Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, SergioX είπε

Και γω μια απο τα ίδια,όταν κοιμηθούν όλοι,όσο αντέξω

Που είναι οι παλιές καλές εποχές όπου χτυπούσα 6ωρα και 7ωρα σερί...😔

Επίσης 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

37 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Επίσης και εγώ μια από τα ίδια.Εχω βάλει Lara croft και metal gear solid να θυμηθώ τα παλιά πριν από δεκαετίες δηλαδή χαχαχα 50+πια βλέπετε...

resident evil triple pack remastered (4-5-6) απο eneba, 4€ και χαμος με την εικόνα στο Series S! 

Καλά τα νέα αλλά τα παλιά έχουν τη νοσταλγία τους! 

• Like 3

17 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Επίσης και εγώ μια από τα ίδια.Εχω βάλει Lara croft και metal gear solid να θυμηθώ τα παλιά πριν από δεκαετίες δηλαδή χαχαχα 50+πια βλέπετε...

Ωραιος....50+ εσυ,45 εγω...καλα παμε!Ρίχνουμε τον μέσο όρο ηλικίας του φόρουμ,χαχαχαχα

• Like 1

1 ώρα πριν, SergioX είπε

Ωραιος....50+ εσυ,45 εγω...καλα παμε!Ρίχνουμε τον μέσο όρο ηλικίας του φόρουμ,χαχαχαχα

να μαζευτούμε όλοι να μετρήσουμε τα... ένσημα gaming, να ψαρωσουν οι νέες γενιές! 😂😂

3 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

να μαζευτούμε όλοι να μετρήσουμε τα... ένσημα gaming, να ψαρωσουν οι νέες γενιές! 😂😂

Το 2022 έκλεισα 40 χρόνια gaming. Που καταθέτω τα χαρτία για σύνταξη? 😆

• Like 2

40 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Το 2022 έκλεισα 40 χρόνια gaming. Που καταθέτω τα χαρτία για σύνταξη? 😆

Για διαδοχικη ασφάλιση Atari - Nintendo - Amiga - Sega - Sony - Xbox πατήστε το 1, για άλλα 40 χρόνια ξένοιαστου gaming, βάλτε gamepass ultimate στο Series S και παρακαλώ περιμένετε! 😉

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

Για διαδοχικη ασφάλιση Atari - Nintendo - Amiga - Sega - Sony - Xbox πατήστε το 1, για άλλα 40 χρόνια ξένοιαστου gaming, βάλτε gamepass ultimate στο Series S και παρακαλώ περιμένετε! 😉

Ξέχασες Spectrum και Amstrad

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 3
  • Thanks 1

Καλημέρα και καλή χρονιά από εμένα.Νεος κάτοχος του series s θα ήθελα να ρωτήσω τα παιχνίδια που κατεβάζεις όταν έχεις συνδρομή ultimate αν κάποια στιγμή βγουν απτό game pass συνεχίζεις να παίζεις η πρέπει να το αγοράσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, 4NIKOS1986 είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά από εμένα.Νεος κάτοχος του series s θα ήθελα να ρωτήσω τα παιχνίδια που κατεβάζεις όταν έχεις συνδρομή ultimate αν κάποια στιγμή βγουν απτό game pass συνεχίζεις να παίζεις η πρέπει να το αγοράσεις;

Καλημέρα, καλή χρονιά. Πρέπει να τα αγοράσεις. Γενικά υπάρχει μία λίστα με τα παιχνίδια που μπαίνουν και βγαίνουν κάθε τόσο. Συνήθως τα παιχνίδια που είναι στο game pass πουλιούνται σε χαμηλότερες τιμές από ότι κανονικά. 

Επεξ/σία από Tigio13

1 ώρα πριν, 4NIKOS1986 είπε

καλημέρα, καλή χρονιά και κυρίως... καλορίζικο! 

οπως ανέφερε παραπάνω ο φίλος, συνήθως όσα είναι gamepass παίζουν σε πολυ μεγάλη έκπτωση, οπότε αν κάποιο δεν προλάβεις να το τελειώσεις και δεις ότι σε ενα μήνα βγαίνει, είτε το πλακώνεις, είτε το αγοράζεις αν σε τρελαίνει. 

Υπόψη ότι δεν προλαβαίνεις να παίξεις όλα όσα έχει με τίποτα. Άρα θα κάνεις επιλογές.

Τέλος, όσα είναι xbox game studios, EA games κλπ μένουν φορεβερ, καθώς και άλλα στούντιο με αντίστοιχες συμφωνίες. 

Συνήθης χρόνος παραμονής για αυτά που αποχωρούν είναι οι 12 μήνες όπου λογικά αν το ήθελες θα το είχες παίξει το game. 

Ότι θες εννοείται ρώτα ελεύθερα. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...