Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Δε βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό να δοκιμάσεις? Και βάλε από τις ρυθμίσεις να εγκατασταθεί στον εξωτερικό το παιχνίδι. 

εγω το βλέπω είτε βλάβη κονσόλας που με επαναφορά θα λυθεί. είτε θέμα account κ προβλήματος. Μίλησε με Microsoft κ θα σου προτείνουν εκείνοι βήμα βήμα ενέργειες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σημερινά νεα: Shadow Warrior 3, ήδη στο Gamepass, πήρε update 60fps. Όσοι πιστοί τρέξτε έχει πολύ γέλιο και... καφρικο χιούμορ το παιχνίδι, όπως κ όλη η σειρά!! 

Επίσης σημερινή προσθήκη το... πρώην Nintendo Exclusive... 

Rune Factory 4 Special. Ειναι η έκδοση που βγήκε το 2021 στο Xbox One, άγνωστο αν πήρε αναβάθμιση Series. 

• Like 1

Παιδιά έχω ερώτηση. Φιλαράκι σκέφτεται να πουλήσει την κονσόλα και έλεγα μήπως την πάρω εγώ. Πόσο πιάνει μεταχειρισμένη με ένα μοχλό? Έχει και κανα 2-3 παιχνίδια μαζί. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν γενικά αξίζει απο άποψη επιδόσεων. Δεν είμαι και κανας μεγάλος gamer, απλά έλεγα να έχω κάτι που να αξίζει για να χαζεύω. 

κοιτα αν δεις τις αγγελιες θα βρεις σφραγισμενα στα 230 ευρω.150/160 ευρω πιστευω ειναι καλη τιμη για μτχ.

Ναι αξιζει η κονσολα.Δεν ειναι χρεπη απο αποψη επιδοσεων.Μια χαρα θα παιξεις και θα ευχαριστηθεις.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, εχω gamepass ultimate συνδρομή. Κάθε τοσο βγαίνουν προσφορές (deals with gold) για εκπτώσεις σε παιχνίδια. Πάω να κάνω αγορά οποιαδήποτε προσφορά και μου βγάζει μηνυμα διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, ενώ θα επρεπε να με αφήνει κανονικά να το αγοράσω καθώς το gold περιλαμβάνεται στο ultimate. Επίσης δε με αφήνει να περάσω τα δωρεάν του gold. Με βγάζει να τα αγοράσω. Τι πάει λαθος? Η συνδρομή ultimate ισχύει και λειτουργει χωρίς πρόβλημα. Λέτε να είναι κανενα store conflikt? πχ άλλο region? Η κάνω κατι λάθος?

1 λεπτό πριν, geomd είπε

Καλησπέρα, εχω gamepass ultimate συνδρομή. Κάθε τοσο βγαίνουν προσφορές (deals with gold) για εκπτώσεις σε παιχνίδια. Πάω να κάνω αγορά οποιαδήποτε προσφορά και μου βγάζει μηνυμα διαχειριστείτε τη συνδρομή σας, ενώ θα επρεπε να με αφήνει κανονικά να το αγοράσω καθώς το gold περιλαμβάνεται στο ultimate. Επίσης δε με αφήνει να περάσω τα δωρεάν του gold. Με βγάζει να τα αγοράσω. Τι πάει λαθος? Η συνδρομή ultimate ισχύει και λειτουργει χωρίς πρόβλημα. Λέτε να είναι κανενα store conflikt? πχ άλλο region? Η κάνω κατι λάθος?

Καλησπέρα, η κονσόλα κ το account σου είναι σίγουρα σε ελληνικό region? 

Είναι ενα bug που βγήκε σε κάποιους τις τελευταίες μέρες. Δοκίμασε να κάνεις ενα soft reset το Xbox κρατώντας το κουμπί power on για δεκα δευτερόλεπτα πατημένο. 

45 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Καλησπέρα, η κονσόλα κ το account σου είναι σίγουρα σε ελληνικό region? 

Είναι ενα bug που βγήκε σε κάποιους τις τελευταίες μέρες. Δοκίμασε να κάνεις ενα soft reset το Xbox κρατώντας το κουμπί power on για δεκα δευτερόλεπτα πατημένο. 

Δεν εχω ιδέα σε τι region ειναι το account μου. Δοκιμασα και άλλα store ομως και εχω το ιδιο αποτέλεσμα. Να το δοκιμάσω το reset αλλα ούτε απο pc μπορω να κάνω κάτι απο τα δυο που περιέγραψα στο προηγουμενο μήνυμα. Κατι παίζει. Του Μαιου πχ τα free games τα πήρα κανονικά, του Ιουνίου Τζίφος, με βγαζει να πληρωσω.

Τέσσερις μήνες πριν λήξη η εγγύηση από την κονσόλα μου χάλασε ο μοχλός. 

Δηλαδή το μπροστινό δεξιό κουμπί δεν ανταποκρίνεται στο συνεχόμενο πάτημα, αλλά μόνο στο αστραπιαιο. Σταμάτησε να κάνει και το κλικ πατώντας το, όπως το αντίστοιχο αριστερό.

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι αν είναι σε εγγύηση στο επισκευάζουν. Ισχύει; 

Ποία η διαδικασία; Στέλνω από τον λογαριασμό μου στο "Εναρξη παραγγελίας";

2 ώρες πριν, geomd είπε

Δεν εχω ιδέα σε τι region ειναι το account μου. Δοκιμασα και άλλα store ομως και εχω το ιδιο αποτέλεσμα. Να το δοκιμάσω το reset αλλα ούτε απο pc μπορω να κάνω κάτι απο τα δυο που περιέγραψα στο προηγουμενο μήνυμα. Κατι παίζει. Του Μαιου πχ τα free games τα πήρα κανονικά, του Ιουνίου Τζίφος, με βγαζει να πληρωσω.

Οπότε είναι από τις περιπτώσεις που εντασσονται στο bug ας υποθέσουμε. Την περιοχή του account θα τη βρεις στο account.live.com πάντως. 

11 λεπτά πριν, thant είπε

Τέσσερις μήνες πριν λήξη η εγγύηση από την κονσόλα μου χάλασε ο μοχλός. 

Δηλαδή το μπροστινό δεξιό κουμπί δεν ανταποκρίνεται στο συνεχόμενο πάτημα, αλλά μόνο στο αστραπιαιο. Σταμάτησε να κάνει και το κλικ πατώντας το, όπως το αντίστοιχο αριστερό.

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι αν είναι σε εγγύηση στο επισκευάζουν. Ισχύει; 

Ποία η διαδικασία; Στέλνω από τον λογαριασμό μου στο "Εναρξη παραγγελίας";

Ναι ακριβώς, θα σου βγάλει εναν κωδικό ετικέτας που τυπώνεις κ κολλάς πάνω στο πακέτο (πακεταρε το με αμπαλαζ κ χαρτί κουτας) κ θα έρθουν την επόμενη να το παραλάβουν εκείνοι. 

αν θες παίρνεις κ τηλέφωνο από κάτω που σου έχει επικοινωνία κ δινεις κάποια στοιχεία κ πάλι στέλνουν εκείνοι τον κουριερ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Ναι ακριβώς, θα σου βγάλει εναν κωδικό ετικέτας που τυπώνεις κ κολλάς πάνω στο πακέτο (πακεταρε το με αμπαλαζ κ χαρτί κουτας) κ θα έρθουν την επόμενη να το παραλάβουν εκείνοι. 

αν θες παίρνεις κ τηλέφωνο από κάτω που σου έχει επικοινωνία κ δινεις κάποια στοιχεία κ πάλι στέλνουν εκείνοι τον κουριερ. 

Μήπως ξέρεις να μου πεις σε πόσες περίπου μέρες επιστρέφεται απο την ημέρα που θα τον δώσω;

Αν κάνει κανα μήνα Μήπως πάρω κανέναν φθηνό μοχλό να περνάω την ώρα μου. 

Επεξ/σία από thant

4 λεπτά πριν, thant είπε

Μήπως ξέρεις να μου πεις σε πόσες περίπου μέρες επιστρέφεται απο την ημέρα που θα τον δώσω;

Αν κάνει κανα μήνα Μήπως πάρω κανέναν φθηνό μοχλό να περνάω την ώρα μου. 

γρήγορα, σε καμία 7-10 μέρες θυμάμαι από εμένα, θα έχεις από το account.live.com ενημέρωση για τα στάδια. Σε 2 μέρες θα είναι Γερμανία, 2-3 μέρες θα μπει στο σέρβις κ θα βγει κ για πίσω άλλο τόσο. 

Ενας εξτρα μοχλός πάντως καλό είναι να βρίσκεται, μπορείς να παίξεις κ με παρέα κάποια στιγμή, local coop. 

• Thanks 1

Και εγώ δημιούργησα αίτημα για να στείλω ένα χειριστήριο. Εκτύπωσα την ετικέτα αλλά δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Λεει UPS. Με πιο τηλέφωνο επικοινωνώ?

18 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Και εγώ δημιούργησα αίτημα για να στείλω ένα χειριστήριο. Εκτύπωσα την ετικέτα αλλά δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Λεει UPS. Με πιο τηλέφωνο επικοινωνώ?

https://support.xbox.com/el-gr/contact-us/emerald

εδω ζήτα κλήση κ σε καλούν αυτοί πίσω. Δε θυμάμαι το τηλέφωνο τους. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...