Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

γιατι οταν μπαινω στον ΕΦΚΑ δεν μου ζηταει αυτους τους 3 μηνες.

ναι αλλά αναφέρει οτι ειναι σε αναστολή λόγω Covid, δεν λέει καπου οτι παραγράφονται...

και συγκεκριμένα ισχύει αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Επίσης, για τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους παρατείνουμε την προθεσμία καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών περιόδου Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020, απαιτητές μέχρι 31/3/2020 και 30/4/2020 αντίστοιχα, η εξόφληση των οποίων θα ξεκινήσει από 1η Σεπτεμβρίου και θα γίνεται τμηματικά σε 4 ισόποσες δόσεις.

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kon1to είπε

ναι αλλά αναφέρει οτι ειναι σε αναστολή λόγω Covid, δεν λέει καπου οτι παραγράφονται...

και συγκεκριμένα ισχύει αυτό:

ναι φυσικα, υποθεσεις κανουμε...εγω σου λεω θα τα χαρισουν στο τελος

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

ναι φυσικα, υποθεσεις κανουμε...εγω σου λεω θα τα χαρισουν στο τελος

καλά ναι, τίποτα δεν αποκλείεται.. αλλα τυπικά, αυτή τη στιγμή τα "χρωστάς"...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kon1to είπε

καλά ναι, τίποτα δεν αποκλείεται.. αλλα τυπικά, αυτή τη στιγμή τα "χρωστάς"...

στο site γραφει 0 ευρω οτι χρωσταω, αρα ακομα ουτε αυτοι ξερουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, DimosthenisG said:

Μάλλον θα μας χαρίσουν τους 3 μήνες του 2020. Φεβρ Μαρτ Απρ

Μα αφού έχουν βγει οι εισφορές γι αυτούς τους μήνες και κάποιοι τους έχουν εξοφλήσει

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Μα αφού έχουν βγει οι εισφορές γι αυτούς τους μήνες και κάποιοι τους έχουν εξοφλήσει

μα κι εγω πληρωσα, και τα λεφτα τα πιστωσαν σε αλλους μηνες!!!! αυτους τους 3 τους αφησαν κενους

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπέρδεμα, εγώ δλδ που χω πληρώσει όλους τους μήνες που θα μου τα πιστωσουν; Αν δλδ αφήσω απλήρωτους 3 μήνες θα γίνει συμψηφισμός; Θα πρέπει να ρωτήσω τον λογιστή. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Μπέρδεμα, εγώ δλδ που χω πληρώσει όλους τους μήνες που θα μου τα πιστωσουν; Αν δλδ αφήσω απλήρωτους 3 μήνες θα γίνει συμψηφισμός; Θα πρέπει να ρωτήσω τον λογιστή. 

μπορεις να βαλεις ενα screenshot να καταλαβω τι εγινε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kon1to είπε

εμένα τα εμφανίζει έτσι:

Στιγμιότυπο οθόνης (5).png

πριν απο μερικους μηνες σου το ειχε οπως το δικο μου? Δηλαδη με αναστολη? Να πω επισης οτι η ΚΑΔ μου ηταν μεσα στις πληττομενες, αν παιζει καποιο ρολο

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

πριν απο μερικους μηνες σου το ειχε οπως το δικο μου? Δηλαδη με αναστολη? Να πω επισης οτι η ΚΑΔ μου ηταν μεσα στις πληττομενες, αν παιζει καποιο ρολο

Σύμφωνα με την λογική, ναι... εμένα π.χ. που είναι παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου ήταν λογικό να μην υπάρξει αναστολή μιας και εργαζόμουν κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, IRADev είπε

Σύμφωνα με την λογική, ναι... εμένα π.χ. που είναι παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου ήταν λογικό να μην υπάρξει αναστολή μιας και εργαζόμουν κανονικά.

Η λογική μπορεί να λέει ναι, αλλά μέσα από το σάιτ της ΙΔΙΚΑ ΕΦΚΑ, γιατί δεν αναγράφεται πουθενά? Οι ΚΑΔ καθενός? επίσης αν ήταν έτσι, θα έπρεπε και για Νοέμβριο Δεκέμβριο να έχω ξανά αναστολή (που δεν έχω)

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ.
11 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Η λογική μπορεί να λέει ναι, αλλά μέσα από το σάιτ της ΙΔΙΚΑ ΕΦΚΑ, γιατί δεν αναγράφεται πουθενά? Οι ΚΑΔ καθενός? επίσης αν ήταν έτσι, θα έπρεπε και για Νοέμβριο Δεκέμβριο να έχω ξανά αναστολή (που δεν έχω)

Στο 1ο κύμα ήταν περισσότεροι οι ΚΑΔ που βρίσκονταν σε αναστολή, μήπως ο δικός σου δε βρίσκεται μέσα σε αυτούς στο 2ο κύμα που διανύουμε ? Από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε τι επάγγελμα ασκείς μόνο θεωρίες μπορούμε να κάνουμε, εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Οι ΚΑΔ μπορεί να μη φαίνονται αλλά από τη στιγμή που συνδέεσαι με κωδικούς taxis κάποια από τα στοιχεία σου τα τραβάει από το taxisnet. Νομίζω το λέει κιόλας όταν συνδέεσαι.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, IRADev είπε

Στο 1ο κύμα ήταν περισσότεροι οι ΚΑΔ που βρίσκονταν σε αναστολή, μήπως ο δικός σου δε βρίσκεται μέσα σε αυτούς στο 2ο κύμα που διανύουμε ? Από τη στιγμή που δε γνωρίζουμε τι επάγγελμα ασκείς μόνο θεωρίες μπορούμε να κάνουμε, εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Οι ΚΑΔ μπορεί να μη φαίνονται αλλά από τη στιγμή που συνδέεσαι με κωδικούς taxis κάποια από τα στοιχεία σου τα τραβάει από το taxisnet. Νομίζω το λέει κιόλας όταν συνδέεσαι.

image.png.b3291163323d85de3cdf6f5e6252c7f3.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

image.png.b3291163323d85de3cdf6f5e6252c7f3.png

Περίεργο, οι ΚΑΔ σου βρίσκονται και στον πίνακα που αναστέλλεται η λειτουργία τους σε όλη την επικράτεια. Βέβαια αναφέρει κάτι για e-shop αλλά τι να σου πω... 

Ρίξε μια ματιά εδώ με την ησυχία σου: https://www.taxheaven.gr/news/51710/dhlwseis-anastolwn-noembrioy-dhmosieyohke-h-apofash

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...