Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

ηδη υπάρχει adapter κινέζικος σε nvme δίσκο για Series. Νομίζω θα παίξει σύντομα παντού! :)

τον είδα και εγώ αλλά αν κατάλαβα καλά υποστηρίζει μόνο ένα και συγκεκριμένο δίσκο της WD 😕

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Revered είπε

τον είδα και εγώ αλλά αν κατάλαβα καλά υποστηρίζει μόνο ένα και συγκεκριμένο δίσκο της WD 😕

δεν πρόλαβα να δω τιμή του δίσκου της WD? έχουμε εικόνα; το σίγουρο είναι ότι θα αντιγράφει ο adapter κ θα παίξουν πολλές χωρητικότητες πλέον κ εταιρείες. 

1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

δεν πρόλαβα να δω τιμή του δίσκου της WD? έχουμε εικόνα; το σίγουρο είναι ότι θα αντιγράφει ο adapter κ θα παίξουν πολλές χωρητικότητες πλέον κ εταιρείες. 

είναι ο SN 530 2242 και βασικά δεν τον βρίσκεις ή αν τον βρεις η τιμή είναι τεράστια.

• Like 1

Μόλις τώρα, Revered είπε

είναι ο SN 530 2242 και βασικά δεν τον βρίσκεις ή αν τον βρεις η τιμή είναι τεράστια.

μαλιστα, οπότε πάλι απαγορευτική η διαδικασία. Ελπίδα λοιπόν για να ανοίξει η σχετική τεχνολογία σύντομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Revered είπε

Από ότι κατάλαβα - αν κατάλαβα καλά είναι αυτός που μπαίνει και στα surface

κτλβα κ προφανώς για αυτό τον φορμάρει το Xbox. 

Παντως βγήκαν κ αλλες χωρητικότητες της Seagate έβλεπα στο Amazon, ελπίζω να μην μπερδεύτηκα. Οι τιμές στα ύψη όμως. 

Επεξ/σία από rodosf1

1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

κτλβα κ προφανώς για αυτό τον φορμάρει το Xbox. 

Παντελή βγήκαν κ αλλες χωρητικότητες της Seagate έβλεπα στο Amazon, ελπίζω να μην μπερδεύτηκα. Οι τιμές στα ύψη όμως. 

ναι ο 2 TB. Γενικώς αν δεις αντίστοιχες τιμές που χρησιμοποιείται η τεχνολογία CFEΧ είναι πανάκριβες οι κάρτες συνολικά.

Στην πραγματικότητα bargain είναι η τιμή της Seagate. Αλλά για λάθος προίον όταν δεν βγάζεις χρήματα από αυτό (cameras).

Θα πρέπει να ανοίξει την τεχνολογία η MS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

58 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

ηδη υπάρχει adapter κινέζικος σε nvme δίσκο για Series. Νομίζω θα παίξει σύντομα παντού! :)

1 ώρα πριν, Revered είπε

Η μόνη ένσταση μου είναι - ότι η MS άφησε το expansion στην Seagate μονοπώλιο προς το παρόν. Υποτίθεται ότι θα μπαίνανε και άλλοι κατασκευαστές για να πέσουν οι τιμές του λόγω ανταγωνισμού - όπως συμβαίνει με το playstation.

Ναι είναι πιο Plug and play ναι είναι πιο φορητή λύση αλλά οι τιμές είναι απαγορευτικές ακόμα δυστυχώς.

Και στην ουσία μιλάμε από ότι βλέπω στο ebay για ένα compact flash to pciexpress adaptor.

