Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες να παίξεις με vpn και Τουρκία, μπορείς με 85€ να έχεις 3 έτη ultimate. 

Πριν λίγες ημέρες το έκανα και αξίζει φουλ!

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, christos78 είπε

Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω παραγγείλει κ γω το series s με 229€ από το γερμανικό microsoft store. τα 200€ με την πρσφορά της Πειραιώς.... οπότε μάλλον ήταν δώρο, αφού θα μου βγει 29€... Ήθελα να ρωτήσω, πως πρέπει να κινηθώ μετά: game pass, ssd κλπ. Λίγη βοήθεια παρακαλώ, μιας κ δεν το κατέχω. Ευχαριστώ 

Wait what? Δίνει 200 ευρώ η Πειραιώς σε προσφορά; Να πάρω δύο τρία αν ειναι!

Θα πας στο νήμα που έχουμε εδώ για το gamepass και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. Καλορίζικο.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Για φθηνό gamepass ultimate διάβασε το δεύτερο ποστ εδώ. Για ssd, νομίζω στην αρχή δε θα σου χρειαστεί εκτός αν παίζεις πάνω από 7-8 παιχνίδια συγχρόνως. Ο καθαρός χώρος του series s είναι περίπου 360GB. 

Mission accomplished με 83,91 + 1€ για τρία έτη. Επομενο, αγορά εξωτερικού. Screenshot_20221218_160533_Chrome.jpg.ab6db43ba48ce7b8f935b336c441aae6.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, christos78 είπε

Mission accomplished με 83,91 + 1€ για τρία έτη. Επομενο, αγορά εξωτερικού. Screenshot_20221218_160533_Chrome.jpg.ab6db43ba48ce7b8f935b336c441aae6.jpg

Καλή απόλαυση με την καλύτερη υπηρεσία στην ιστορία του gaming! 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 17/12/2022 at 23:31, Bourdoulas said:

Wait what? Δίνει 200 ευρώ η Πειραιώς σε προσφορά; Να πάρω δύο τρία αν ειναι!

Θα πας στο νήμα που έχουμε εδώ για το gamepass και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. Καλορίζικο.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/804030-aγορά-gaming-gift-cards-με-επιστροφή-σε-yellows-της-αξίας-συναλλαγής-winbank/

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Απλά επειδή έγραψε 200 ευρώ νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο. Αλλά προφανώς θα έχει δύο διαφορετικούς λογαριασμούς στην Πειραιώς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ από χθες xbox s μετά από 13 χρόνια ps3.Επιδη έχω μείνει παραπολυ πίσω και από χθες διαβάζω και ζαλίστηκα 3 ερωτήσεις.

1Πηρα χθες live gold κωδικό 12μηνο από cdkeys και μετά με ένα 1 ευρώ ultimate και έγινε ένας χρόνος ultimate.Ηθελα να ρωτήσω τώρα που είμαι ultimate μπορώ να αγοράσω και άλλον κωδικό live gold η πριν λήξει η συνδρομη πχ για έναν χρόνο ακόμη και να το προσθέσω θα γίνει απευθείας η συνδρομή μου 2 χρόνια ultimate?

2 Θέλω να αγοράσω 2 χειριστήριο τι επιλογές υπάρχουν?Το αυθεντικό η κάποιο άλλο λίγο που διάβασα λέγαν και για ένα spartan ενσυμαρτο στα 30 ευρω αλλά δεν κατάλαβα πιο.Αν μπορείτε να με προτείνετε κανεναν

3 Απ' ότι κατάλαβα το xbox έχει το game pass store που κατεβάζεις παιχνίδια π.χ fifa 80gb χωριτηκοτητα αλλά έχει και το store της microsoft που που κατεβάζεις και από εκεί σαν να εχεις ένα κινητό.Θελω να πω αυτά του store της microsoft είναι υποδιεστερα λογικά σε γραφικά σε σχέση με τα άλλα?

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρεα,

ερωτηση κρισιμη, πριν την αγορα.

Εχω τωρα στο XBOX One S παιχνιδια σε εξωτερικο USB SSD Δισκο και παιζουν απο εκει. Στο Series S θα συνεχισουν να παιζουν απο τον εξωτερικο δισκο; Ή όποια παιχνιδια αναβαθμιστουν στην νεα κονσολα για να παιζουν καλυτερα στo S, θα χρειαστει να μεταφερθουν στον εσωτερικο δισκο; 

Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sifario1 είπε

Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ από χθες xbox s μετά από 13 χρόνια ps3.Επιδη έχω μείνει παραπολυ πίσω και από χθες διαβάζω και ζαλίστηκα 3 ερωτήσεις.

1Πηρα χθες live gold κωδικό 12μηνο από cdkeys και μετά με ένα 1 ευρώ ultimate και έγινε ένας χρόνος ultimate.Ηθελα να ρωτήσω τώρα που είμαι ultimate μπορώ να αγοράσω και άλλον κωδικό live gold η πριν λήξει η συνδρομη πχ για έναν χρόνο ακόμη και να το προσθέσω θα γίνει απευθείας η συνδρομή μου 2 χρόνια ultimate?

2 Θέλω να αγοράσω 2 χειριστήριο τι επιλογές υπάρχουν?Το αυθεντικό η κάποιο άλλο λίγο που διάβασα λέγαν και για ένα spartan ενσυμαρτο στα 30 ευρω αλλά δεν κατάλαβα πιο.Αν μπορείτε να με προτείνετε κανεναν

3 Απ' ότι κατάλαβα το xbox έχει το game pass store που κατεβάζεις παιχνίδια π.χ fifa 80gb χωριτηκοτητα αλλά έχει και το store της microsoft που που κατεβάζεις και από εκεί σαν να εχεις ένα κινητό.Θελω να πω αυτά του store της microsoft είναι υποδιεστερα λογικά σε γραφικά σε σχέση με τα άλλα?

Καλορίζικο και καλή απόλαυση. 

1. Αν αγοράσεις gold κ την προσθέσεις θα στην μετατρέψει σε λιγότερους μήνες Ultimate, πχ 12 μήνες gold θα γίνουν 4 extra μήνες ultimate. Άρα σε συμφέρει να περιμένεις να λήξει η συνδρομή σου και μετά την άλλη μέρα να ξανακάνεις το ίδιο με τη μετατροπή. :)

2. Χειριστήριο είχε το αυθεντικό προσφορά 35€, ίσως ξαναβγεί αυτές τις μέρες, ίσως όχι. Άλλα ενσύρματα έχει πολλά σκαναρε στο Skroutz με φίλτρο για xbox one/Series κ παίζουν όλα. 

3. Το gamepass δεν είναι store, αλλά κάτι σαν νετφλιξ που σου "ξεκλειδώνει" καμία 500ρια games μαζί με της ΕΑ. 

Αυτά τα κατεβάζεις κ τα παίζεις από το εικονίδιο gamepass της κονσόλας σου είτε από το store, είναι ακριβώς το ίδιο. Όλα τα games υπάρχουν στο official store άλλωστε, απλά όσα είναι στο gamepass τα κατεβάζεις δωρεάν. Αν τα σβήσεις τα save σου δε χάνονται αλλά παραμένουν στο δίκτυο και όποτε ξανακατεβαζεις το παιχνίδι ξεκινάς από εκεί που έμεινες! 

Μεγάλο σοκ γ αλλαγή από ps3 στη νέα γενιά xbox και σε μοντέλα gamepass, ισχύει, κ εγω είχα πάθει σοκ!!! :)

17 λεπτά πριν, km211121 είπε

Καλησπέρα στην όμορφη παρεα,

ερωτηση κρισιμη, πριν την αγορα.

Εχω τωρα στο XBOX One S παιχνιδια σε εξωτερικο USB SSD Δισκο και παιζουν απο εκει. Στο Series S θα συνεχισουν να παιζουν απο τον εξωτερικο δισκο; Ή όποια παιχνιδια αναβαθμιστουν στην νεα κονσολα για να παιζουν καλυτερα στo S, θα χρειαστει να μεταφερθουν στον εσωτερικο δισκο; 

Ευχαριστω.

το 2. Πρόσεξε όμως, την αναβάθμιση θα την πάρουν ενώ είναι στον εξωτερικό, αυτόματα και θα σου βγάζει ενα εικονίδιο με δύο βέλη πάνω τους, για να σου δείξει ότι αν θες να τα παίξεις θα πρέπει να τα περάσεις στον εσωτερικό. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

Καλορίζικο και καλή απόλαυση. 

1. Αν αγοράσεις gold κ την προσθέσεις θα στην μετατρέψει σε λιγότερους μήνες Ultimate, πχ 12 μήνες gold θα γίνουν 4 extra μήνες ultimate. Άρα σε συμφέρει να περιμένεις να λήξει η συνδρομή σου και μετά την άλλη μέρα να ξανακάνεις το ίδιο με τη μετατροπή. :)

2. Χειριστήριο είχε το αυθεντικό προσφορά 35€, ίσως ξαναβγεί αυτές τις μέρες, ίσως όχι. Άλλα ενσύρματα έχει πολλά σκαναρε στο Skroutz με φίλτρο για xbox one/Series κ παίζουν όλα. 

3. Το gamepass δεν είναι store, αλλά κάτι σαν νετφλιξ που σου "ξεκλειδώνει" καμία 500ρια games μαζί με της ΕΑ. 

Αυτά τα κατεβάζεις κ τα παίζεις από το εικονίδιο gamepass της κονσόλας σου είτε από το store, είναι ακριβώς το ίδιο. Όλα τα games υπάρχουν στο official store άλλωστε, απλά όσα είναι στο gamepass τα κατεβάζεις δωρεάν. Αν τα σβήσεις τα save σου δε χάνονται αλλά παραμένουν στο δίκτυο και όποτε ξανακατεβαζεις το παιχνίδι ξεκινάς από εκεί που έμεινες! 

