Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Καλημέρα κ καλωστον, 

βασικά βάλε συνδρομή gamepass, τουλάχιστον ετήσια μέσω μετατροπής της Gold συνδρομής σε Ultimate, συμφέρει περισσότερο αντί της μηνιαίας χρέωσης κ θα έχεις 450 περίπου games κάθε κατηγορίας διαθέσιμα για κατέβασμα κ παιχνίδι. 

Μπες σε κοινότητες και θα βρεις κ άλλους για online gaming, είτε ανταγωνισμού (Fifa, Call of Duty κλπ), είτε coop συνεργασίας για να τερματισετε μαζί ενα game. 

Ότι θες ρώτα ελεύθερα εδώ και θα τα μάθεις όλα εύκολα. :)

Σε ευχαριστω για την βοηθεια, η κονσολα προοριζεται για περισσοτερο παιχνιδι απο ανηλικα που θελουν κυριως να παιζουν 1-2 στανταρ παιχνιδια (gta, minecraft) αλλα τα οποια για να παιξουν online θελουν συνδρομη ,σωστα ; για συνδρομες κοιταω τωρα το σχετικο thread αν και δν βγαζω πολυ ακρη ακομα.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeG είπε

Σε ευχαριστω για την βοηθεια, η κονσολα προοριζεται για περισσοτερο παιχνιδι απο ανηλικα που θελουν κυριως να παιζουν 1-2 στανταρ παιχνιδια (gta, minecraft) αλλα τα οποια για να παιξουν online θελουν συνδρομη ,σωστα ; για συνδρομες κοιταω τωρα το σχετικο thread αν και δν βγαζω πολυ ακρη ακομα.

για online των free games ΔΕΝ θες συνδρομή. πχ fortnite, efootball, Warzone κατεβάζεις κ παίζεις online ακαριαία. 

Για τα επι πληρωμή games θες το παιχνίδι και συνδρομή τύπου Gold για online gaming. 

Αν έχεις την αναβαθισμενη συνδρομή ultimate που προτείνουν κ εδω στο φόρουμ θα έχει μέσα τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών (τα παιδιά θα ανακαλύψουν άπειρα νέα Games, και τα μεγάλα παιδιά επίσης :) ) και έχει μέσα το Minecraft ήδη.

Αγορές παιχνιδιών gta κλπ συμφέρει συνήθως από κλειδαδικα τύπου eneba που αγοράζεις κωδικό κ τον εξαργυρωνεις στην κονσόλα. Χθες πχ αγόρασα game με 0.88€

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Halo που έχει δωρεάν multiplayer στο pc στο series s θέλει gold ή όχι; Μόνο το multiplayer με ενδιαφέρει…!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, attanaze είπε

Το Halo που έχει δωρεάν multiplayer στο pc στο series s θέλει gold ή όχι; Μόνο το multiplayer με ενδιαφέρει…!

ότι είναι δωρεάν δε θέλει. Ότι λέει free to play στο store παίζει κ online δωρεάν. Κάνε μια δοκιμή και θα δεις, αν όχι προχωράς ανάλογα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, attanaze είπε

Οχι, το multiplayer mode του δε χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα ουτε στο Xbox. Εχει καιρό που πλέον και η MS αφησε ολα τα F2P παιχνιδια να παίζουν χωρίς gold συνδρομη οπότε αν σε νοιαζει μονο το multiplayer, το κατεβάζεις και παιζεις αφοβα χωρις να πληρωσεις κατι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και μιας κ οι γείτονες τουρκοι σήμερα τρέχουν στα εκλογικά, μπορείτε κ εσείς να πεταχτείτε για Bioshock Collection στα 3€ περίπου μεσω Gamivo (δε τσέκαρα αν υπάρχει eneba πιο φτηνά να πω την αλήθεια, η τιμή είναι χώμα για 3 τέτοια games!) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Και μιας κ οι γείτονες τουρκοι σήμερα τρέχουν στα εκλογικά, μπορείτε κ εσείς να πεταχτείτε για Bioshock Collection στα 3€ περίπου μεσω Gamivo (δε τσέκαρα αν υπάρχει eneba πιο φτηνά να πω την αλήθεια, η τιμή είναι χώμα για 3 τέτοια games!) 

