Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Άρα γιατί χρειάζεται να κάνει άλλο account αυτός αφού με το δικό μου θα κάνουμε login εκτός κ αν κάνει login με το δικό μου και μέσα μπορεί να φτιάξει αυτός άλλο account ? Σορυ αν πρήζω αλλά όπως βλέπεις είμαι λίγο πίσω σε αυτά κ τώρα άρχισα να την ψάχνω 

μην αγχώνεσαι, ρώτα ελεύθερα. πχ μπορείτε να παίζετε διπλό στο ίδιο Game, δε γίνεται με το ίδιο account. 

Να παίζει ο ενας στο pc με το Α account κ ο αλλος στο xbox με το Β account. ταυτόχρονα στο ίδιο game και με μια συνδρομή στο account A μόνο. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

μην αγχώνεσαι, ρώτα ελεύθερα. πχ μπορείτε να παίζετε διπλό στο ίδιο Game, δε γίνεται με το ίδιο account. 

Να παίζει ο ενας στο pc με το Α account κ ο αλλος στο xbox με το Β account. ταυτόχρονα στο ίδιο game και με μια συνδρομή στο account A μόνο. 

Ωραία άρα εγώ τώρα έχω το account μου κανονικά με το game pass στην κονσόλα κ κατεβάζω ένα παιχνίδι πχ fifa 23. 
Ο αδερφός μου από το pc τι ακριβώς πρέπει να κάνει ; Για να χρησιμοποιήσει την συνδρομή μου κ παράλληλα να παίξουμε μαζί ; Να μπει στην σελίδα της Microsoft και μετά ; Να κάνει login με τους δικούς μου κωδικούς με δικούς του κωδικούς ;

27 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Ωραία άρα εγώ τώρα έχω το account μου κανονικά με το game pass στην κονσόλα κ κατεβάζω ένα παιχνίδι πχ fifa 23. 
Ο αδερφός μου από το pc τι ακριβώς πρέπει να κάνει ; Για να χρησιμοποιήσει την συνδρομή μου κ παράλληλα να παίξουμε μαζί ; Να μπει στην σελίδα της Microsoft και μετά ; Να κάνει login με τους δικούς μου κωδικούς με δικούς του κωδικούς ;

στην εφαρμογή στο xbox στο pc κάνει login με τους κωδικούς του λογαριασμού που έχει τη συνδρομή. κατεβάζει παιχνίδι κ παίζει κανονικά. Προφανώς login με τους κωδικούς της ενεργής συνδρομής. μετά δε θυμάμαι μπορεί να επιτρέπει και add user για να παίξει με άλλο account, δείτε το λίγο στην πράξη. Αν δε γίνεται, παίζει ο αδερφός στο pc με το δικό σου account κ εσυ στην κονσόλα με άλλο account, όταν πχ θέλετε να παίξετε φιφα διπλό. 

• Like 1

17 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

στην εφαρμογή στο xbox στο pc κάνει login με τους κωδικούς του λογαριασμού που έχει τη συνδρομή. κατεβάζει παιχνίδι κ παίζει κανονικά. Προφανώς login με τους κωδικούς της ενεργής συνδρομής. μετά δε θυμάμαι μπορεί να επιτρέπει και add user για να παίξει με άλλο account, δείτε το λίγο στην πράξη. Αν δε γίνεται, παίζει ο αδερφός στο pc με το δικό σου account κ εσυ στην κονσόλα με άλλο account, όταν πχ θέλετε να παίξετε φιφα διπλό. 

Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα θα το τσεκάρουμε σήμερα να είσαι καλά ….

ίσως επανέλθω μην βαρέσεις 

• Like 1

3 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα θα το τσεκάρουμε σήμερα να είσαι καλά ….

ίσως επανέλθω μην βαρέσεις 

ότι θες φίλε μου, γ αυτό είναι το φόρουμ, για βοήθεια μεταξύ των μελών. Θα απολαύσετε το Gaming έτσι με το αδερφάκι, θα δεις. 

• Like 1

26 λεπτά πριν, daPro είπε

Ρε παίδες ερώτηση.. Αγορασα ένα μεταχειρισμένο series s ..Παίζω efootball όλα καλά..παίζω far cry 5 όλα καλά.

Στο asphalt 9 legends έχω lags...είναι λογικό?

στο χειρισμό; Το είχα παίξει λίγο πριν καιρό, δε θυμάμαι αν όντως είχε. Πιθανόν κάποιο θέμα του game. 

6 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Χρειαζονται δυο λογαριασμοι. Ενας που θα εχει τη συνδρομη ultimate και θα ειναι ορισμενος σαν κυριος στην κονσολα (οριζεις την κονσολα σαν home). Αυτος ο λογαριασμος θα χρησιμοποιηθει για παιχνιδι στο PC. Ο αλλος λογαριασμος χωρις συνδρομη θα μπει σαν δευτερευων στην κονσολα και θα παιζει απο την κονσολα.

• Like 2

4 hours ago, dimitris234 said:

Χρειαζονται δυο λογαριασμοι. Ενας που θα εχει τη συνδρομη ultimate και θα ειναι ορισμενος σαν κυριος στην κονσολα (οριζεις την κονσολα σαν home). Αυτος ο λογαριασμος θα χρησιμοποιηθει για παιχνιδι στο PC. Ο αλλος λογαριασμος χωρις συνδρομη θα μπει σαν δευτερευων στην κονσολα και θα παιζει απο την κονσολα.

Έτσι παίζω με τον γιο μου marvel avengers k  battlefront 2.. βγάζουμε το καπέλο στην Ms γι'αυτό 

• Like 2

Στις 16/10/2023 στις 9:59 ΜΜ, dimitris234 είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση τώρα προσπαθήσαμε να παίξουμε Gotham knight αλλά δεν τα καταφέραμε διότι αν κατάλαβα καλά το coop το ξεκλειδώνει πιο αργά στο παιχνίδι αλλά εμείς το κάναμε αλλιώσ μάλλον θα παίζει ρόλο.

Τον λογαριασμό με την συνδρομή τον έκανα home στην κονσόλα και μέσα στην κονσόλα έβαλα και του αδερφού μου σαν δευτερεύον.Χτεσ μπήκαμε με τον λογαριασμό τον δικό μου που έχει την συνδρομή στην εφαρμογή xbox στο pc και κατεβασαμε το Gotham knight.Σήμετα του είπα να κάνει log out απο τον λογαριασμό μου που έχει την συνδρομή και να μπει με τον δικό του τον δευτερευον και μπήκε και έπαιζε κανονικά και εγω έπαιζα απο την κονσολα με τον δικό μου που έχει την συνδρομη απλά δεν παίξαμε μαζι μάλλον λόγω παιχνιδιού να υποθέσω? Αν το συνεχίσουμε έτσι σε άλλα παιχνιδια δεν θα λειτουργήσει δηλαδη λογαριασμός με συνδρομή απο κονσόλα και δευτερεύον απο pc απλά οταν θα πρέπει να κατεβάσει κάποιο παιχνιδι θα μπαινει με τον δικό μου λογαριασμό και μετα θα αλλάζει στο δευτερεύον?

Δεν ξέρω αν τα γράφω μπερδεμένα ή αν τα μπερδεύω στον μυαλό μου όπως και να έχει αν μπεισ στο κόπο να το διαβάσεις πεσ μου μια γνώμη 

8 ώρες πριν, DimitriosT86 είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση τώρα προσπαθήσαμε να παίξουμε Gotham knight αλλά δεν τα καταφέραμε διότι αν κατάλαβα καλά το coop το ξεκλειδώνει πιο αργά στο παιχνίδι αλλά εμείς το κάναμε αλλιώσ μάλλον θα παίζει ρόλο.

