Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis2001 είπε

Το είχα σκεφτεί για επαναφορά αλλά φοβήθηκα μη γίνει καμία βλακεία με το game pass.

Επαναφορά γίνεται μέσω από κάποιο μενού ή πατάω κάποιο κουμπί; (Καλά θα το βρω λογικά απλά ρωτάω)

αν εχεις μπει πλέον στο μενού της κονσόλας από τις ρυθμίσεις έχει επαναφορά στις αρχικές. 

Δες πάντως μήπως ήδη έχεις ενεργη συνδρομή gamepass, από το μενού ρυθμίσεις, συνδρομές. Για να μην κάνεις άδικα τον κόπο. 

Γενικά δεν είναι δύσκολη η ρύθμιση ακόμα κ με είσοδο με κωδικό όπως έκανε ο γιος σου. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giannis2001 είπε

2ον δε βλέπω πουθενά πως μπορώ να ενεργοποίησω το game pass. Στο κουτί γράφει ότι δε χρειάζονται κωδικοί και ότι γίνεται αυτόματα. Ομολογώ πως δεν προσπάθησα να πατήσω πάνω στη συνδρομή μέσα στα μενού γιατί ήθελα να ξεκαθαρίσω πρώτα το κομμάτι του κινητού. 

Για την ενεργοποιηση του game pass υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις->λογαριασμος->περιλαμβανεται με αυτη την κονσολα. Δες αναλυτικα οδηγιες https://support.xbox.com/el-GR/help/games-apps/game-setup-and-play/digital-direct-find-and-redeem-your-offers

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα (μάλλον τυχαία) που είναι η ενεργοποίηση του δωρεάν game pass καθώς και κάποια στιγμή δούλεψε η σύνδεση με το κινητό χωρίς να κάνω επαναφορά.

Ωστόσο υπάρχει θέμα με την ενεργοποίηση. Ζητά τρόπο πληρωμής (για μετά, όταν λήξει το δωρεάν). Έχω βάλει 2 διαφορετικές κάρτες αλλά και με τις 2 βγάζει ότι υπάρχει κάποιο θέμα και να δοκιμάσω αργότερα (για κάποιες ώρες τώρα).

Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Υπάρχουν κάρτες που δεν δέχεται (είναι χρεωστικές τις Πειραιώς και οι 2). Επίσης ακόμα και αν τις δεχτεί κάποια στιγμή μπορεί κανείς εύκολα να τις σταματήσει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2001 είπε

Λοιπόν βρήκα (μάλλον τυχαία) που είναι η ενεργοποίηση του δωρεάν game pass καθώς και κάποια στιγμή δούλεψε η σύνδεση με το κινητό χωρίς να κάνω επαναφορά.

Ωστόσο υπάρχει θέμα με την ενεργοποίηση. Ζητά τρόπο πληρωμής (για μετά, όταν λήξει το δωρεάν). Έχω βάλει 2 διαφορετικές κάρτες αλλά και με τις 2 βγάζει ότι υπάρχει κάποιο θέμα και να δοκιμάσω αργότερα (για κάποιες ώρες τώρα).

Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; Υπάρχουν κάρτες που δεν δέχεται (είναι χρεωστικές τις Πειραιώς και οι 2). Επίσης ακόμα και αν τις δεχτεί κάποια στιγμή μπορεί κανείς εύκολα να τις σταματήσει;

τις δέχεται και μετά απενεργοποιεις την αυτόματη ανανέωση μεσα από το μενού συνδρομών εύκολα είτε από το account. Microsoft. com

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

τις δέχεται και μετά απενεργοποιεις την αυτόματη ανανέωση μεσα από το μενού συνδρομών εύκολα είτε από το account. Microsoft. com

Το θέμα είναι ότι μου βγάζει σφάλμα. Λέει ότι κάτι δε πήγε καλά χωρίς να εξηγεί όμως. Όλη μέρα προσπαθώ. Με 2 κάρτες και πλέον με PayPal.

Δημοσ.
5 hours ago, giannis2001 said:

Το θέμα είναι ότι μου βγάζει σφάλμα. Λέει ότι κάτι δε πήγε καλά χωρίς να εξηγεί όμως. Όλη μέρα προσπαθώ. Με 2 κάρτες και πλέον με PayPal.

Χθες/σημερα νωρις, ειχαν καποια θεματα γενικοτερα στις αγορες, για ξαναδοκιμασε σημερα τα ιδια και πιθανοτατα δεν θα εχεις τα χθεσινα προβληματα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nek4d είπε

Χθες/σημερα νωρις, ειχαν καποια θεματα γενικοτερα στις αγορες, για ξαναδοκιμασε σημερα τα ιδια και πιθανοτατα δεν θα εχεις τα χθεσινα προβληματα.

Δοκιμάζω και σήμερα με τα ίδια αποτελέσματα.