Τελικη τιμη με fees κλπ?  Γιατι με το gamivo ειναι παντα ψαρωτικο παντα το αρχικο, αλλα βλεπεις εξω και αλλα μεσα. Eneba atatourk 3,73€ + ψιλοfees:

https://www.eneba.com/el/xbox-bioshock-the-collection-xbox-live-key-turkey

Επεξ/σία από Jumbi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jumbi είπε

Τελικη τιμη με fees κλπ?  Γιατι με το gamivo ειναι παντα ψαρωτικο παντα το αρχικο, αλλα βλεπεις εξω και αλλα μεσα. Eneba atatourk 3,73€ + ψιλοfees:

https://www.eneba.com/el/xbox-bioshock-the-collection-xbox-live-key-turkey

2€ αρχική κ με fees κ paypal βγήκε 3,1€,νομίζω 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να μπορούμε να δούμε cosmote tv μέσω της κονσόλας? Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω απο τα χριστουγεννα ενα xbox s. Εχω κανει συνδρομη ultimate. Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ολα καλα. εδω και 10 μερες περιπου δεν μπορω να εγκαταστησω κανενα παιχνιδι. βρισκω το παιχνιδι που θελω παταω εγκατασταση αλλα τιποτα. Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι θεμα συνδρομης γιαυτο αγορασα ενα παιχνιδι παταω για εγκατασταση αλλα παλι τιποτα. Εκανα επαναφορα την κονσολα και τα εσβησα ολα αλλα παλι τιποτα. εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ntountasgeo είπε

Καλησπερα. Εχω απο τα χριστουγεννα ενα xbox s. Εχω κανει συνδρομη ultimate. Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα ολα καλα. εδω και 10 μερες περιπου δεν μπορω να εγκαταστησω κανενα παιχνιδι. βρισκω το παιχνιδι που θελω παταω εγκατασταση αλλα τιποτα. Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι θεμα συνδρομης γιαυτο αγορασα ενα παιχνιδι παταω για εγκατασταση αλλα παλι τιποτα. Εκανα επαναφορα την κονσολα και τα εσβησα ολα αλλα παλι τιποτα. εχει κανεις καμια ιδεα?

Τι error σου βγαζει ?εχεις κανα πισι να βαλεις το xbox app  να μπεις με το acount σου  να δεις και εκει ..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Τι error σου βγαζει ?εχεις κανα πισι να βαλεις το xbox app  να μπεις με το acount σου  να δεις και εκει ..

1 ώρα πριν, ntountasgeo είπε

Ίσως θέλει αναβάθμιση η κονσόλα. για τσέκαρε το. 

Δημοσ.

δεν μου βγαζει καποιο error. απλα παταω εγκατασταση και γυριζει στην προηγουμενη οθονη. τα error στο pc που τα βλεπω. εχω το app

Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

Ίσως θέλει αναβάθμιση η κονσόλα. για τσέκαρε το. 

το τσεκαρα αλλα τιποτα. ακομη και μετα απο clean install κανει τα ιδια

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ntountasgeo είπε

δεν μου βγαζει καποιο error. απλα παταω εγκατασταση και γυριζει στην προηγουμενη οθονη. τα error στο pc που τα βλεπω. εχω το app

το τσεκαρα αλλα τιποτα. ακομη και μετα απο clean install κανει τα ιδια

Δε βάζεις έναν εξωτερικό σκληρό να δοκιμάσεις? Και βάλε από τις ρυθμίσεις να εγκατασταθεί στον εξωτερικό το παιχνίδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...