Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Μακάρι. Έχω ελπίδες ότι θα είναι σαν το gt7 και δεν θα πάει απατο σαν το προηγούμενο.

Μόνο άπατο δεν λες το Forza Motorsport, διαφωνώ. Ο καλύτερος εξομοιωτής ever κατά την πλειοψηφία. Το περιμένουμε πως κ πως. 

Εν τω μεταξύ 2/5 έχουμε Redfall με coop 4αδας! Ετοιμαστείτε!!!! 

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τι κοστος εχει το 1ΤΒ  ?

και τι δισκους παιρνει το Series S ?

Η expansion card 1tb έχει πάνω από 200 €. Από εκεί και πέρα βάζεις ότι θέλεις σε εξωτερικό με τη διαφορά ότι από εκεί δε θα παίζει τα next gen παιχνίδια. Με την expansion παίζει τα πάντα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Η expansion card 1tb έχει πάνω από 200 €. Από εκεί και πέρα βάζεις ότι θέλεις σε εξωτερικό με τη διαφορά ότι από εκεί δε θα παίζει τα next gen παιχνίδια. Με την expansion παίζει τα πάντα. 

Σωστα, μοναχα παρατηρηση, τo πιθανοτερο ειναι να τα παιζει και ο απλος εξωτερικος δισκος τα next-gen παιχνιδια, αλλα σε "One mode", οχι optimised.
(expansion card εβγαλε τωρα και η WD, σε λιγους μηνες θα πεσουν οι τραγικες τιμες τους)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Μόνο άπατο δεν λες το Forza Motorsport, διαφωνώ. Ο καλύτερος εξομοιωτής ever κατά την πλειοψηφία. Το περιμένουμε πως κ πως. 

Εν τω μεταξύ 2/5 έχουμε Redfall με coop 4αδας! Ετοιμαστείτε!!!! 

Ωραίο το forza δε λέω , αλλά είναι αρκετά βαρετό τουλάχιστον το τελευταίο μετά από λίγο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Jumbi είπε

Σωστα, μοναχα παρατηρηση, τo πιθανοτερο ειναι να τα παιζει και ο απλος εξωτερικος δισκος τα next-gen παιχνιδια, αλλα σε "One mode", οχι optimised.
(expansion card εβγαλε τωρα και η WD, σε λιγους μηνες θα πεσουν οι τραγικες τιμες τους)

Αυτό το σε λίγους μήνες ακουγόταν από τότε που βγήκε από τη seagate. Αν εξαιρέσεις μία προσφορά (ο Θεός να την κάνει προσφορά) από amazon στα 190 € η τιμή της της είναι σταθερά πάνω από τα 200. Μακάρι να βγουν πολλές διαφορετικές προτάσεις να πάνε οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα. Εγώ πάντως που την είχα πάρει δεν το μετάνιωσα καθόλου. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,επειδή δεν έχω καμία ιδέα ...θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε ένα  monitor 144hz μπορεί να ανταποκριθεί σωστά το  xbox series s ???? Γιατί θέλω να αγοράσω monitor 

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες, τελευταία δεν παίζει καθόλου 4Κ Netflix, γίνεται και σε κανέναν άλλο αυτό; Επίσης το prime app έχει μόνο HD από ότι έχω καταλάβει 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nermain είπε

Καλησπέρα μάγκες, τελευταία δεν παίζει καθόλου 4Κ Netflix, γίνεται και σε κανέναν άλλο αυτό; Επίσης το prime app έχει μόνο HD από ότι έχω καταλάβει 

μπορεί να συμβεί ναι. Πήγαινε ρυθμίσεις ήχου κ εικόνας κ κανε autodetect την τηλεόραση. Εναλλακτικά δες αν έχει απενεργοποιησει το HDR, αν ναι κόβει το 4Κ Netflix. 

Αλλιώς ίσως είναι παροδικό θέμα λόγω κάποιας αναβάθμισης του Netflix app. 

αν κ εχω netflix k amazon δεν τα έχω τσεκάρει μέσω xbox. 

Δημοσ.

Ερώτηση : το netflix σε συγκεκριμένες προβολές από το 2021 κ πίσω όχι όλες όμως ..( κουφό ) μαυρίζει η οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος ν φαίνονται οι υπότιτλοι . Έχει συμβεί σε κάνεναν ; 

Δημοσ.
Στις 25/4/2023 στις 1:30 ΠΜ, Koro76 είπε

Καλησπέρα,επειδή δεν έχω καμία ιδέα ...θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε ένα  monitor 144hz μπορεί να ανταποκριθεί σωστά το  xbox series s ???? Γιατί θέλω να αγοράσω monitor 

Τι εννοείς όταν λες να ανταποκριθεί σωστα?Το απόγευμα πάντως θα συνδέσω το s στην HP X27Q που πήρα πριν από μία εβδομάδα και θα σου πω.Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρξει κάποιο θέμα,κανονικά θα δουλεύει.

Δημοσ.

May the... 4th σήμερα, Star Wars Day και γιορτάζουμε οι fan με διάφορα games, όπως μου θύμησε το gamepass :)

Παραθέτω link με σχετικά games από Ultimate, στο διπλανό αδερφό...νήμα του Series X. 

Δημοσ.

Καλησπερα, νεος κατοχος, πειτε λιγα γενικα πραματα που θα πρεπει να ξερω ή να ψαξω. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, GeG είπε

Καλησπερα, νεος κατοχος, πειτε λιγα γενικα πραματα που θα πρεπει να ξερω ή να ψαξω. Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημέρα κ καλωστον, 

βασικά βάλε συνδρομή gamepass, τουλάχιστον ετήσια μέσω μετατροπής της Gold συνδρομής σε Ultimate, συμφέρει περισσότερο αντί της μηνιαίας χρέωσης κ θα έχεις 450 περίπου games κάθε κατηγορίας διαθέσιμα για κατέβασμα κ παιχνίδι. 

Μπες σε κοινότητες και θα βρεις κ άλλους για online gaming, είτε ανταγωνισμού (Fifa, Call of Duty κλπ), είτε coop συνεργασίας για να τερματισετε μαζί ενα game. 

Ότι θες ρώτα ελεύθερα εδώ και θα τα μάθεις όλα εύκολα. :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...