Τον λογαριασμό με την συνδρομή τον έκανα home στην κονσόλα και μέσα στην κονσόλα έβαλα και του αδερφού μου σαν δευτερεύον.Χτεσ μπήκαμε με τον λογαριασμό τον δικό μου που έχει την συνδρομή στην εφαρμογή xbox στο pc και κατεβασαμε το Gotham knight.Σήμετα του είπα να κάνει log out απο τον λογαριασμό μου που έχει την συνδρομή και να μπει με τον δικό του τον δευτερευον και μπήκε και έπαιζε κανονικά και εγω έπαιζα απο την κονσολα με τον δικό μου που έχει την συνδρομη απλά δεν παίξαμε μαζι μάλλον λόγω παιχνιδιού να υποθέσω? Αν το συνεχίσουμε έτσι σε άλλα παιχνιδια δεν θα λειτουργήσει δηλαδη λογαριασμός με συνδρομή απο κονσόλα και δευτερεύον απο pc απλά οταν θα πρέπει να κατεβάσει κάποιο παιχνιδι θα μπαινει με τον δικό μου λογαριασμό και μετα θα αλλάζει στο δευτερεύον?

Δεν ξέρω αν τα γράφω μπερδεμένα ή αν τα μπερδεύω στον μυαλό μου όπως και να έχει αν μπεισ στο κόπο να το διαβάσεις πεσ μου μια γνώμη 

Στην κονσολα ολοι οι λογαριασμοι μοιραζονται τα πλεονεκτηματα του κυριου λογαριασμου. Ετσι ο δευτερευων λογαριασμος μπορει να παιζει στην κονσολα. Στο pc δεν ισχυει αυτο, μονο ο λογαριασμος με τη συνδρομη εχει τα δικαιωματα. Απο αυτο που εγραψες συμπεραινω οτι και στο pc χρησιμοποιηθηκε ο κυριος λογαριασμος. Ετσι το παιχνιδι ειδε ενα προφιλ χρηστη και δεν ηταν εφικτο το co-op απο διαφορετικες συσκευες.

• Like 1

2 ώρες πριν, dimitris234 είπε

Στην κονσολα ολοι οι λογαριασμοι μοιραζονται τα πλεονεκτηματα του κυριου λογαριασμου. Ετσι ο δευτερευων λογαριασμος μπορει να παιζει στην κονσολα. Στο pc δεν ισχυει αυτο, μονο ο λογαριασμος με τη συνδρομη εχει τα δικαιωματα. Απο αυτο που εγραψες συμπεραινω οτι και στο pc χρησιμοποιηθηκε ο κυριος λογαριασμος. Ετσι το παιχνιδι ειδε ενα προφιλ χρηστη και δεν ηταν εφικτο το co-op απο διαφορετικες συσκευες.

Άρα συμπέρασμα από το pc μπαίνει ο αδερφός μου με τον λογαριασμό που έχει την συνδρομή (δικός μου ) και από την κονσόλα εγώ σαν προφίλ διαλέγω το δεύτερο που έβαλα ( του αδερφού μου) και παίζουμε ουσιαστικά με ανάποδους λογαριασμούς σωστά ;

Παιδιά καλησπέρα κ πάλι @rodosf1και @dimitris234 καταφέραμε και μπήκαμε στο payday μαζί παίξαμε κ λίγο όλα καλά αφού βρήκαμε την ακρη μια ερώτηση μόνο τα παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε είναι μόνο αυτά που παίζουνε cross play pc και Xbox σωστά ; Δεν μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια του game pass 

• Like 1

31 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Παιδιά καλησπέρα κ πάλι @rodosf1και @dimitris234 καταφέραμε και μπήκαμε στο payday μαζί παίξαμε κ λίγο όλα καλά αφού βρήκαμε την ακρη μια ερώτηση μόνο τα παιχνίδια που μπορούμε να παίξουμε είναι μόνο αυτά που παίζουνε cross play pc και Xbox σωστά ; Δεν μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια του game pass 

σωστά φίλε, όσα είναι και σε pc και σε Xbox gamepass θα παίζουν και στα δύο. 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, επειδή έχω ήδη sff pc , σκέφτομαι πως με ένα controller θα ήταν αρκετό για να μην παω στην λυση του Xbox γιατί με εψηνε η ιδέα του switch, εχω ήδη ενοχλήσει στο διπλανό thread, αλλά είναι λάθος η σκέψη μου; ειδικά με Xbox pass ότι παίζει η κονσόλα μπορεί να το παιξει και το pc , σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...