Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορούμε να συνδέσουμε με Bluetooth ότι ακουστικό έχουμε ή συνδέεται μόνο με τα δικά του;

Αν όχι, με καλώδιο μπορούμε;

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jpil είπε

Καλησπέρα σας, μπορούμε να συνδέσουμε με Bluetooth ότι ακουστικό έχουμε ή συνδέεται μόνο με τα δικά του;

Αν όχι, με καλώδιο μπορούμε;

Ευχαριστώ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, απευθείας σύνδεση με bluetooth μπορείς μόνο με τα δικά του Με καλώδιο προφανώς μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε ακουστικό με 3,5 jack στο χειριστήριο 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, απευθείας σύνδεση με bluetooth μπορείς μόνο με τα δικά του Με καλώδιο προφανώς μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε ακουστικό με 3,5 jack στο χειριστήριο 

Έχεις δίκιο.

Τα Ασύρματα ακουστικά Xbox συνδέονται ασύρματα στην κονσόλα Xbox Series X|S ή την Xbox One ή στη συσκευή Windows, Android ή iOS σας μέσω Bluetooth.
Τα Στερεοφωνικά ακουστικά Xbox, τα Στερεοφωνικά ακουστικά Xbox One, και άλλοι τύποι συμβατών ακουστικών μπορούν να συνδεθούν στο Ασύρματο χειριστήριο Xbox ή σε ένα Ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite χρησιμοποιώντας είτε μια υποδοχή ήχου 3,5 mm ή τον προσαρμογέα στερεοφωνικών ακουστικών Xbox One.
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Υπάρχουν και άλλα πέρα από της ms που συνδέονται ασύρματα. Τα steelseries 9x για παράδειγμα που είχα έτσι συνδέονταν. Και μετά υπάρχουν και άλλα που συνδέονται ασύρματα με dongle. Turtle beach, steelseries κλπ. Με καλώδιο οποιοδήποτε και να πάρεις το κουμπώνεις στο comtroller. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα αγορά το fc25 από gamivo και ερωτώ καθότι νέος τελείως στον χώρο, μπορώ να το εγκαταστήσω απ τον λογαριασμό μου μέσω υπολογιστή ή θα πρέπει να κάνω την διαδικασία απ την κονσόλα?

τελικά γίνεται και απ τον λογαριασμό στον υπολογιστή

Επεξ/σία από kxtsao

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...