Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ninja56 είπε

Θεωρώ πως το Series S είναι αυτό που θέλω. Όμως τι γίνεται με τα παιχνίδια νέας γενιάς; Θα τα σηκώνει η κονσόλα,λόγω χαμηλής χωρητικότητας;

επειδη το ακουμε συχνα αυτο, να θυμίσω 2 βασικά πραγματα.

α. Διαφορα παιχνιδια στο Series S ειναι μικρότερα αποτι στο series X γιατι δεν κατεβαζει τα 4κ assets αφου δε τα χρειαζεται. Οποτε εχεις μικροτερο ογκο.

β. Πλέον με τους SSD, δεν χρειαζεται να υπαρχει επανάλληψη αρχειων (οπως γινοταν παλια στους μηχανικους δισκους για να μπορουν να τα διαβαζουν πιο γρηγορα), οποτε κ παλι μπορουν να μικρυνουν τα παιχνιδια.

Και τα δυο αυτα, θα τα βλέπουμε πιο εντονα οταν πλεον σταματησουν να βγαινουν τα παιχνιδια και στις προηγουμενες κονσολες και ειναι σχεδιασμενα για SSD δισκο. Αλλα απο εκει κ περα, ειναι κ στον δημιουργο. Αμα εισαι τσαπατσουλης οπως η activision με το CoD, ε δε σε σώζει τιποτα :P 

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν casual gamer και χρήστης του SeS, χαίρομαι που λαμβάνει τέτοιας αντιμετώπισης από τους developers και δεν το έχουν αφήσει στη μοίρα του επειδή είναι "αδύναμο".

Προσωπικά στον λίγο καιρό που το έχω κουμπώσει σε μια q80t, μόνο εξαιρετικά λόγια έχω να πω. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα κάτοχος εδώ και ένα μήνα μετά από one s απόλυτα ευχαριστημένος έχει όμως κάποια θεματάκια 

Έπαιζα Jedi fallen order και μετά από κανα 3 ωρο μου έκανε διαφορά φριζαρισμετα και το έχει κάνει αρκετές φορές! Επίσης μια φορά μου κρασάρε τελείως και χρειάστηκε να σβήσω τη κονσόλα!! Η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται παρά πολύ και σίγουρα θα έχει θέμα με θερμοκρασίες μετά από λίγο καιρό όπου θα έχει μαζέψει και σκόνη μέσα! 
Μονο αυτό με προβληματίζει! Κατά τ αλλά για κάποιον που θέλει να παίζει χαλαρά τα παιχνίδια του game pass και δεν έχει λόξα με τα φοβερά γράφηκα και τα FPS μια χαρά είναι!! Το έχω πάνω σε 4κ tv!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BaamBam είπε

Καλημέρα και από εμένα κάτοχος εδώ και ένα μήνα μετά από one s απόλυτα ευχαριστημένος έχει όμως κάποια θεματάκια 

Έπαιζα Jedi fallen order και μετά από κανα 3 ωρο μου έκανε διαφορά φριζαρισμετα και το έχει κάνει αρκετές φορές! Επίσης μια φορά μου κρασάρε τελείως και χρειάστηκε να σβήσω τη κονσόλα!! Η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται παρά πολύ και σίγουρα θα έχει θέμα με θερμοκρασίες μετά από λίγο καιρό όπου θα έχει μαζέψει και σκόνη μέσα! 
Μονο αυτό με προβληματίζει! Κατά τ αλλά για κάποιον που θέλει να παίζει χαλαρά τα παιχνίδια του game pass και δεν έχει λόξα με τα φοβερά γράφηκα και τα FPS μια χαρά είναι!! Το έχω πάνω σε 4κ tv!

Για τη θερμοκρασία, τα μηχανήματα με την ισχύ που έχουν, πολυ λογικές θερμοκρασίες εχουν νομίζω.

PlayStation 5

Average temperature: 55 ° | 131 f

Maximum temperature: 65 ° 149 f

Xbox Series X

Average temperature: ~ 52 ° | 125 f

Maximum temperature: ^ 62 ° | 143 f

Xbox Series S

Average temperature: ~ 47 ° | 116 f

Maximum temperature: ^ 58 ° | 136 f

Συμφωνα με αυτά, εγω δεν θα αγχωνόμουν στη θέση σου ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,ξεκίνησα το A Plague Tale:Innocence και μου έκανε εντύπωση οτι ,αν και παίζω σε 1440 μόνιτορ,το παιχνίδι είναι θολό και φαίνεται σαν να τρέχει σε χαμηλότερη ανάλυση.Το έχει παρατηρήσει κανείς? 

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 4κ hdr ταινίες από σκληρό/ δίκτυο στο xbix series s?

Παιζουν με kodi ή κάποιο άλλον player ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, toxotis70 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 4κ hdr ταινίες από σκληρό/ δίκτυο στο xbix series s?

Παιζουν με kodi ή κάποιο άλλον player ?

vlc εγώ παίζω αρχεία από ένα nas που έχω στο δίκτυο χωρίς κανένα πρόβλημα. Επειδή η τηλεόραση δεν είναι 4k δεν έχω παίξει τέτοια αρχεία αλλά φαντάζομαι το vlc θα τα παίζει και αυτά. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. 

Είμαι σε φάση αγορας κονσόλας , σκεφτομουν το ps5 αλλα ειναι άφαντο. Βρίσκω με μια εκπτωσούλα λογω γνωστού το S στα 330 άμεσα διαθέσιμο. Με ενδιαφέρει να παιζω μονο σε 1080p οθονη και μερικα παιχνιδια. Θα εχω προβλημα στα παιχνιδια που παιζω? (god of war , hitman, assassins creed κλπ)? Μονο το πρωτο δνε ειναι αποκλειστικοτητα της sony?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Καλησπέρα σε ολους. 

Είμαι σε φάση αγορας κονσόλας , σκεφτομουν το ps5 αλλα ειναι άφαντο. Βρίσκω με μια εκπτωσούλα λογω γνωστού το S στα 330 άμεσα διαθέσιμο. Με ενδιαφέρει να παιζω μονο σε 1080p οθονη και μερικα παιχνιδια. Θα εχω προβλημα στα παιχνιδια που παιζω? (god of war , hitman, assassins creed κλπ)? Μονο το πρωτο δνε ειναι αποκλειστικοτητα της sony?

αφού παίζεις σε οθονη 1080p, τοτε δε θα έχεις κανένα θεματακι, αρχοντας θα εισαι. God of War ναι ειναι της sony αλλα τα αλλα που λες ειναι Multiplatform κανονικοτατα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

αφού παίζεις σε οθονη 1080p, τοτε δε θα έχεις κανένα θεματακι, αρχοντας θα εισαι. God of War ναι ειναι της sony αλλα τα αλλα που λες ειναι Multiplatform κανονικοτατα.

Τώρα που μετακομισα μονος εχω χώρο, οταν σταθεροποιηθει η φαση ισως παιρνω και το ps5 αν παει ετσι καλα οικονομικα να εχω και τα 2 που ηθελα χρονια. Δεν παιζω και πισι εξαλλου αυτα ειναι η τρελα μου.Thanxx απειρα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Τώρα που μετακομισα μονος εχω χώρο, οταν σταθεροποιηθει η φαση ισως παιρνω και το ps5 αν παει ετσι καλα οικονομικα να εχω και τα 2 που ηθελα χρονια. Δεν παιζω και πισι εξαλλου αυτα ειναι η τρελα μου.Thanxx απειρα

τιποτα. Αλλα το εχω απορία, γιατι τα 330Ε για το Xbox Series S "εκπτωσουλα"? πιο ακριβο απο την κανονικη τιμη αγορας ειναι!

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ribopaido είπε

Καλησπέρα σε ολους. 

Η κονσόλα έχει λιανική τιμή πώλησης 309e. Μην δώσεις σε κανέναν είτε είναι ιδιώτης είτε κατάστημα ούτε ευρώ παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

τιποτα. Αλλα το εχω απορία, γιατι τα 330Ε για το Xbox Series S "εκπτωσουλα"? πιο ακριβο απο την κανονικη τιμη αγορας ειναι!

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003

Ναι το ειδα , το εχει σε κατάστημα κοντα μου 330 γιαυτο λεω αλλα δεν γνώριζα τη λιανικη. Εχετε και οι 2 δίκιο . Μακρυα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε

Ναι το ειδα , το εχει σε κατάστημα κοντα μου 330 γιαυτο λεω αλλα δεν γνώριζα τη λιανικη. Εχετε και οι 2 δίκιο . Μακρυα!

ε ναι, δεν υπαρχει λογος. το S γενικα με λιγο ψαξιματακι το βρισκεις σε διαφορα μαγαζια, χωρις να πληρώσεις "καπέλο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...