Δε ξέρω αν βοηθάει να παραθέσω και τις εξής λεπτομέρειες. Αν επηρεάζουν το τι συμβαίνει.

Προσπαθώ να ενεργοποίησω το δωρεάν 3μηνο game pass στον (μοναδικό αυτή τη στιγμή στο Xbox) λογαριασμό του γιου μου τον οποίο τον έχω σε μια "οικογένεια" (family safety της Microsoft, δε θυμάμαι καν πότε και γιατί το είχα φτιάξει αυτό).

Προφανώς οι κάρτες και το PayPal που έχω δοκιμάσει δεν είναι στο όνομα του. Υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία επειδή είναι "εξαρτημένο" μέλος σε αυτή την "οικογένεια";

Μήπως είναι εντελώς άσχετα όλα αυτά και απλά πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο Xbox; (Π.χ. τι είναι αυτό το ΝΑΤ και σε τι ρύθμιση θά πρέπει να το βάλω;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2001 είπε

Δοκιμάζω και σήμερα με τα ίδια αποτελέσματα.

Δε ξέρω αν βοηθάει να παραθέσω και τις εξής λεπτομέρειες. Αν επηρεάζουν το τι συμβαίνει.

Προσπαθώ να ενεργοποίησω το δωρεάν 3μηνο game pass στον (μοναδικό αυτή τη στιγμή στο Xbox) λογαριασμό του γιου μου τον οποίο τον έχω σε μια "οικογένεια" (family safety της Microsoft, δε θυμάμαι καν πότε και γιατί το είχα φτιάξει αυτό).

Προφανώς οι κάρτες και το PayPal που έχω δοκιμάσει δεν είναι στο όνομα του. Υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία επειδή είναι "εξαρτημένο" μέλος σε αυτή την "οικογένεια";

Μήπως είναι εντελώς άσχετα όλα αυτά και απλά πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο Xbox; (Π.χ. τι είναι αυτό το ΝΑΤ και σε τι ρύθμιση θά πρέπει να το βάλω;)

το πρόβλημα είναι το family account ξεκάθαρα. 

Ενεργοποιείς την κονσόλα με λογαριασμό δικό σου, ενεργοποιείς το gamepass και προστατεύει την πρόσβαση στο λογαριασμό σου με passkey ή κωδικό στην κονσόλα. 

Μετά προσθέτεις άλλους λογαριασμούς για τα παιδιά με περιορισμένη πρόσβαση σε περιεχόμενο πχ μέχρι 13 ετών κλπ. 

Όλοι οι περασμένοι χρήστες στην κονσόλα θα έχουν πρόσβαση στο Gamepass του βασικού χρήστη. 

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μεσα απο την κονσολα η απο τον υπολογιστη κανεις την διαδικασια?

Από την κονσόλα. Άλλωστε δεν έχω κάποιο κωδικό. Είναι αυτό που λέει "περιεχόμενο που ήρθε με τη κονσόλα".

33 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

το πρόβλημα είναι το family account ξεκάθαρα. 

Ενεργοποιείς την κονσόλα με λογαριασμό δικό σου, ενεργοποιείς το gamepass και προστατεύει την πρόσβαση στο λογαριασμό σου με passkey ή κωδικό στην κονσόλα. 

Μετά προσθέτεις άλλους λογαριασμούς για τα παιδιά με περιορισμένη πρόσβαση σε περιεχόμενο πχ μέχρι 13 ετών κλπ. 

Όλοι οι περασμένοι χρήστες στην κονσόλα θα έχουν πρόσβαση στο Gamepass του βασικού χρήστη. 

Οκ θα δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Στο κατεβασμα παιχνιδιων υπαρχει περιορισμος απο τους servers?

Me 300ρα γραμμη κατεβαζω το πολυ με 60-70, οσο ειχα και με 100ρα.

Wifi ειναι συνδεδεμενο στο 5g, η γραμμη ειναι μ,ια χαρα σε ολες τις αλλες συσκευες, μονο απο xbox δεν πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες, μπορω να δω κατι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imr είπε

Στο κατεβασμα παιχνιδιων υπαρχει περιορισμος απο τους servers?

Me 300ρα γραμμη κατεβαζω το πολυ με 60-70, οσο ειχα και με 100ρα.

Wifi ειναι συνδεδεμενο στο 5g, η γραμμη ειναι μ,ια χαρα σε ολες τις αλλες συσκευες, μονο απο xbox δεν πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες, μπορω να δω κατι?

Όχι δεν είναι λογικό. Να πέφτει κάποιες φορές ναι, αλλά όχι μόνιμα 60-70. Δες μέσα από το ρουτερ μήπως κανείς καμιά ρύθμιση και στρώσει. Σε δικό μου ρουτερ (fritz) έδινε στο xbox 100 και στο pc 1000 (200αρα έχω απλά στο xbox δεν έπαιρνα ποτέ πάνω από 100 ενώ το pc την τερμάτιζε τη 200αρα). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...