόμενο hypermotion με χρήση ΑΙ στο gameplay για ρεαλισμό μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Έτσι λέει η εταιρεία ΕΑ, εγω δεν το έχω βάλει καν για να σου πω άποψη κ αν αυτό αξίζει τόσο. 

Κάποιοι που το έχουν παίξει λένε είναι πολύ καλύτερο, οχι μόνο οπτικά. 

• Like 2

Κάνει καμία διαφορά το HDMI 2.1 άμα βάλω στο Series S. Δεν εχω ακόμα τηλεόραση με 120ΗΖ αλλά μήπως το με το 2.0 που δίνουν μαζί 18gps κάνει καμία έκπτωση σε γραφικά ή οθόνη που υποστηρίζει 120hz. Δηλαδή έχω τηλεόραση με 120ΗΖ και παίζω apex legends. Θα φτάνει το 1440p@120ΗΖ με αγοραστο 2.1 HDMI? Mε 2.0 με τίποτα έτσι;

Το καλωδιο που εχει η κονσολα επαρκει για 2Κ και 120hz οπως και για 4Κ 60hz.Το 2.1 το χρειαζεσαι για 4Κ 120hz κατι το οποιο δεν το υποστιριζει η κονσολα οποτε τσαμπα λεφτα θα δωσεις αν το αγορασεις.

• Thanks 1

Πήρα μόλις χθές το εργαλείο για να μην ανοίγω συνέχεια το κτήνος pc που καίει τα άντερα του (θα το χρησιμοποιώ μόνο για racing sims σε συνδυασμό με vr και φυσικά άλλα vr games)

Έχω πάθει πλάκα με την εμπειρία, δεν νομίζω οτι έχει να ζηλέψει και πολλά απο το Χ. Εν τω μεταξύ είναι φοβερά μικρό!

Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω ειδικά με το gamepass είναι ο αποθυκευτικός χώρος. Τι προτείνεται ssd εξωτερικό χωρίς σκέψη ή παίζει και η λύση του μηχανικού καλά; Απο μοντέλα υπάρχει κάποια καλή πρόταση;

• Like 3

14 λεπτά πριν, vfragos είπε

Πήρα μόλις χθές το εργαλείο για να μην ανοίγω συνέχεια το κτήνος pc που καίει τα άντερα του (θα το χρησιμοποιώ μόνο για racing sims σε συνδυασμό με vr και φυσικά άλλα vr games)

Έχω πάθει πλάκα με την εμπειρία, δεν νομίζω οτι έχει να ζηλέψει και πολλά απο το Χ. Εν τω μεταξύ είναι φοβερά μικρό!

Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω ειδικά με το gamepass είναι ο αποθυκευτικός χώρος. Τι προτείνεται ssd εξωτερικό χωρίς σκέψη ή παίζει και η λύση του μηχανικού καλά; Απο μοντέλα υπάρχει κάποια καλή πρόταση;

hdd εξωτερικό είσαι μια χαρά. Αν μετράει για σένα η λεπτομέρεια στην ταχύτητα μεταφοράς στον εσωτερικό τότε πάρε ssd. Προσωπικά με 3ΤΒ εξωτερικό μηχανικό έχω κατεβασμένα γύρω στα 170 games κ στον εσωτερικό καμία 10-15. Προφανώς κ δεν τα παίζω όλα πάρα 2-3 κατά περιόδους. Απλά έχω όσα μελλοντικά θέλω να παίξω κάποια στιγμή κατεβασμένα. 

Οπότε αν κάτι απαιτεί να τρέξει από τον εσωτερικό η μεταφορά εικόνων γρήγορη κ δεν το ξανακατεβαζω. Αν τρέχει από τον εξωτερικό, τρέχει μια χαρά από εκεί. 

Καλορίζικο το μικρό θηρίο. 

9 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

hdd εξωτερικό είσαι μια χαρά. Αν μετράει για σένα η λεπτομέρεια στην ταχύτητα μεταφοράς στον εσωτερικό τότε πάρε ssd. Προσωπικά με 3ΤΒ εξωτερικό μηχανικό έχω κατεβασμένα γύρω στα 170 games κ στον εσωτερικό καμία 10-15. Προφανώς κ δεν τα παίζω όλα πάρα 2-3 κατά περιόδους. Απλά έχω όσα μελλοντικά θέλω να παίξω κάποια στιγμή κατεβασμένα. 

Οπότε αν κάτι απαιτεί να τρέξει από τον εσωτερικό η μεταφορά εικόνων γρήγορη κ δεν το ξανακατεβαζω. Αν τρέχει από τον εξωτερικό, τρέχει μια χαρά από εκεί. 

Καλορίζικο το μικρό θηρίο. 

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ! Μάλλον για μηχανικό με βλέπω, κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Σαφώς απο 2ΤΒ και πάνω.

• Thanks 1

27 λεπτά πριν, vfragos είπε

WD Black

Seagate

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Ενα απλό 2.5 hdd μέσα σε θήκη δεν γίνεται να βάλουμε;

εννοείται. μια χαρά παίζουν όλα. εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα κ ολα παίζουν μια χαρά. Αν βρείτε κ με μεγαλύτερη ταχύτητα μηχανικό, ακόμα καλύτερα, γλιτώνετε κ λεφτά από ssd. Αν δεν είναι θέμα το οικονομικό πας σε ssd. Προσωπικά σας είπα το σκεπτικό μου, προς ώρας με βολεύει άψογα ο μηχανικός. 

• Like 1

10 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Έγινε το θαύμα. Έδωσα το S και 230€ και αντάλλαξα με Χ.

Το S το είχα πάρει μεταχειρισμένο στα 150€.

Πετάω!

αμα πουλάει κανένας Series S με 150 θέλω για δεύτερο!!! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...