Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια απορία. 

Αν π.χ. έχω 2 μήνες Ultimate και βάλω τους 12 EA access, παω στους 6 μήνες Ultimate. Μετά το 6μηνο, συνεχίζω να έχω μόνο το υπόλοιπο του EA access για 6 μήνες ακόμα? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Σας δουλεύει ακόμα; Δε μπορώ να πληρώσω με Paypal.. 

2 φορές πρόλαβα και το έκανα.

είναι πιθανό να έχει σταματήσει η συναλλαγή στην τράπεζα γιατί βλέπουν ότι έχεις κάνει συνεχόμενες αγορές απο εξωτερικό. Σε εμένα πριν απο μερικές μέρες δεν με άφηνε να πάρω 2η ea access απο cdkeys και επικοινώνησαν μαζί μου απο την τράπεζα για να μου αναφέρουν την δραστηριότητα της κάρτας που έχω στο paypal.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Μια απορία.

Αν π.χ. έχω 2 μήνες Ultimate και βάλω τους 12 EA access, παω στους 6 μήνες Ultimate. Μετά το 6μηνο, συνεχίζω να έχω μόνο το υπόλοιπο του EA access για 6 μήνες ακόμα?

Δεν έχεις τίποτε μετά το εξάμηνο. Οι 12 μήνες ΕΑ Access μετατρέπονται σε 4 μήνες GPU. Είναι ένας πολύ φθηνός τρόπος επέκτασης του GPU.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου βγάζει 1 ευρώ το game pass ultimate για ένα μήνα,αν το ξεκινήσω και προσθέσω και το κωδικό από την αγορά του thread θα έχω κανονικά το 5μηνο σωστά;απλά με ενδιαφέρει για pc οπότε πρέπει να κάνω κάτι έξτρα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JasonAn είπε

Μου βγάζει 1 ευρώ το game pass ultimate για ένα μήνα,αν το ξεκινήσω και προσθέσω και το κωδικό από την αγορά του thread θα έχω κανονικά το 5μηνο σωστά;απλά με ενδιαφέρει για pc οπότε πρέπει να κάνω κάτι έξτρα;

Αν δεν έχεις ενεργό Ultimate, βάζεις πρώτα το EA access και μετά με τη προσφορά 1 μηνα Ultimate με 1€ σου μετατρέπει ολόκληρο το EA access κι έχεις 13 μήνες Ultimate. 

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε πριν κανα χρόνο με το Xbox Live Gold που τo είχα κάνει εγω, λογικά ισχύει και τώρα για το EA access, αλλά ας σου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που ξέρει στα σίγουρα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Αν δεν έχεις ενεργό Ultimate, βάζεις πρώτα το EA access και μετά με τη προσφορά 1 μηνα Ultimate με 1€ σου μετατρέπει ολόκληρο το EA access κι έχεις 13 μήνες Ultimate. 

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε πριν κανα χρόνο με το Xbox Live Gold που τo είχα κάνει εγω, λογικά ισχύει και τώρα για το EA access, αλλά ας σου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που ξέρει στα σίγουρα.

και εγώ θα ήθελα μια σίγουρη απάντηση για αυτό....φίλος που δεν έχει ενεργό game pass θέλει να δει αν βάζοντας

12 μήνες ea access + 1 μήνα προσφορά game pass (1 ευρώ) θα έχει στο τέλος 13 μήνες gamepass

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JasonAn είπε

Και ισχύει κανονικά και για pc ε;ή θέλει κάτι ακόμα;ευχαριστώ πολύ!

Το οτι ισχύει για pc είναι σίγουρο καθώς το Ultimate περιλαμβάνει το Game Pass για PC. 

Το θέμα είναι, όπως λεει και το παιδί στο πάνω ποστ, αν γίνεται η μετατροπή των 12 μηνών EA acess σε 13 μήνες Ultimate, όπως γίνεται με τη 12μηνη Xbox live Gold. Καλύτερα περίμενε κάποια σίγουρη απάντηση πριν το κάνεις. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Το οτι ισχύει για pc είναι σίγουρο καθώς το Ultimate περιλαμβάνει το Game Pass για PC.

Το θέμα είναι, όπως λεει και το παιδί στο πάνω ποστ, αν γίνεται η μετατροπή των 12 μηνών EA acess σε 13 μήνες Ultimate, όπως γίνεται με τη 12μηνη Xbox live Gold. Καλύτερα περίμενε κάποια σίγουρη απάντηση πριν το κάνεις.

Αν δε θυσιαστεί ένας να δοκιμάσει, δε θα μάθουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, loukas599 είπε

Σέ εμένα έληξε χθες το ultimate

Αν πάρω τώρα 1 μήνα ultimate και μετά βάλω το κωδικό ea θά πάω στους5 μήνες ultimate;

τα σενάρια.....

Α) βάζω 1 μήνα game pass + 12 μήνες ea access................αποτέλεσμα 5 μήνες game pass (νομίζω ότι δεν κάνω λάθος στο σενάριο αυτό, ας επιβεβαιώσει κάποιος)

Β) βάζω 12 μήνες ea access + 1 μήνα game pass................αποτέλεσμα ή 13 μήνες game pass (καθόλου σίγουρο αυτό) ή δεν ξέρουμε τι θα συμβεί όταν βάλουμε το game pass και βρει ήδη υπάρχουσα συνδρομή 12 μηνών ea access, πιθανότατα να μείνουν οι συνδρομές ώς έχουν.

Επεξ/σία από tempo
  • Like 1
Δημοσ.

Η μετατροπή είναι 3:1 3 μήνες ea για ένα game pass, όποτε όχι, δεν θα πάρετε 13 μήνες με 12 μήνες ea και ένα μήνα game pass

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leo066 είπε

Η μετατροπή είναι 3:1 3 μήνες ea για ένα game pass, όποτε όχι, δεν θα πάρετε 13 μήνες με 12 μήνες ea και ένα μήνα game pass

αυτό είσαι σίγουρος ότι ισχύει και για κάποιον που δεν έχει ενεργή game pass την ώρα που βάζει την ea access?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, tempo είπε

τα σενάρια.....

Α) βάζω 1 μήνα game pass + 12 μήνες ea access................αποτέλεσμα 5 μήνες game pass (νομίζω ότι δεν κάνω λάθος στο σενάριο αυτό, ας επιβεβαιώσει κάποιος)

Β) βάζω 12 μήνες ea access + 1 μήνα game pass................αποτέλεσμα ή 13 μήνες game pass (καθόλου σίγουρο αυτό) ή δεν ξέρουμε τι θα συμβεί όταν βάλουμε το game pass και βρει ήδη υπάρχουσα συνδρομή 12 μηνών ea access, πιθανότατα να μείνουν οι συνδρομές ώς έχουν.

Τελικά έγιναν 5 μήνες ultimate

Αν πάρω άλλο ένα 12μηνο ea θα γίνουν 9 σωστά;

Επεξ/σία από loukas599
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...