Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeG είπε

Καλησπέρα, επειδή έχω ήδη sff pc , σκέφτομαι πως με ένα controller θα ήταν αρκετό για να μην παω στην λυση του Xbox γιατί με εψηνε η ιδέα του switch, εχω ήδη ενοχλήσει στο διπλανό thread, αλλά είναι λάθος η σκέψη μου; ειδικά με Xbox pass ότι παίζει η κονσόλα μπορεί να το παιξει και το pc , σωστά;

Οχι όλα, δεν είναι ακριβώς ίδιος ο κατάλογος. Του pc  είναι μικρότερος αν μιλάει για gamepass. Αν μιλάς για αγορές υπάρχουν τα ίδια Games και στο pc ναι. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, GeG said:

Καλησπέρα, επειδή έχω ήδη sff pc , σκέφτομαι πως με ένα controller θα ήταν αρκετό για να μην παω στην λυση του Xbox γιατί με εψηνε η ιδέα του switch, εχω ήδη ενοχλήσει στο διπλανό thread, αλλά είναι λάθος η σκέψη μου; ειδικά με Xbox pass ότι παίζει η κονσόλα μπορεί να το παιξει και το pc , σωστά;

Tι vga εχει το pc?

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, nek4d είπε

Tι vga εχει το pc?

με ryzen 5700 g ειμαι , vega 8, δεν ειναι και τα καλυτερα το ξερω αλλα warzone που επαιζα ενα διαστημα ,δεν θυμαμαι να αντιμετωπισα προβλημα

Δημοσ.
1 hour ago, GeG said:

με ryzen 5700 g ειμαι , vega 8, δεν ειναι και τα καλυτερα το ξερω αλλα warzone που επαιζα ενα διαστημα ,δεν θυμαμαι να αντιμετωπισα προβλημα

Πας σε κονσολα xbox.

Δημοσ.
23 minutes ago, daPro said:

Καίει το εργαλείο..βγάζει πολύ ζεστό αέρα απτό ανεμιστήρα..Έτσι είναι και σε σας?

Στο κανει σε ολα τα παιχνιδια η σε καποιο συγκεκριμενα?

Μπορει να εχει 'μπουκωσει' απο σκονες και να μην αεριζεται, να θελει καθαρισμα δηλ., αναλογα ποσο καιρο/ωρες το εχεις χρησιμοποιησει και αν το εχεις καθαρισει καποτε.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, daPro είπε

Καίει το εργαλείο..βγάζει πολύ ζεστό αέρα απτό ανεμιστήρα..Έτσι είναι και σε σας?

Όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω αν το κάνει γενικά ίσως θέλει καθαρισμό. Αν το αποσυνδέσεις και ρίξεις κρύο αέρα σε μικρές ριπές απο την πίσω μεριά θα φύγουν κάποια πιθανόν μεγάλα σκουπίδια από τον ανεμιστήρα. 

Αν επίσης έχεις κατοικίδιο η απάντηση στο ερώτημα σου είναι: τρίχες, πολλές τρίχες, πάρα πολλές τρίχες :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα κάτι βιντεάκια που βγάζουν τα καπάκια κτλ..εγώ δεν το κάνω αυτό.. σίγουρα κάτι θα σπάσω.

Η Microsoft δεν αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές στην εγγύηση?

Επεξ/σία από daPro
Δημοσ.
1 ώρα πριν, daPro είπε

Είδα κάτι βιντεάκια που βγάζουν τα καπάκια κτλ..εγώ δεν το κάνω αυτό.. σίγουρα κάτι θα σπάσω.

αν είσαι εντός εγγύησης κ βγάζει πρόβλημα τύπου σβήνει η κονσόλα, παγώνει κλπ ναι. αν απλά τη βλέπεις ζεστή ίσως είναι κ υποκειμενικό. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

αν είσαι εντός εγγύησης κ βγάζει πρόβλημα τύπου σβήνει η κονσόλα, παγώνει κλπ ναι. αν απλά τη βλέπεις ζεστή ίσως είναι κ υποκειμενικό. 

Όχι μόνο το ζεστο αέρα παρατήρησα..

Δημοσ.
Στις 29/10/2023 στις 11:52 ΠΜ, daPro είπε

έτσι δουλεύει, Το καλοκαίρι πιστεύω αν βάλεις μπρίκι πάνω φτιάχνεις καφέ κανονικά :D

Πάντως μην αγχώνεσαι ακόμα και με καύσωνα και με heavy χρήση δεν μου έχει πάθει τίποτα η κονσολίτσα

• Like 1
Δημοσ.
On 29/10/2023 at 12:56, daPro said:

Εγώ μια φορά το μήνα περίπου, το βγάζω από την πρίζα κ με ένα πιστολάκι του ρίχνω κρύο αέρα στο φουλ . Δεν βλέπω να έχει θέμα ούτε το καλοκαίρι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...