Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Μετά από 2 ώρες διαφορά, περίμενες να τα βάλεις εσύ; Σκέψου ότι κοιτούν το θέμα και μη εγγεγραμμένοι χρήστες στο ίντερνετ.

Είπα μήπως και..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω ένα θέμα με το xbox s αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος.Σημερα κατέβασα το update για το call of duty mw3 το season 3.Το θέμα ποιο είναι όταν ανοίγω το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά και μετά μαύρη οθόνη και ακούγεται μόνο μουσική.Αν απενεργοποιήσω το internet δηλαδή να μην είναι online με βάζει στο παιχνίδι.Εχω πολλά βίντεο με ρυθμίσεις στην ανάλυση αλλά τίποτα έχω σπάσει το κεφάλι μου δεν ξέρω.τιγινεται.Εκανα και επαναφορά το μόνο που δεν έκανα να διαγράψω το παιχνιδι

1 ώρα πριν, sifario1 είπε

Έχω ένα θέμα με το xbox s αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος.Σημερα κατέβασα το update για το call of duty mw3 το season 3.Το θέμα ποιο είναι όταν ανοίγω το παιχνίδι ξεκινάει κανονικά και μετά μαύρη οθόνη και ακούγεται μόνο μουσική.Αν απενεργοποιήσω το internet δηλαδή να μην είναι online με βάζει στο παιχνίδι.Εχω πολλά βίντεο με ρυθμίσεις στην ανάλυση αλλά τίποτα έχω σπάσει το κεφάλι μου δεν ξέρω.τιγινεται.Εκανα και επαναφορά το μόνο που δεν έκανα να διαγράψω το παιχνιδι

Είχα παρόμοιο θέμα με το ίδιο παιχνίδι (σε μένα φόρτωνε το παιχνίδι, έμπαινε στα μενού αλλά δε φόρτωνε τις πίστες και έβγαζε ένα error μήνυμα). Έστρωσε με reset χωρίς να σβήσω παιχνίδια. Πριν το κάνω αυτό έσβησα και ξανά κατέβασα το παιχνίδι χωρίς να φτιάξει. 

• Like 1

Τελικά απ' ότι διάβασα ήταν θέμα της activision στο update season 3.Εφτιξε μόνο του σήμερα το πρωί μάλλον θα κατέβασε αναβαθμιση.

https://gamerant.com/call-of-duty-mw3-season-3-update-size-black-screen-not-working/

• Like 1

Hellblade 2 Confirmed to Run at 30 FPS on Xbox, No Performance Mode Available

VFX director says this will make the game feel more "cinematic."

https://www.ign.com/articles/hellblade-2-confirmed-to-run-at-30-fps-on-xbox-no-performance-mode-available?utm_campaign=trueAnthem%3A Manual&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Μια γρηγορη ερωτηση παιδια, για να μην ψαχνω 100 ωρες, για συνδεση xbox one S και Series S, εχω επιλογη σε 

1) κλασσικη TV 32"

2) Monitor 32" με αναλυση 2560x1440 QHD στα 165Hz

Υπαρχει καποιο οφελος να το συνδεσω στο μονιτορ, η θα ειναι γενικα το ιδιο αποτελεσμα οπως στην TV, οποτε να το συνδεσω εκει?

2 λεπτά πριν, fagoura είπε

Μια γρηγορη ερωτηση παιδια, για να μην ψαχνω 100 ωρες, για συνδεση xbox one S και Series S, εχω επιλογη σε 

1) κλασσικη TV 32"

2) Monitor 32" με αναλυση 2560x1440 QHD στα 165Hz

Υπαρχει καποιο οφελος να το συνδεσω στο μονιτορ, η θα ειναι γενικα το ιδιο αποτελεσμα οπως στην TV, οποτε να το συνδεσω εκει?

μόνιτορ για καλύτερη απόδοση εννοείται, η tv λογικά είναι FHD άρα χαμηλότερης ανάλυσης. 

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Προσωπικά ξαναγύρισα στο S έχοντας πουλήσει το PS5. Σαν κονσόλα με καλύπτει απόλυτα το switch, όμως το S το θέλω για παιχνίδια που δεν υπάρχουν ή δεν είναι καλές εκδόσεις όπως το efootball και EA FC. Γενικά το S είναι εξαιρετικό VFM.

Μια ερώτηση. Υπάρχει στο store κάποιο πρόγρμμα ώστε να κάνουμε edit (να κόβουμε, να ενώνουμε) τα βίντεο που σώζουμε; Κάτι αντίστοιχο που υπάρχει στο PS5 και με είχε βολέψει πολύ.

1 ώρα πριν, broxopios είπε

Προσωπικά ξαναγύρισα στο S έχοντας πουλήσει το PS5. Σαν κονσόλα με καλύπτει απόλυτα το switch, όμως το S το θέλω για παιχνίδια που δεν υπάρχουν ή δεν είναι καλές εκδόσεις όπως το efootball και EA FC. Γενικά το S είναι εξαιρετικό VFM.

Μια ερώτηση. Υπάρχει στο store κάποιο πρόγρμμα ώστε να κάνουμε edit (να κόβουμε, να ενώνουμε) τα βίντεο που σώζουμε; Κάτι αντίστοιχο που υπάρχει στο PS5 και με είχε βολέψει πολύ.

ωραία ιδεα, ειδικά για clips από Flight Simulator πχ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω gaming οθόνη 24αρα 1080p για το PC και το Series S ώστε να εκμεταλλευτώ τα 120 fps του Xbox. Τι έχετε να προτείνετε? 

Κοιτάζω την LG 24GS60F-B.AEU αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω από κάπου ότι θα παίζει στα 120 fps. 

Επεξ/σία από Nemesis1288

1 λεπτό πριν, Nemesis1288 είπε

Ψάχνω gaming οθόνη 24αρα 1080p για το PC και το Series S ώστε να εκμεταλλευτώ τα 120hz του Xbox. Τι έχετε να προτείνετε? 

Κοιτάζω την LG 24GS60F-B.AEU αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω από κάπου ότι θα παίζει στα 120hz. 

Τι να εκμεταλλευτείς?

:blink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...