Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει καμία προσφορά για το series s?

Βλέπω στον κότσο στα 309 με άτοκες δόσεις(χρεωστική κάρτα..δεν έχω πιστωτική)και τον 1tb στα 360

Δεν έχω θέμα με τον 500αρι..μόνο το efootball παίζω.

Έχω eurobank με επιστροφή και payzy..Αν ακούσετε κάτι σφυριξτε .

Βλέπω στις αγγελίες τα μεταχειρισμένα αλλά έχω ένα κόλλημα με την εγγύηση..

Επεξ/σία από daPro7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, daPro7 είπε

Βλέπω στον κότσο στα 309 με άτοκες δόσεις(χρεωστική κάρτα..δεν έχω πιστωτική)και τον 1tb στα 360

skroutz στα 289 βλέπω παίζει. αν δεν βιάζεσαι περίμενε λίγο τις προσφορές που θα σκάσουν τον άλλο μήνα ενόψει black Friday. Αν κ για εμένα τσίμπα το, χαμένες μέρες από Gaming είναι! Κ με το gamepass θα αλλάξεις συνήθειες στο Gaming κ θα παίξεις πολλά games. Οπότε ενας οικονομικός απλός εξωτερικός hdd 1ΤΒ είναι μια χαρά για αποθήκευση κ μεταφορά στον εσωτερικό. 

Στις 17/9/2023 στις 12:36 ΜΜ, daPro7 είπε

Αγορασέ το φίλε και δε θα το μετανιώσεις. Εγώ το είχα πάρει με την προσφορά της πειραιώς τα Χριστούγεννα, παρόλο που δεν εχω χρόνο να παίζω. Είχα βάλει gamepass 15 ημερών και μετά το έκλεισα στο κουτι του. Λέω αφού δεν παίζω ας το πουλήσω. Και το έβαλα εδώ ινσόμνια σε αγγελία για πούλημα, σαν καινουριο ουτε το χειριστηριο δεν είχα ανοίξει καθώς είχα ένα αγορασμένο για χρήση σε πισι. Αρχισαν να μου στέλνουν μηνυματα για αγορά και καπου εκεί κατι με επιασε και λεω θα το κρατήσω. Έβαλα και 3 χρόνια gamepass και είμαι πανευτυχής που τελικά το κράτησα. Η κονσολα είναι εξαιρετική και για την τιμή της δεν πιανεται. Για εμένα βρες ένα μεταχειρισμένο με εγγυηση απο εδω μέσα και τσίμπα το. Βλέπω αγγελίες με 150, 170 190 200 κτλ. βρες τη πιο συμφέρουσα βαση υπολοιπου εγγυησης και χρηματων και πάρτο. Αλλιώς περίμενε BF.

• Like 2

πολλοί αγοράσαν το Series S με λογικη "οκ θα ειναι για τα 1-2 παιχνιδια που παιζω μονο", συνηθως φιφα/CoD/Minecraft.
Κ μετά έπεσαν μεσα στην παγίδα του gamepass και αυτα τα 1-2 παιχνιδια ξαφνικα εγιναν 10-20 :P 

γενικα αν δε σε νοιαζει να εχεις τα καλύτεροτερα δυνατων γραφικά και framerate και σε νοιαζει πιο πολύ το να μπορείς να παίξεις οικονομικα, τοτε ειναι εξαιρετικη επιλογη η κονσολιτσα.

1 minute ago, Skywalker333 said:

πολλοί αγοράσαν το Series S με λογικη "οκ θα ειναι για τα 1-2 παιχνιδια που παιζω μονο", συνηθως φιφα/CoD/Minecraft.
Κ μετά έπεσαν μεσα στην παγίδα του gamepass και αυτα τα 1-2 παιχνιδια ξαφνικα εγιναν 10-20 :P 

γενικα αν δε σε νοιαζει να εχεις τα καλύτεροτερα δυνατων γραφικά και framerate και σε νοιαζει πιο πολύ το να μπορείς να παίξεις οικονομικα, τοτε ειναι εξαιρετικη επιλογη η κονσολιτσα.

Υπάρχουν και οι άλλοι (εμείς) που πήραν το XS με gamepass για να παίζουν 10-20 παιχνίδια και τελικά παίζουν 1-2.

