__andreas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προχώρησα στην αγορά μίας Samsung series 7 crystal Qled 4K 55 η οποία είναι συνδεδεμένη με nova box. Η εικόνα θέασης δεν με ικανοποιεί διότι το box την μεγαλύτερη ανάλυση που υποστηρίζει είναι 1920x1080 HD. Τι πιθανές λύσεις υπάρχουν έτσι ώστε να βελτιώσω την εικόνα. Σκέφτηκα την λύση αγοράς ενός καλού box που να υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά δεν ξέρω εάν το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Επίσης στην περιοχή την οποία μένω, δεν έχω την δυνατότητα αναβάθμισης του wifi γιατί δεν υποστηρίζεται ακόμα από καμία εταιρεία, δλδ 24 ταχύτητα η οποία κλειδώνει στο 11-13. Επίσης η αλλαγή ενός καλού καλωδίου hdmi θα βελτιώσει την εικόνα; Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από __andreas
graphist83 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Το νοβα λειτουργεί μεσω δορυφόρου η μέσω ίντερνετ? Τι ακριβώς είναι κακό στην εικόνα? Ευκρίνεια, χρώμα? κίνηση? Το hdmi δεν επηρεάζει καθόλου την εικόνα. Η βλέπεις η δεν βλέπεις εικόνα.
__andreas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Η nova λειτουργεί μέσω δορυφόρου. Η ευκρίνεια είναι αυτή που με χαλάει διότι δεν παίρνω το απόλυτο από την τηλεόραση. Η ανάλυση της nova είναι 1920x1080 HD. Έχοντας εγκατεστημένη την εφαρμογή της cosmote ott, μερικές φορές η ευκρίνεια είναι καλύτερη από αυτή της nova. Η απορία μου είναι εάν προχωρήσω στην αγορά ενός box που να υποστηρίζει καλύτερη ευκρίνεια θα βελτιωθεί η θέαση; Είδα ένα βίντεο στο YouTube με ανάλυση 4K hdr 60 FPS το οποίο υποστηρίζει η οθόνη και δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που έβλεπα, την ευκρίνεια, τις λεπτομερείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα