gto234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, έχω την Gigabyte RTX 2070 η οποία από την αρχή έκανε θόρυβο μόλις ξεκινούσαν τα ανεμιστηράκια. Βασικά κάπου βρίσκει το ανεμιστηράκι και ακούγεται αυτό το τρίξιμο. Αν πιάσω την κάρτα με τα χέρια μου σταματάει το τρίξιμο. Το κουτί που έχει μπεί είναι ενα BeQuiet Pure Base 600 και είναι πολύ τακτοποιημένο απο μέσα. Επειδή είναι σε επαγγελματικό μηχάνημα που δουλεύει ειδικό λογισμικό θέλω να αποφύγω να την στείλω για RMA. Υπάρχει κάποιος που να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα; Ευχαριστώ.
duffyduck Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 RMA εφοσον ειναι σε εγγυηση ή τεχνικος να βγαλει την ψυκτρα με προσοχη και να δει τι συμβαινει, και αν υπαρχει δυνατοτητα να κανει ακομη και αλλαγη του ανεμιστηρα.
gto234 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Η κάρτα είναι σε εγγύηση αλλά φοβάμαι μην την κρατήσουν για πολύ καιρό. Ευχαριστώ πάντως, θα το δω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δεν κοιτας τις βιδες που κρατανε τα ανεμιστηρακια πανω στην ψυκτρα λογικα εχει τρεις βιδες το καθενα. Γενικα δες τις βιδες μηπως ειναι χαλαρη καμια. 1
gto234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Τις έχω τσεκάρει, τις έσφιξα λίγο αλλα δεν είδα διαφορα. Μάλλον θέλει ξεμοντάρισμα και ξαναμοντάρισμα αλλά θελω να το αποφύγω προς το παρόν.
panoskatos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, gto234 είπε Η κάρτα είναι σε εγγύηση αλλά φοβάμαι μην την κρατήσουν για πολύ καιρό. Ευχαριστώ πάντως, θα το δω. Αν την σκαλίσεις μόνος σου υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την εγγύηση. 2
gto234 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Έτσι για την ιστορία έλυσα το πρόβλημα αφού ακολούθησα τις οδηγίες στο βιντεάκι παρακάτω Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας το τσεκάρει. 3
Sakiz105 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, gto234 είπε Έτσι για την ιστορία έλυσα το πρόβλημα αφού ακολούθησα τις οδηγίες στο βιντεάκι παρακάτω Αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα ας το τσεκάρει. ουφ, vibrations noise
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα