Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους! 

Αξίζει να εγκαταστήσω το πρόγραμμα αυτό για προστασία των προσωπικών μου στοιχείων από εκμετάλλευση και παραβιάσεις; Έχω ήδη το Premium Security (αγορασμένο και εγκατεστημένο σε laptop και κινητό), καθώς και το Adblock (μόνο στο laptop). Επίσης, χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου αποκλειστικά τον Chrome και μπαίνω μόνο σε ενημερωτικά ή επιστημονικά sites. Έκανα και κάνω, όμως, πολλές ιντερνετικές αγορές, αλλά μόνο από συγκεκριμένα, αξιόπιστα e-shops που έχω ελέγξει και όχι από Κίνα. 

Τέλος, χάρη στις χρησιμότατες πληροφορίες από συμφορουμίτες, έλεγξα  τις διευθύνσεις μου στο https://haveibeenpwned.com/ και δεν προέκυψε παραβίαση. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. 

Επεξ/σία από marva
Δημοσ.

Καλημέρα , 

Νομιζω θα ήταν καλύτερα να περάσεις στην κατηγορία software που έχει στο insomnia εκεί θα σε βοηθήσουν περισσότερο. Δεν ξέρω τέτοια προγράμματα για να βοηθήσω . Καλή συνέχεια .  

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, timos81 είπε

Καλημέρα , 

Νομιζω θα ήταν καλύτερα να περάσεις στην κατηγορία software που έχει στο insomnia εκεί θα σε βοηθήσουν περισσότερο. Δεν ξέρω τέτοια προγράμματα για να βοηθήσω . Καλή συνέχεια .  

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Μήπως θα μπορούσαν οι διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...