Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εδώ: https://www.shopto.net/en/dwnld37378-ea-access-12-month-subscription-p180020/

Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να επεκτείνετε την Game Pass Ultimate συνδρομή σας γιατί αν πάτε στο store της MS (το app στα windows 10) --> Redeem a code και βάλετε τον κωδικό που θα αγοράσετε, τον κάνει convert σε 4 μήνες Game Pass Ultimate. 5€ ο μήνας αντί για 13.

Προσοχή: αν δεν έχετε Game Pass Ultimate σας παίρνετε 12 μήνες EA Access (που πάλι μου φαίνεται καλό).

Δε σας στέλνουν κάτι. Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, πάτε στο site Account --> Digital Items και εκεί είναι άμεσα διαθέσιμος ο κωδικός.

Το έκανα και μου επέκτεινε τη συνδρομή μου. Ο κωδικός ήταν άμεσα διαθέσιμος

• Like 7
  • Thanks 6
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Dandaredevil είπε

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω απο 1 φορά; Δηλαδή αγορά 2 καρτών; 

Γίνονται και stack, μόλις ανανέωσα για 1 χρόνο Ultimate με τρεις κωδικούς και συνολικό κόστος €60,15

Ευχαριστούμε ΟΡ 😎

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dchatz είπε

Τα παραπάνω αφορούν μόνο το xbox;

Είναι κάτι που αφορά τα pc;

Το Game Pass Ultimate μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο PC. Ψάξε για Xbox Game Pass for PC για περισσότερα.

10 λεπτά πριν, Narayan είπε

Γίνονται και stack, μόλις ανανέωσα για 1 χρόνο Ultimate με τρεις κωδικούς και συνολικό κόστος €60,15

Προσοχή εδώ να μην περάσετε τα τρία χρόνια (όσα είχατε και όσα προσθέσατε) γιατί έχει αναφορές ότι δε θα γίνεται το conversion μετά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempo είπε

το site είναι αξιόπιστο; δοκιμασμένο; 

ναι εχει και paypal αλλα δεν ξερω αν θα προλαβεις πηρα καρτα και μου εβγαλε 83 ατομα ειναι ετοιμα να αγορασουν το προιον

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Αν έχουμε και 1 μήνα δωρεάν Ultimate υπάρχει κανά τρικ να την περάσουμε και να βγάλει επιπλέον χρόνο ?

Τι τρικ να υπάρχει? Αγοράζεις περνάς τον κωδικό και έχεις 4 μήνες ultimate + ότι σου έχει απομείνει από την υπάρχουσα συνδρομή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, leo066 είπε

Τι τρικ να υπάρχει? Αγοράζεις περνάς τον κωδικό και έχεις 4 μήνες ultimate + ότι σου έχει απομείνει από την υπάρχουσα συνδρομή 

Πέρσι τέτοιο καιρό με μια διαδικασία έδινε επιπλέον μήνες ;).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36276294_2020-11-1312_46_40-Window.png.633aa68a20156ed2c8f1fb2ac77a52a2.pngεμένα μου βγάζει αυτό αφού έγινε η χρέωση στο paypal :-(

edit: ολα καλά πέρασε και το δικό μου μετά απο κανα δεκάλεπτο. ευχαριστώ OP

Επεξ/σία από st4t1c
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dchatz είπε

Τα παραπάνω αφορούν μόνο το xbox;

Είναι κάτι που αφορά τα pc;

Μόνη συμφέρουσα λύση να πάρει κάποιος εξαρχής Ultimate 

12 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Αν έχουμε και 1 μήνα δωρεάν Ultimate υπάρχει κανά τρικ να την περάσουμε και να βγάλει επιπλέον χρόνο ?

Όχι. Πρέπει να κάνεις εξαρχής gold-> Ultimate όπου με λίγα λεφτά παίρνεις ολοκληρα χρόνια . Δεν αξιζει να ασχολείται κάποιος με μήνα μηνα 

2 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Πέρσι τέτοιο καιρό με μια διαδικασία έδινε επιπλέον μήνες ;).

Ισχύει ακόμα η ίδια διαδικασία. Απλά αντί για 3 μήνες Ultimate με 1€, δίνεται 1 μήνας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...