Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, thant είπε

O μοχλός έχει άλλη εγγύηση από την κονσολα;

Επιχείρησα μέσα από το site της microsoft να ετοιμάσω τον μοχλό για αποστολή στο σέρβις και μου δείχνει την εγγύηση οτι έληξε τον 11/2022, ενώ η κονσόλα έχει εγγύηση εως τον 11/2023.

Εκεί που λέει ετικέτα αποστολής βάζω τα δικά μου στοιχεία έτσι; Γιατί έβαλα τα δικά μου αλλά δεν μου προχωράει τη διαδικασία.

Παλιότερα είχαν 1 χρόνο. Πλέον έχουν 2. Κανονικά δε συμπληρώνεις τίποτα, βγάζει αυτόματα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό σου. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Παλιότερα είχαν 1 χρόνο. Πλέον έχουν 2. Κανονικά δε συμπληρώνεις τίποτα, βγάζει αυτόματα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό σου. 

Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να δω τι πήγε λάθος. Σε ευχαριστώ.

Αξίζει κάποιος φθηνός μοχλός στα 30-40 ευρώ για efootball ή ο γνήσιος είναι μονόδρομος;

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thant είπε

Αξίζει κάποιος φθηνός μοχλός στα 30-40 ευρώ για efootball ή ο γνήσιος είναι μονόδρομος;

35-40 βγαίνει σε προσφορά ο γνήσιος συχνά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thant είπε

Στα 40 € πρόσφατα είχαν βάλει controllers από ιταλικό και γερμανικό store σε πολλά χρώματα. Τσέκαρε να δεις αν υπάρχει ακόμα η προσφορά. Στέλνουν κανονικά χωρίς έξτρα χρεώσεις μεταφορικών. Σε 3-4 μέρες είναι σπίτι σου. 

Edit: Με πρόλαβε ο rodosf1, είναι πιο γρήγορο πιστόλι... 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Στα 40 € πρόσφατα είχαν βάλει controllers από ιταλικό και γερμανικό store σε πολλά χρώματα. Τσέκαρε να δεις αν υπάρχει ακόμα η προσφορά. Στέλνουν κανονικά χωρίς έξτρα χρεώσεις μεταφορικών. Σε 3-4 μέρες είναι σπίτι σου. 

Edit: Με πρόλαβε ο rodosf1, είναι πιο γρήγορο πιστόλι... 

είναι που πήρα σε προσφορά τον καινούργιο μοχλό από το γερμανικό στα 40€ κ πάει σφαίρα :)

Όντως με δωρεάν μεταφορικά κ εγγύηση Microsoft στα 35-40€ δεν αξίζει να κοιτάξεις άλλες εταιρείες. 

• Thanks 2
Δημοσ.

το γερμανικο τα ειχε στα 40 ευρω.Το ιταλικο τα ειχε σχεδον 47.90.Η προσφορα εληξε πριν λιγες ημερες.Σιγουρα θα παιξει προσφορα την black friday.Αγορασα και εγω ενα κοντρολ με την προσφορα ετσι να υπαρχει.Σφραγισμενο το εχω.Αν θελει ο thant το πουλαω οσο το πηρα.40 ευρω.Δες και τις αγγελιες, θα βρεις πολλα καινουργια κοντρολ στο 40αρι.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

το γερμανικο τα ειχε στα 40 ευρω.Το ιταλικο τα ειχε σχεδον 47.90.Η προσφορα εληξε πριν λιγες ημερες.Σιγουρα θα παιξει προσφορα την black friday.Αγορασα και εγω ενα κοντρολ με την προσφορα ετσι να υπαρχει.Σφραγισμενο το εχω.Αν θελει ο thant το πουλαω οσο το πηρα.40 ευρω.Δες και τις αγγελιες, θα βρεις πολλα καινουργια κοντρολ στο 40αρι.

Θα προσπαθήσω μήπως και το επισκευάσω μόνος μου. 

Αν δεν τα καταφέρω θα δω τι θα κάνω. 

Σε ευχαριστώ πάντως για την προσφορά σου...👍

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gtsoui είπε

Αν και δεν με ενδιαφέρει το series s, δήλωσα συμμετοχη, είναι φοβερό. Ποτε δεν ξέρεις!

πολύ όμορφο αλλά λέει μόνο για Australia New Zealand (ANZ), αν κερδίσεις πως θα το παραλάβεις; 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

πολύ όμορφο αλλά λέει μόνο για Australia New Zealand (ANZ), αν κερδίσεις πως θα το παραλάβεις; 

Ο τρόπος θα βρεθεί! 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Federacion είπε

Καλησπέρα,

Έχω PS4. Αξίζει να περάσω σε XboX series S;

Ναι αν είσαι περιστασιακός gamer και σε βολεύει το game pass και η τιμή του μικρού και έχεις δει υλικό στη συνδρομή που θες να παίξεις. Εφόσον έχεις παίξει ότι σε ενδιαφέρει από το ps plus.

Όχι αν σε ενδιαφέρουν κυρίως επερχόμενες κυκλοφορίες και κάποια exclusives που δεν τρέχουν ή δεν τρέχουν καλά στο ps4.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Federacion είπε

Καλησπέρα,

Έχω PS4. Αξίζει να περάσω σε XboX series S;

Σαφέστατα αξίζει από κάθε άποψη, οικονομικά, ποιοτικά κλπ κλπ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...