Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Οπότε είναι από τις περιπτώσεις που εντασσονται στο bug ας υποθέσουμε. Την περιοχή του account θα τη βρεις στο account.live.com πάντως. 

Ναι ακριβώς, θα σου βγάλει εναν κωδικό ετικέτας που τυπώνεις κ κολλάς πάνω στο πακέτο (πακεταρε το με αμπαλαζ κ χαρτί κουτας) κ θα έρθουν την επόμενη να το παραλάβουν εκείνοι. 

αν θες παίρνεις κ τηλέφωνο από κάτω που σου έχει επικοινωνία κ δινεις κάποια στοιχεία κ πάλι στέλνουν εκείνοι τον κουριερ. 

Επικοινωνησα με Microsoft, είναι Known bug και εχει συμβεί σε πολλους. Το κοιταζουν το θεμα ηδη αποτι μου ειπαν. Δοκιμαστε κ εσεις απο εδω αν θελετε να δειτε μηπως εχετε το ιδιο θεμα. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, geomd είπε

Επικοινωνησα με Microsoft, είναι Known bug και εχει συμβεί σε πολλους. Το κοιταζουν το θεμα ηδη αποτι μου ειπαν. Δοκιμαστε κ εσεις απο εδω αν θελετε να δειτε μηπως εχετε το ιδιο θεμα. 

εμένα είναι οκ με τα gold πάντως. αφού είναι known θα στρώσει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Εγώ είχα πάει σε τοπικό κατάστημα ups και το είχα στείλει με το χαρτί που εκτύπωσα. Για ψαχτο λίγο κάπου θα σου λέει ακριβώς τι κάνεις.

Γιάννενα δεν νομίζω να έχει ups. 

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Εγώ είχα πάει σε τοπικό κατάστημα ups και το είχα στείλει με το χαρτί που εκτύπωσα. Για ψαχτο λίγο κάπου θα σου λέει ακριβώς τι κάνεις.

Γιάννενα δεν νομίζω να έχει ups. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

καλημερα ηθελα να ρωτησω ο microsoft charger κανει για xbox series s controller pulse και επισης τι ειναι καλυτερο να παρω τον microsoft charger οι μπαταριες ΑΑ επαναφορτιζομενες μαζι με φορτιστη ?

Καλημέρα, επαναφορτιζομενες τουλάχιστον 2100mAh. Έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού σε σχέση με αυτές που κουμπώνουν στο battery compartment. 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

καλημερα ηθελα να ρωτησω ο microsoft charger κανει για xbox series s controller pulse και επισης τι ειναι καλυτερο να παρω τον microsoft charger οι μπαταριες ΑΑ επαναφορτιζομενες μαζι με φορτιστη ?

Εγώ έχω αυτές . Βγάζουν άνετα 8ωρο δοκιμασμένο 😅. https://www.e-shop.gr/mpataria-energizer-rechargeable-extreme-hr6-aa-2300mah-2pack-p-ANA.NRG0040

Είχα πάρει ένα Κιτ των 4ων μαζί με τον φορτιστή από Κωτσόβολο στα 25€. Τις έχω 2 χρονια κοντά και είναι πένα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Καλημέρα, επαναφορτιζομενες τουλάχιστον 2100mAh. Έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού σε σχέση με αυτές που κουμπώνουν στο battery compartment. 

Και έχω αυτό σκέφτομαι.

1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Εγώ έχω αυτές . Βγάζουν άνετα 8ωρο δοκιμασμένο 😅. https://www.e-shop.gr/mpataria-energizer-rechargeable-extreme-hr6-aa-2300mah-2pack-p-ANA.NRG0040

Είχα πάρει ένα Κιτ των 4ων μαζί με τον φορτιστή από Κωτσόβολο στα 25€. Τις έχω 2 χρονια κοντά και είναι πένα.

Μπαταρίες διάβασα οι καλύτερες είναι οι Panasonic eneloop οπότε λέω να πάρω αυτές για φορτιστή δεν έχω δει κάτι ακόμα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Και έχω αυτό σκέφτομαι.

Μπαταρίες διάβασα οι καλύτερες είναι οι Panasonic eneloop οπότε λέω να πάρω αυτές για φορτιστή δεν έχω δει κάτι ακόμα.

με τις eneloop μη νομίζεις ότι θα δεις τρελή διαφορά. Κάτι Varta που είχα πάρει από το eshop με φορτιστη μαζί είναι σκυλιά ακούραστα χρόνια τώρα! Κ πιο οικονομικές. Βγάζουν άνετα 20+ ώρες gaming (χωρίς δόνηση). 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Και έχω αυτό σκέφτομαι.

https://www.e-shop.gr/panasonic-eneloop-bk-3mcde-aa-2000mah-4tem-p-ANA.NLP0268?gclid=Cj0KCQjw1_SkBhDwARIsANbGpFvi7eSl4pPOi_sGTgVbT2wgELDOWYWq8veR5QAVRLwdjwo29In4dyAaAuh-EALw_wcB

Έχω επίσης αυτές επειδή έχω δύο χειριστήρια και γενικά μια περίοδο έπαιζα πολύ. Πολύ καλές και αυτές απλά μου κρατάνε ελαφρώς πιο λίγο λόγο χωρητικότητας. 

Δημοσ.
2 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

Αυτο το θεμα πρεπει να εχει συζητηθει εδω μεσα μονο καμια 30αρια φορες, χαχα.

Κανε καμια αναζητηση με μπαταριες ΑΑ σε αυτο και στα αλλα θεματα xbox (και παλιες versions) και θα βρεις τα παντα-ολα.

Εξαρταται τι χρηση κανεις.

Αν παιζεις πολυ, οι βασεις που ακουμπας τα χειριστηρια και δεν ασχολεισαι με αλλαγες μπαταριων,  ειναι το καλυτεροτερο/βολικοτερο μακραν.

Θα στο επιβεβαιωσουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν και τις 2 λυσεις, οπως και εγω, στο βασικο μηχανημα οι βασεις, σε 2 αλλα σε αλλους χωρους, με επαναφορτιζομενες. Οποτε βρισκομαι εννιοτε σε αυτα, νοσταλγω τις αγαπημενες βασεις.

Παρε και καβατζα καμια επαναφορτιζομενη φθηνη, ακομη και lidl μια χαρα ειναι, αν και δεν προβλεπεται να σου χρειαστουν αν τα ακουμπας παλι στην βαση τους και αν εχεις 2 χειριστηρια και παιζεις κυριως single, δεν θα ξεμεινεις ποτε.

(eneloop δεν αξιζει για αυτην την χρηση, το πλεονεκτημα τους ειναι οτι χανουν ελαχιστο φορτιο χωρις χρηση, τωρα αν πας σε eneloop σαν βασικες, τις ακριβοπληρωνεις για κατι που δεν χρησιμοποιεις, την αναμονη χωρις χρηση πολυ καιρο).

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nek4d είπε

Αυτο το θεμα πρεπει να εχει συζητηθει εδω μεσα μονο καμια 30αρια φορες, χαχα.

Κανε καμια αναζητηση με μπαταριες ΑΑ σε αυτο και στα αλλα θεματα xbox (και παλιες versions) και θα βρεις τα παντα-ολα.

Εξαρταται τι χρηση κανεις.

Αν παιζεις πολυ, οι βασεις που ακουμπας τα χειριστηρια και δεν ασχολεισαι με αλλαγες μπαταριων,  ειναι το καλυτεροτερο/βολικοτερο μακραν.

Θα στο επιβεβαιωσουν ολοι οσοι χρησιμοποιουν και τις 2 λυσεις, οπως και εγω, στο βασικο μηχανημα οι βασεις, σε 2 αλλα σε αλλους χωρους, με επαναφορτιζομενες. Οποτε βρισκομαι εννιοτε σε αυτα, νοσταλγω τις αγαπημενες βασεις.

Παρε και καβατζα καμια επαναφορτιζομενη φθηνη, ακομη και lidl μια χαρα ειναι, αν και δεν προβλεπεται να σου χρειαστουν αν τα ακουμπας παλι στην βαση τους και αν εχεις 2 χειριστηρια και παιζεις κυριως single, δεν θα ξεμεινεις ποτε.

(eneloop δεν αξιζει για αυτην την χρηση, το πλεονεκτημα τους ειναι οτι χανουν ελαχιστο φορτιο χωρις χρηση, τωρα αν πας σε eneloop σαν βασικες, τις ακριβοπληρωνεις για κατι που δεν χρησιμοποιεις, την αναμονη χωρις χρηση πολυ καιρο).

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Η βάση φόρτισης φορτίζει το χειριστήριο με μπαταρίες επαναφορτιζομενες η μόνο το κιτ της microsoft; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πήρα μια βασουλα με 2 ζευγάρια μπαταρίες μέσα της snakebyte με 30€ περιπου και εδώ και έναν χρόνο  δεν έχω ασχοληθεί πλέον...

Καθε βράδυ κουμπωνουν στην βάση και είναι πάντα κομπλε

Επεξ/σία από giorgos th.
Δημοσ.

O μοχλός έχει άλλη εγγύηση από την κονσολα;

Επιχείρησα μέσα από το site της microsoft να ετοιμάσω τον μοχλό για αποστολή στο σέρβις και μου δείχνει την εγγύηση οτι έληξε τον 11/2022, ενώ η κονσόλα έχει εγγύηση εως τον 11/2023.

Εκεί που λέει ετικέτα αποστολής βάζω τα δικά μου στοιχεία έτσι; Γιατί έβαλα τα δικά μου αλλά δεν μου προχωράει τη διαδικασία.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thant είπε

O μοχλός έχει άλλη εγγύηση από την κονσολα;

Επιχείρησα μέσα από το site της microsoft να ετοιμάσω τον μοχλό για αποστολή στο σέρβις και μου δείχνει την εγγύηση οτι έληξε τον 11/2022, ενώ η κονσόλα έχει εγγύηση εως τον 11/2023.

Εκεί που λέει ετικέτα αποστολής βάζω τα δικά μου στοιχεία έτσι; Γιατί έβαλα τα δικά μου αλλά δεν μου προχωράει τη διαδικασία.

Έχουν 12 μήνες εγγύηση, όχι 24 που έχει η κονσόλα.

Μπαταρίες από το ικεα, φτηνές και καλές.

https://www.ikea.gr/proioda/exupno-spiti/bataries-fortistes/bataries/ladda-epanafortizomeni-mpataria-hr6-aa-1-2v-4-tem/50504692

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...