Κοιτώντας την βάση που έβαλε ο φίλος λίγο πιο πάνω είδα αυτό:

https://gr.banggood.com/Aolion-External-SSD-Hard-Disk-Box-Adapter-For-CHSN530-1TB-Xbox-Series-X-S-Drive-NVMe-Replacing-Solid-Hard-Disk-Case-Enclosure-For-Xbox-Series-X-p-1917517.html?rmmds=product_topselling&cur_warehouse=CN&act_poa=SKUI82929

EDIT: μάλλον τον αναφέρατε ήδη πιο πάνω 🙈

Επεξ/σία από skritikos
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, skritikos είπε

Κοιτώντας την βάση που έβαλε ο φίλος λίγο πιο πάνω είδα αυτό:

https://gr.banggood.com/Aolion-External-SSD-Hard-Disk-Box-Adapter-For-CHSN530-1TB-Xbox-Series-X-S-Drive-NVMe-Replacing-Solid-Hard-Disk-Case-Enclosure-For-Xbox-Series-X-p-1917517.html?rmmds=product_topselling&cur_warehouse=CN&act_poa=SKUI82929

EDIT: μάλλον τον αναφέρατε ήδη πιο πάνω 🙈

Ναι παίρνει μόνο τον Western Digital CH SN530 που ειναι απλησίαστος

• Like 1
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Ποσο χωρο να ειχε δλδ,1ΤΒ,και τι θα αλλαζε?Στο διπλα τοπικ,ενα παλικαρι με Χ λεει οτι εχει κουμπωμενους πανω 2 δισκους,εναν 2ΤΒ και εναν 5ΤΒ και πολλοι φιλοι του εχουν 10αρηδες κουμπωμενους.Οποτε ποσο χωρο ακομα να ειχε?Δεν μας σωνει τιποτα λεω εγω,χαχαχα

Mα πλεον τα games εχουν ξεφυγει σε μεγεθος, forza 5 (100gb) Μass effect remaster (80gb) κλπ. Και βαζει συνεχεια παιχνιδαρες στο gamepass.

Νομιζω ενα 1TB θα ηταν το ιδανικο.

3 λεπτά πριν, xaralas είπε

Mα πλεον τα games εχουν ξεφυγει σε μεγεθος, forza 5 (100gb) Μass effect remaster (80gb) κλπ. Και βαζει συνεχεια παιχνιδαρες στο gamepass.

Από το series S στο X που πήγα μικρή διαφορά κάνει ο δίσκος.

Αν θες να κατεβάζεις τα πάντα 480 gb δεν θα κάνουν την διαφορά.

28 λεπτά πριν, xaralas είπε

Δηλαδη 364gb ειναι λιγος χωρος ενω 800gb θα ηταν το ιδανικο?Το επερχομενο STALKER θα ειναι κοντα 200gb οποτε δυο τετοια και παπαλα παλι ο χωρος.Δεν ειναι αυτο το μειονεκτημα τους S.

• Thanks 1

10 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Δηλαδη 364gb ειναι λιγος χωρος ενω 800gb θα ηταν το ιδανικο?Το επερχομενο STALKER θα ειναι κοντα 200gb οποτε δυο τετοια και παπαλα παλι ο χωρος.Δεν ειναι αυτο το μειονεκτημα τους S.

Ιδανικο παντα σε σχεση με την τιμη του. Για μενα αυτο ειναι το μοναδικο αρνητικο, βεβαια στρωνει η κατασταση με εναν εξωτερικο γι αυτο και δεν με ενοχλει.

Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω ένα seires x και μετά την πώληση του one s που είχα ψάχνω ένα seires s για 2η κονσόλα. 

Καταρχάς να πω πως είχα και εγώ στο seires x εξωτερικό ssd αλλά κάποια παιχνίδια έπρεπε να τα βάζω στον εσωτερικό λόγω next gen για να τα παίζω και αυτό το γράψε σβήσε κάπου με ενόχλησε και τελικά πήρα την expansion card. 

Η λογική ήταν να έχω ένα σκληρό που να παίζω τα πάντα στο x και όταν πάρω το s μόνο με το expansion να έχω τα παιχνίδια που παίζω και να συνεχίζω στο s (το seires s προορίζεται για το χωριό). 

Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πάρει το δίσκο, ειδικά για το s νομίζω ότι είναι επιτακτική ανάγκη αν παίζεις κάποια παιχνίδια ταυτόχρονα. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει και τις 2 κονσόλες να μου πει πέρα από τον αποθηκευτικό χώρο και τη διαφορά στην ανάλυση αν έχει παρατηρήσει άλλες διαφορές στις 2 κονσόλες. Ευχαριστώ πολύ. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...