Μεγάλο σοκ γ αλλαγή από ps3 στη νέα γενιά xbox και σε μοντέλα gamepass, ισχύει, κ εγω είχα πάθει σοκ!!! :)

το 2. Πρόσεξε όμως, την αναβάθμιση θα την πάρουν ενώ είναι στον εξωτερικό, αυτόματα και θα σου βγάζει ενα εικονίδιο με δύο βέλη πάνω τους, για να σου δείξει ότι αν θες να τα παίξεις θα πρέπει να τα περάσεις στον εσωτερικό. 

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, 

η αναβαθμιση των παιχνιδιων ειναι υποχρεωτική; Ή μπορω να την αγνοησω για να συνεχισω να τα παιζω απο τον εξωτερικο;

Ευχαριστω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, km211121 είπε

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, 

η αναβαθμιση των παιχνιδιων ειναι υποχρεωτική; Ή μπορω να την αγνοησω για να συνεχισω να τα παιζω απο τον εξωτερικο;

Ευχαριστω

χμμ νομίζω αν έχεις την νέα κονσόλα αυτόματα εγκαθίσταται, δε ξέρω αν υπάρχει καν ρύθμιση. 

Πάντως πίστεψε με όταν δεις τις διαφορες δεν θα θέλεις να τα παίξεις στη  εκδοχή του One, η μέρα με τη νύχτα!! :) Συν ότι κερδίζεις στην απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης από τον εσωτερικό δίσκο. 

• Like 1
Δημοσ.

η φωτογραφία δείχνει τι εξοικονόμηση κάνει το gamepass συν το ότι παίζεις το χρόνο όσα δεν θα έπαιζες ποτέ! Ειδικά αν έχεις και παιδιά ακόμα πιο θετικό! :)

IMG_20221221_133656.jpg

Δημοσ.

Κάτοχος και εγώ της κονσόλας εδώ και μερικές μέρες. Έβαλα gamepass με τον οδηγό που υπάρχει σε άλλο thread και είμαι καλυμμένος. 

Το θέμα μου είναι τι κάνουμε για να επεκτείνουμε τον μικρό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορώ να παίζω τα πάντα (και τα παιχνίδια του series s). Μου είπαν πως υπάρχει ένας κινεζό αντάπτορας για το expnasion port, που μπορείς να βάλεις δικό σου ssd αντί για τον επίσημο της western digital.

Είδα μερικά βίντεο, αλλά δεν έχω πειστεί αν αξίζει απο οικονομικής άποψης καθώς θέλει αρκετά πράγματα για να παίξει. Το έχει επιχειρήσει κανένας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Κάτοχος και εγώ της κονσόλας εδώ και μερικές μέρες. Έβαλα gamepass με τον οδηγό που υπάρχει σε άλλο thread και είμαι καλυμμένος. 

Το θέμα μου είναι τι κάνουμε για να επεκτείνουμε τον μικρό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορώ να παίζω τα πάντα (και τα παιχνίδια του series s). Μου είπαν πως υπάρχει ένας κινεζό αντάπτορας για το expnasion port, που μπορείς να βάλεις δικό σου ssd αντί για τον επίσημο της western digital.

Είδα μερικά βίντεο, αλλά δεν έχω πειστεί αν αξίζει απο οικονομικής άποψης καθώς θέλει αρκετά πράγματα για να παίξει. Το έχει επιχειρήσει κανένας?

Καλορίζικο! 

οχι με τον κινέζικο αντάπτορα, παίζει μόνο συγκεκριμένος ssd τής Western Digital και μάλιστα πανάκριβος. 

Οπότε σε συμφέρει είτε expansion card (επίσης ακριβή), είτε εξωτερικός ssd/hdd κ μεταφορά στον εσωτερικό με ρυθμό 5-8GB/min, ανάλογα το δίσκο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/12/2022 στις 12:39 ΜΜ, rodosf1 είπε

Καλορίζικο! 

οχι με τον κινέζικο αντάπτορα, παίζει μόνο συγκεκριμένος ssd τής Western Digital και μάλιστα πανάκριβος. 

Οπότε σε συμφέρει είτε expansion card (επίσης ακριβή), είτε εξωτερικός ssd/hdd κ μεταφορά στον εσωτερικό με ρυθμό 5-8GB/min, ανάλογα το δίσκο. 

Αυτό διαπίστωσα και εγώ, οι δίσκοι που είναι συμβατός  ο ανταπτορας είναι πανάκριβοι και δεν υπάρχουν Ελλάδα. Πιο το νόημα ύπαρξης του τότε, αν πρόκειται να σου κοστίσει όσο ο επίσημος δίσκος?

Οπότε θα αγοράσω έναν τυπικό εξωτερικό δίσκο για να βάλω ότι θέλω από το gamepass, και θα κάνω μεταφορές τα παιχνίδια που θέλω να παίξω στον εσωτερικό

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...