Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Κάτοχος κι εγώ πλεόν ενός Xbox series s. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάποια κονσόλα και ακόμη ψάχνομαι.

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Έχω κατεβάσει το call of duty war zone, συνδέω τα ακουστικά πάνω στο χειριστήριο αλλά δεν με ακούει κανένας, εγώ απο την άλλη τους ακούω κανονικά.

Νομίζω πως έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί το μικρόφωνο. 

Επειδή δεν έχω ακουστικά για gaming, έχω παραγγείλει βέβαια και ελπίζω να έρθουν μέσα στην εβδομάδα, χρησιμοποίησα 2 ζευγάρια ακουστικών απο το κινητό μου.

Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, κάνοντας το τεστ, φαίνεται πως το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν με ακούει κανένας.

Να είναι πρόβλημα του controller?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Socratis 7 είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Κάτοχος κι εγώ πλεόν ενός Xbox series s. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάποια κονσόλα και ακόμη ψάχνομαι.

Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Έχω κατεβάσει το call of duty war zone, συνδέω τα ακουστικά πάνω στο χειριστήριο αλλά δεν με ακούει κανένας, εγώ απο την άλλη τους ακούω κανονικά.

Νομίζω πως έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί το μικρόφωνο. 

Επειδή δεν έχω ακουστικά για gaming, έχω παραγγείλει βέβαια και ελπίζω να έρθουν μέσα στην εβδομάδα, χρησιμοποίησα 2 ζευγάρια ακουστικών απο το κινητό μου.

Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, κάνοντας το τεστ, φαίνεται πως το μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά αλλά μέσα στο παιχνίδι δεν με ακούει κανένας.

Να είναι πρόβλημα του controller?

δοκιμασε καταρχας να εισαι βεβαιος οτι το εχεις ανοιχτο απο τα settings της κονσολας.

πατα το κεντρικο xbox κουμπι στο controller, πηγαινε τερμα κατω στο Audio & music, πατα το και στην πρωτη επιλογη βαλε το headset mic ΟΝ. αν το κανεις αυτο, μετα θα ειναι μονιμα ανοιχτο στη κονσολα μεχρι να το κλείσεις εσυ οποτε θες ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μετά απο 3 περίπου μήνες με το Series S έχω να πω οτι είναι ότι πιο τίμιο σε κονσόλα έχω αγοράσει ποτέ. Το gamepass δε δεν υπάρχει, βέβαια απο την στιγμή που έβαλα το Skyrim με 60 fps δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με άλλα παιχνίδια. Έβαλα και εναν εξωτερικο ssd και μια χαρά μέχρι στιγμής απο θέμα χώρου. Η ταχύτητα του σκληρου είναι κάτι το φοβερό όντως, σε φάση που θέλω να γυρίσω στο ps4 να τελειωσω κάποια games αλλα το σκέφτομαι :D 

Το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει είναι ότι κάποιες φορές αποσυντονίζεται το controller. 

• Like 2
Δημοσ.

Εχωντας μπει στο τρυπακι για αγορα Xbox series x απο την αρχη του χρονου δεν βρισκω πουθενα μονο κατι μαγαζια που το πουλανε με καπελο 200 ευρω και πανω.επειτα απο αγανακτση ειιπα να κινηθω στο series s .Σημερα και επειτα απο μερικα τηλεφωνα με εταιρειες μου λενε οτι οχι απλα οτι δεν εχουν δεν ξερουν και ποτε θα εχουν!!!!

Τα πραγματα ειναι χαλια αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορώ να σου πω απο που το αγόρασα εγώ το δικό μου s και σε κανονική τιμή, όχι με καπέλο 50 και 100 ευρώ. Λογικά θα υπάρχει διαθέσιμο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Socratis 7 είπε

Μπορώ να σου πω απο που το αγόρασα εγώ το δικό μου s και σε κανονική τιμή, όχι με καπέλο 50 και 100 ευρώ. Λογικά θα υπάρχει διαθέσιμο.

Καλησπέρα φίλε. Για δώσε μας τα φώτα σου γιατί υπάρχουμε αρκετοί ενδιαφερόμενοι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Socratis 7 είπε

Όποιος θέλει ας μου στείλει π.μ και θα του απαντήσω. Για να μην φανεί ότι κάνω διαφίμηση.

Επιβεβαιώνω ότι έχουν S ακόμα. No X 😎

Δημοσ.

Σημερα το απογευμα θα γινω και εγω κατοχος του S  (πρωτη αγορα κονσολας στην ζωη μου ) παντα απο μικρος ειχα μονο πισι και ακομα εχω αλλα ας οψεται πλεον που εχω 2 παιδια και θελουν και αυτα να παιζουν.. Οποτε πλεον gamepass + Series S  για καποιον σαν εμενα ηταν η ποιο προφανης επιλογη..

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Σημερα το απογευμα θα γινω και εγω κατοχος του S  (πρωτη αγορα κονσολας στην ζωη μου ) παντα απο μικρος ειχα μονο πισι και ακομα εχω αλλα ας οψεται πλεον που εχω 2 παιδια και θελουν και αυτα να παιζουν.. Οποτε πλεον gamepass + Series S  για καποιον σαν εμενα ηταν η ποιο προφανης επιλογη..

Καλοριζικη ! Ριξε κ

μια ματια στο τοπικ με τις συνδρομες του xbox να βαλεις φτηνα game pass να ηρεμησεις κ εσυ κ τα παιδια 😝

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα

Ρωτησα και σε αλλο νημα,θα ρωτησω και εδω να μου πειτε τη γνωμη σαςσΕχω σαν πρωτη και κυρια κονσολα series X

Σε μια δευτερη τηλεοραση(FHD) εχω ενα Οne X...Τωρα σκεφτομαι να πουλησω το one X και να βαλω μια διαφορα να παρω το S... Ουσιαστικαβτα παιδια θα παιζουν σε αυτη

Αξιζει να το κανω;Η να μεινω με το Οne X;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...