Καταραμένη έλλειψη χρόνου. 😕

• Like 1

7 λεπτά πριν, Questioner είπε

Υπάρχουν και οι άλλοι (εμείς) που πήραν το XS με gamepass για να παίζουν 10-20 παιχνίδια και τελικά παίζουν 1-2.

Καταραμένη έλλειψη χρόνου. 😕

indeed, οσο μεγαλώνουμε τοσο λιγότερος γίνεται :)

αλλα κ σε αυτο το σεναριο, αν παιζουμε 1-2 τον χρόνο, τοτε πιο ευκολα περνεις μια οικονομικη κονσολα παρα την πιο ακριβη εκδοση της.

• Like 1
  • Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 λεπτά πριν, daPro είπε

Μια χαρά είναι αλλά στα ίδια λεφτά σχεδόν μπορείς να πάρεις 1ΤΒ (2.5'' SSD + εξωτερική θήκη).

https://www.skroutz.gr/s/25168451/TeamGroup-CX2-SSD-1TB-2-5-SATA-III-T253X6001T0C101.html

https://www.skroutz.gr/s/26587825/Gembird-THiki-gia-Skliro-Disko-2-5-SATA-III-me-syndesi-USB-3-1-Type-C-EE2-U3S-6.html

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Like 2

3 hours ago, daPro said:

Για τα παιχνιδια του One ειναι οκ. Για τα παιχνιδια του series, δεν παιζει. Στα πιο πολλα παιχνιδια που υποστηριζουν και τα 2, θα παιζει σαν One.

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση για όποιον ξερει εγώ από Xbox series s και ο αδερφός μου από pc αν έχουμε κ οι 2 gp ultimate μπορούμε να παίζουμε μαζί παιχνίδια που μπορούν να κατέβουν και στις 2 πλατφόρμες πχ payday 3 ;

3 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση για όποιον ξερει εγώ από Xbox series s και ο αδερφός μου από pc αν έχουμε κ οι 2 gp ultimate μπορούμε να παίζουμε μαζί παιχνίδια που μπορούν να κατέβουν και στις 2 πλατφόρμες πχ payday 3 ;

Ναι κανονικά με άλλο account όμως. πχ στο pc ο ένας με το account του gamepass κ στο xbox ο άλλος με το δικό του account, με τη  ίδια συνδρομή του αρχικού account, απλά κάνεις login τον άλλο χρήστη και παίζεις ταυτόχρονα και coop αμα θες με το αδερφάκι. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό λεπτό δηλαδή μου λες ότι ο κάθε ένας θα έχει το δικό του account ( λογικό ) αλλά θα μοιραζόμαστε την συνδρομή στο game pass ; Αν είναι έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ έχω την συνδρομή στο game pass  (Xbox) στο δικό του account πως θα περαστεί (pc)? @rodosf1

Επεξ/σία από DimitriosT86

17 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Μισό λεπτό δηλαδή μου λες ότι ο κάθε ένας θα έχει το δικό του account ( λογικό ) αλλά θα μοιραζόμαστε την συνδρομή στο game pass ; Αν είναι έτσι όπως καταλαβαίνω εγώ έχω την συνδρομή στο game pass  (Xbox) στο δικό του account πως θα περαστεί (pc)? @rodosf1

Ακριβώς αυτό λέω. Στην εφαρμογή xbox στο pc αν κανείς login με το δικό σου account, με μια συνδρομή θα παίζει ο ένας στο pc κ ο άλλος στο xbox. 

Δοκιμασμένο και καθ όλα επιτρεπτό από τη Microsoft. 

• Like 1

1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Ακριβώς αυτό λέω. Στην εφαρμογή xbox στο pc αν κανείς login με το δικό σου account, με μια συνδρομή θα παίζει ο ένας στο pc κ ο άλλος στο xbox. 

Δοκιμασμένο και καθ όλα επιτρεπτό από τη Microsoft. 

Άρα γιατί χρειάζεται να κάνει άλλο account αυτός αφού με το δικό μου θα κάνουμε login εκτός κ αν κάνει login με το δικό μου και μέσα μπορεί να φτιάξει αυτός άλλο account ? Σορυ αν πρήζω αλλά όπως βλέπεις είμαι λίγο πίσω σε αυτά κ τώρα άρχισα να την ψάχνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...