DimosthenisG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μόλις μου είπαν από την αντιπροσωπεία ότι υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία και οι συναγερμοί πλέον αρχίζουν να τσιριζουν μόνο σε περίπτωση παραβίασης. Όχι σε περίπτωση κραδασμών!!! Ισχύει ρε παιδιά αυτό??
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι ισχυει εδω και καποια χρονια . Ο εγκαταστατης βεβαια μπορει να βαλει αντικραδασμικο . Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Και που ισχύει τι έγινε, εδω ειναι ελλαδισταν.
Alxnks Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Και με συμβατικό συναγερμό γίνεται ίσως αυτό. Εγώ πχ που έχω 2way συναγερμό με κοντρόλ με τηλεειδοποιηση αν χτυπήσει ο συναγερμός, έχω διάφορες επιλογές...αν επιλέξω να οπλίσει με ήχο, τότε ο συναγερμός ενεργοποιει τη σειρήνα ακόμα και σε κραδασμό (αφού την πρώτη φορά κάνει μόνο προειδοποίηση αν το χτύπημα είναι ελαφρύ...μηχανάκι, αμάξι με ηχοσύστημα κτλ). Αν όμως επιλέξω silent arm, τότε σειρήνα έχει μόνο σε παραβίαση και όχι σε κραδασμό...σε κραδασμό θα ανάψουν τα αλαρμ και θα μου βαρεσει και το κοντρολακι (αυτό βαράει σε όλες τις παραβιάσεις/κραδασμούς κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα