Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Federacion είπε

Βασικά είναι ο μόνος τρόπος να παίξω το επερχόμενο Starfield

Είναι ναι κ πολλά άλλα, ρώτα ότι θες εδώ και θα σου πούμε. 

- Από διαστάσεις σούπερ μικρό κ μεταφέρεται πανεύκολα. 

- Πανέμορφο 

- Αθόρυβο 

-Quick Resume, ισον μηδενικός χρόνος επαναφοράς στο παιχνίδι από shutdown. 

- Τεραααστια βιβλιοθήκη gamepass, 450+ games είναι σήμερα έτοιμα για να παίξεις κ ανανεώνονται με αυξανόμενο ρυθμό. Μάθε χτες να βάλεις συνδρομή 2+ χρόνια σε φτηνή τιμή. Έχει ποστ εδώ στο insomnia. 

- Day one κυκλοφορίας στο gamepass θα παίξεις πολλά, μα πάμπολλα games, άλλα θα σ αρέσουν κ θα τα λιώσεις χωρίς να τα αγοράσεις κ άλλα θα χαρείς που δεν τα αγόρασες κ απλά θα τα δοκιμάσεις, γλιτώνοντας χρήμα. 

ΥΓ. Θα ανακαλύψεις πολλές άλλες δυνατότητες από το Starfield, πχ η κονσόλα παίζει Flight Simulator σε γραφικά που pc με πολλαπλάσιο κόστος δεν τολμάνε να δείξουν. 

ΥΓ2. Ότι θες ρωτάς εδώ ελεύθερα 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

24 λεπτά πριν, Federacion είπε

Ακούγεται γουάου και το σκέφτομαι σοβαρα!

προφανώς εδώ θα σου πουν πολύ καλά λόγια στο νήμα όσοι το έχουμε. Απορίες φυσιολογικά θα έχεις, οπότε ρωτώντας μαθαίνεις. 

• Like 1

Στις 16/7/2023 στις 11:18 ΜΜ, Federacion είπε

Καλησπέρα,

Έχω PS4. Αξίζει να περάσω σε XboX series S;

Εννοειται οτι αξιζει, απο ps4 προερχομαι και απο τοτε που πηρα το s το ps4 μαζευει σκονη. Αψογη κονσολα, κανενα παραπονο στα 2.5 χρονια που την εχω εκτός απο τον μικρο σκληρο δισκο (θες οπωσδηποτε εξωτερικο δισκο για να αποθηκευεις παιχνιδια).

• Like 1

Στις 30/6/2023 στις 1:25 ΠΜ, thant είπε

O μοχλός έχει άλλη εγγύηση από την κονσολα;

Επιχείρησα μέσα από το site της microsoft να ετοιμάσω τον μοχλό για αποστολή στο σέρβις και μου δείχνει την εγγύηση οτι έληξε τον 11/2022, ενώ η κονσόλα έχει εγγύηση εως τον 11/2023.

Εκεί που λέει ετικέτα αποστολής βάζω τα δικά μου στοιχεία έτσι; Γιατί έβαλα τα δικά μου αλλά δεν μου προχωράει τη διαδικασία.

Έβγαλες άκρη;Είχε κολλήσει ο αριστερός μοχλός.Σε μια εβδομάδα μέσα ήρθε η ups σπίτι μου πήρε τον ελλατωματικο και έφερε καινούργιο.Την ετικέτα αποστολής την εκτύπωσα απτό store κατευθείαν και ακολούθησα οδηγίες συσκευασίας.Πολυ απλό και γρήγορο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, 4NIKOS1986 είπε

Έβγαλες άκρη;Είχε κολλήσει ο αριστερός μοχλός.Σε μια εβδομάδα μέσα ήρθε η ups σπίτι μου πήρε τον ελλατωματικο και έφερε καινούργιο.Την ετικέτα αποστολής την εκτύπωσα απτό store κατευθείαν και ακολούθησα οδηγίες συσκευασίας.Πολυ απλό και γρήγορο 

Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη.

Βρήκα έναν τύπο στο youtube που είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έδειχνε πως τον επισκεύασε. Πήγα αγόρασα το κατσαβίδι που χρειαζότανε και έκανα την επισκευή.

Είχε σπάσει το πλαστικό που εχω κυκλώσει.spacer.png

Το κόλλησα αλλά στη μια ώρα παιχνιδιού το πάτησα με λίγη δύναμη και έμπασε πάλι.

Προσωρινά έχω αγοράσει έναν ιμιτασιόν που με έχει βολέψει αφάνταστα. Είναι σε μέγεθος και βάρος σαν τον γνήσιο και αν δεν κάνω λάθος πωλείται και μέσω του xbox.com.

https://www.skroutz.gr/s/29931316/PowerA-Enhanced-Wired-Gamepad-για-Xbox-Series-Soldier.html

Επεξ/σία από thant
  • Like 1

Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι το series s ενω ειναι κλειστο καταναλωνει περιπου 18w. Ειναι μεγαλη καταναλωση για standby και δεν οφειλεται σε αναβαθμιση αφου δε συνδεεται σε δικτυο. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει και αν μπορω να αλλαξω αυτη τη συμπεριφορα;

1 λεπτό πριν, dimitris234 είπε

Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι το series s ενω ειναι κλειστο καταναλωνει περιπου 18w. Ειναι μεγαλη καταναλωση για standby και δεν οφειλεται σε αναβαθμιση αφου δε συνδεεται σε δικτυο. Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει και αν μπορω να αλλαξω αυτη τη συμπεριφορα;

Το έχεις σε standby mode είπες. Συνδεδεμένα πάνω; δίσκος εξωτερικός; φορτιστής μοχλού ίσως; 

Τιποτα δεν ειναι συνδεδεμενο. Το κλεινω με επιλογη απενεργοποιηση κονσολας απο το χειριστηριο. Καποιες φορες παραμενει στα 18w ενω αλλες φορες κλεινει και ανοιγει μονο του οποτε θελει.

13 λεπτά πριν, dimitris234 είπε

Τιποτα δεν ειναι συνδεδεμενο. Το κλεινω με επιλογη απενεργοποιηση κονσολας απο το χειριστηριο. Καποιες φορες παραμενει στα 18w ενω αλλες φορες κλεινει και ανοιγει μονο του οποτε θελει.

κλείνει/ανοίγει η κονσόλα ή αυξάνεται η κατανάλωση; αυτό μπορεί να οφείλεται σε forced offline updates ακομα κ σε πλήρες shutdown. Ποσο μάλλον σε standby mode. 

2 ώρες πριν, dimitris234 είπε

Τα ίδια και εδώ. Σχεδόν κάθε φορά πρέπει να πηγαίνω μέσα από τα settings και να κάνω full shutdown now. Ίσως είναι κάποιο bug μετά το τελευταίο update. 

1 ώρα πριν, nek4d είπε

Εχει 2 power modes, δεν θυμαμαι τωρα πως τα λεει, στο 1ο τσιμπαει ρευμα, βαλτε το 2ο energy saving.

Energy saving active το έχω αλλά καμία φορά κάνει τα δικά του και δεν κλείνει ποτέ. Δεν το κάνει πάντα όμως, 

3 hours ago, joker80 said:

Energy saving active το έχω αλλά καμία φορά κάνει τα δικά του και δεν κλείνει ποτέ. Δεν το κάνει πάντα όμως, 

Βγαλε και το background updating, αλλα δεν ειναι γενικα συνιστωμενο αυτο, αναλογα και το ειδος χρησης βεβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα.μια μικρη βοηθεια.παιχνιδια που εχω κατεβασει στην κονσολα μ.μπορω μετα να τα μεταφερω κ να τα αποθηκευσω σε εξωτερικο δισκο?και οποτε θελω να τα ξανα παιξω.να τα μεταφερω παλι στην κοσολα μου?.και αν ναι.πως γινετε?και πρεπει να επιλεξω συγκεκριμενο εξωτερικο σκληρο?ευχαριστω....

Επεξ/σία από Sakisoriginal21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...