day600 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Γειά σας, Εγκατέστησα εχθές στο αυτοκίνητο μια ΟΕΜ οθόνη της Digital iQ, η οποία τρέχει android 10. Κατέβασα την εφαρμογή COSMOTE TV από Playstore, έκανα κανονικά login αλλά όταν παταω για αναπαραγωγή ή λήψη μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή διότι έχει γίνει τροποποίηση των περιορισμών στο λειτουργικό από τον κατασκευαστή ή τον χρήστη (rooting)" Έχετε ιδέα αν υπάρχει τρόπος να παίξει με κάποια ρύθμιση ή αν είναι rooted, να γίνει unrooted? Όχι τίποτα άλλο..... αλλά τα παιδάκια μου περιμένουν να δουν παιδικά και θα με φάνε ζωντανό! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δυστυχώς δεν θα παίξει. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή της Cosmote tv παίζει μόνο σε πιστοποιημένα Android tv συστήματα (τηλεοράσεις με κανονικό Android tv, xiaomi mi box, Nvidia shield καθώς και σε unrooted κινητά & tablets). Δες τουλάχιστον μήπως η οθόνη αυτή παίζει με mirroring από το κινητό σου τηλέφωνο ώστε να τρέχει από εκεί η εφαρμογή.
j_karigiannis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 https://www.androidauthority.com/how-to-unroot-android-phone-tablet-652905/
george.gk Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, μήπως βρήκες κάποια λύση να μπορεί να παίξει η οθόνη του αυτοκινήτου? γιατι έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα