tempo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 πηγαίνω να δημιουργήσω λογαριασμό και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Μου γράφει No account yet? If you don't have an account yet, simply add an item to your basket and checkout. Αν κάνω αγορά χωρίς λογαριασμό που θα δω τον κωδικό της καρτούλας που αγόρασα για να βάλω στο microsoft store? απο την άλλη έχει κουμπάκι για να κάνω login με τα στοιχεία απο το amazon. Τι ακριβώς συμβαίνει;
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, blackmafia13 είπε Γιατί όλοι θέλουμε να υποστηρίξουμε την ποιο αχάριστη εταιρία που υπάρχει για να μας παίρνει τα λεφτά μέσω Lootboxes Σονάκιας που πονεί? 2 1
imvrios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tempo είπε πηγαίνω να δημιουργήσω λογαριασμό και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Μου γράφει No account yet? If you don't have an account yet, simply add an item to your basket and checkout. Αν κάνω αγορά χωρίς λογαριασμό που θα δω τον κωδικό της καρτούλας που αγόρασα για να βάλω στο microsoft store? απο την άλλη έχει κουμπάκι για να κάνω login με τα στοιχεία απο το amazon. Τι ακριβώς συμβαίνει; Το βάζεις στο καλάθι και πληρώνεις με paypal. Σα username θα πάρει το mail του Paypal και πριν σε χρεώσει θα σου ζητήσει να ορίσεις password. Έλα, εύκολο είναι. Που θα δεις τον κωδικό σου γράφω στο αρχικό post. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από imvrios
tempo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, imvrios είπε Το βάζεις στο καλάθι και πληρώνεις με paypal. Σα username θα πάρει το mail του Paypal και πριν σε χρεώσει θα σου ζητήσει να ορίσεις password. Έλα, εύκολο είναι. Που θα δεις τον κωδικό σου γράφω στο αρχικό post. το έκανα, όλα ok.....ευχαριστώ πολύ.
venuets Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, blackmafia13 είπε Γιατί όλοι θέλουμε να υποστηρίξουμε την ποιο αχάριστη εταιρία που υπάρχει για να μας παίρνει τα λεφτά μέσω Lootboxes σεβαστη η γνωμη σου ! αλλα μην υποστιριζεις τις εταιριες και λογικα θα παιρνεις προιοντα της προκοπης Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από tsoubas
mrvaggos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάποια οικονομική προσφορά να επεκτείνουμε για ένα χρόνο όπως πέρυσι ίδια εποχή περίπου που έβγαινε στα 35 ευρώ; έχω μέχρι τον Μάρτιο του 21 ultimate οπότε θα περιμένω μήπως Black Friday βγάλουν κάτι συμφέρον. Πάντως πολύ καλή η προσφορά του θέματος. Thank you
greengr21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Υπάρχει κάποια οικονομική προσφορά να επεκτείνουμε για ένα χρόνο όπως πέρυσι ίδια εποχή περίπου που έβγαινε στα 35 ευρώ; έχω μέχρι τον Μάρτιο του 21 ultimate οπότε θα περιμένω μήπως Black Friday βγάλουν κάτι συμφέρον. Πάντως πολύ καλή η προσφορά του θέματος. Thank you Βραζιλιανικες καρτες,κολπα με vpn και ultimate με 1 ευρω κτλπ αργα η γρηγορα(βασικα γρηγορα αλλα λεμε τωρα) θα τελειωσουν,οποιος θελει να συμπληρωσει υπαρχουσα ultimate συνδρομη με 5 ευρω το μηνα να το κανει τωρα. 3
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Υπάρχει κάποια οικονομική προσφορά να επεκτείνουμε για ένα χρόνο όπως πέρυσι ίδια εποχή περίπου που έβγαινε στα 35 ευρώ; έχω μέχρι τον Μάρτιο του 21 ultimate οπότε θα περιμένω μήπως Black Friday βγάλουν κάτι συμφέρον. Πάντως πολύ καλή η προσφορά του θέματος. Thank you Μόνος τρόπος η τρέχουσα ΕΑ με 5€/μήνα για Ultimate. Πιο φθηνά δεν πρόκειται να βρεις ΠΟΤΕ. Εκτός αν φτιάξεις νέο χρήστη και βάλει 27 μήνες brazil -> ultimate κλπ για όσο υπάρχει ακόμα 1
merkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Εχω απλη συνδρομη Xbox game pass for PC, μπορει καποιος να βοηθησει τι ακριβως πρεπει να κανω και τι διαφορα εχει η Ultimate;
artshadows Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) παρακαλω λιγη βοηθεια αγορασα το πακετο μου εδωσε κωδικο τον εβαλα στο pc μου εβαλε οτι εχω 12 μηνες ea access . μετα πηρα και με ενα 1 ευρω game pass για ενα μηνα πως παιζω τωρα δεν μου εχει καμια επιλογη? ΔΗΛΑΔΗ ΠΩς ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΑ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από artshadows
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, merkon είπε Εχω απλη συνδρομη Xbox game pass for PC, μπορει καποιος να βοηθησει τι ακριβως πρεπει να κανω και τι διαφορα εχει η Ultimate; https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/
merkon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, sphinxgr είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/732948-xbox-συνδρομές-ultimate-game-pass-gold/ Αρκετα κατατοπιστικο, ευχαριστω. Επομενως για να παρω το 4μηνο Ultimate παμε βαση του πινακα αγοραζοντας 12μηνο ea access και κανοντας μετατροπη; Ή μπερδευτηκα;
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, merkon είπε Αρκετα κατατοπιστικο, ευχαριστω. Επομενως για να παρω το 4μηνο Ultimate παμε βαση του πινακα αγοραζοντας 12μηνο ea access και κανοντας μετατροπη; Ή μπερδευτηκα; Ναι. Πρέπει να έχεις ενεργό Ultimate. Αν έχεις ενεργό Ultimate, θα γινει η 12Μ ΕΑ->4 μήνες Ultimate
ChrisN.S. Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, imvrios είπε Από εδώ: https://www.shopto.net/en/dwnld37378-ea-access-12-month-subscription-p180020/ Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να επεκτείνετε την Game Pass Ultimate συνδρομή σας γιατί αν πάτε στο store της MS (το app στα windows 10) --> Redeem a code και βάλετε τον κωδικό που θα αγοράσετε, τον κάνει convert σε 4 μήνες Game Pass Ultimate. 5€ ο μήνας αντί για 13. Προσοχή: αν δεν έχετε Game Pass Ultimate σας παίρνετε 12 μήνες EA Access (που πάλι μου φαίνεται καλό). Δε σας στέλνουν κάτι. Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, πάτε στο site Account --> Digital Items και εκεί είναι άμεσα διαθέσιμος ο κωδικός. Το έκανα και μου επέκτεινε τη συνδρομή μου. Ο κωδικός ήταν άμεσα διαθέσιμος έχει δοκιμάσει κανείς να εξαργυρώσει κωδικό EA Play σε Gamepass; γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις