Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S - Γενική Συζήτηση

ShadaTuT
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, SergioX είπε

Ερώτηση απο εναν άσχετο:εχω ακουστικά συνδεδεμένα πάνω στο controller του S με 3.5 jack .Θα μπορέσω να παίξω παιχνίδια με Dolby Atmos ή όχι?

Ευχαριστώ 

Ναι

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 13/12/2022 στις 5:26 ΠΜ, sp3cial είπε

Διάβασα ότι στις ΙΚΕΑ μάλλον θέλουν τον δικό τους φορτιστή. Φούμαρα για να βγάλουν παραπάνω λεφτακια; Πάντως 12€ σετακι δεν τα λες και άσχημα. Απλώς έχω ήδη φορτιστή αλλά φοβάμαι μη γίνει κάτι. Τόσα χρονια τον χρησιμοποιω αποκλειστικά για 18650.

Δοκίμασε το! Είναι εθιστικό κάπως… Ανεβαίνεις επίπεδο μαζεύεις όπλα, φτιάχνεις τον χαρακτήρα σου κανεις builds.. Στα λέω πολύ απλά ναι, αλλά αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις! 

Έχω πάρει από δύο σετ τις ikea με φορτιστή xstsar σαν το δικό σου τον τετραπλό και ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχω πρόβλημα..... ούτε είδα πτώση στην απόδοση των μπαταριών!!!! και δύο τετράδες eneloop και GP πάνω από 7 χρόνια για ποντίκια, πληκτρολόγια παιχνίδια και ακόμη αντέχουν περίφημα....!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτά τα games μπήκαν στο gamepass day one μέσα στο 2022! Day one ξαναλέω! Κ έρχονται περισσότερα λένε στο 23!

IMG_20221214_124948.jpg.4efb95aa2c79b1a2e27e39d7453f1491.jpg

Επεξ/σία από rodosf1

4 ώρες πριν, rodosf1 είπε

αυτά τα games μπήκαν στο gamepass day one μέσα στο 2022! Day one ξαναλέω! Κ έρχονται περισσότερα λένε στο 23!

IMG_20221214_124948.jpg.4efb95aa2c79b1a2e27e39d7453f1491.jpg

39. You suck at parking

Αυτό ΠΡΈΠΕΙ να το παίξω 

47 λεπτά πριν, mynam3 είπε

Καλησπέρα, αξίζει η αγορά του;

Πόσα παιχνίδια χωράει η έκδοση 1TB?

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες. Ευχαριστώ 

έκδοση 500GΒ υπάρχει μόνο και ναι αξίζει με 1000 για την τιμή του και ειδικά τώρα που είναι σε προσφορά 245€ (amazon) πρόλαβε το. 

Εγω εχω μέσα 21 games αυτή τη στιγμή, από κάθε είδος. 

Σε εξωτερικό έχω καμία 200ρια από gamepass κυρίως έτοιμα για παίξιμο. 

36 λεπτά πριν, nikolees είπε

Καλησπέρα , υπάρχει ακόμα κάποιος τρόπος να βάλουμε το ultimate σε καλή τιμή ;

καλησπέρα, ναι κανονικά. Χωρίς να έχεις ενεργή συνδρομή αγόρασε από κλειδαδικο πχ eneba 1-2 χρόνια gold κ μετα κάνε μετατροπή σε ultimate. 

Κόστος 30-40€/12μηνο.

• Like 1

Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω παραγγείλει κ γω το series s με 229€ από το γερμανικό microsoft store. τα 200€ με την πρσφορά της Πειραιώς.... οπότε μάλλον ήταν δώρο, αφού θα μου βγει 29€... Ήθελα να ρωτήσω, πως πρέπει να κινηθώ μετά: game pass, ssd κλπ. Λίγη βοήθεια παρακαλώ, μιας κ δεν το κατέχω. Ευχαριστώ 

• Thanks 1

40 λεπτά πριν, christos78 είπε

Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω παραγγείλει κ γω το series s με 229€ από το γερμανικό microsoft store. τα 200€ με την πρσφορά της Πειραιώς.... οπότε μάλλον ήταν δώρο, αφού θα μου βγει 29€... Ήθελα να ρωτήσω, πως πρέπει να κινηθώ μετά: game pass, ssd κλπ. Λίγη βοήθεια παρακαλώ, μιας κ δεν το κατέχω. Ευχαριστώ 

Για φθηνό gamepass ultimate διάβασε το δεύτερο ποστ εδώ. Για ssd, νομίζω στην αρχή δε θα σου χρειαστεί εκτός αν παίζεις πάνω από 7-8 παιχνίδια συγχρόνως. Ο καθαρός χώρος του series s είναι περίπου 360GB. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...