DimosthenisG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Ο πατερας μου ειναι Ελ.Επαγγ., εχει ατομικη επιχειρηση που δεν λειτουργει και απλα πληρωνει το ΕΦΚΑ για να παρει συνταξη και να εχει ασφαλεια. Οι 3 μηνες που γραφει αναστολη, θα τους πληρωσουμε στο μελλον ή μας τους χαρισαν? Επισης τι θα γινει με τους τρεχοντες μηνες? παλι δεν θα πληρωσουμε? Μας τα χαρίζουν?
Alessionew Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Ο πατερας μου ειναι Ελ.Επαγγ., εχει ατομικη επιχειρηση που δεν λειτουργει και απλα πληρωνει το ΕΦΚΑ για να παρει συνταξη και να εχει ασφαλεια. Οι 3 μηνες που γραφει αναστολη, θα τους πληρωσουμε στο μελλον ή μας τους χαρισαν? Επισης τι θα γινει με τους τρεχοντες μηνες? παλι δεν θα πληρωσουμε? Μας τα χαρίζουν? Καλημέρα. Οι μήνες αυτοί πρέπει να πληρωθούν σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά ανάλογα και το μήνα που αφορούν. Υπήρχε αυτή η δυνατότητα ή η πληρωμή με 25% έκπτωση. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον στην αδερφή μου που είναι δικηγόρος όποτε αυτό πρέπει να είναι το γενικό πλαίσιο
IRADev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές ΕΦΚΑ: Είμαι νέος ασφαλισμένος από αυτόν τον μήνα (Νοέμβριο), πότε θα μου έρθει ειδοποίηση για πληρωμή της μηνιαίας εισφοράς αυτού του μήνα ?
pkatsou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχουν βγει οι εισφορές Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής στις 3 Δεκεμβρίου Edit:τώρα είδα ότι ξεκίνησες ασφάλεια Νοέμβριο. Τέλος Δεκέμβρη θα εμφανιστεί ειδοποίηση στο σύστημα για τις εισφορές Νοεμβρίου. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από pkatsou 1
GREGORYMO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, IRADev είπε Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές ΕΦΚΑ: Είμαι νέος ασφαλισμένος από αυτόν τον μήνα (Νοέμβριο), πότε θα μου έρθει ειδοποίηση για πληρωμή της μηνιαίας εισφοράς αυτού του μήνα ? Ελεύθερος επαγγελματίας ?
Kostasspil Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, IRADev said: Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές ΕΦΚΑ: Είμαι νέος ασφαλισμένος από αυτόν τον μήνα (Νοέμβριο), πότε θα μου έρθει ειδοποίηση για πληρωμή της μηνιαίας εισφοράς αυτού του μήνα ? Tον δεκεμβριο θα σου ερθει. Καθε μηνα βγαινει η εισφορα του προηγουμενου. Ασχετο, και τωρα δεν ειχαν πει για αναστολη; Γιατι του Οκτωβρη βγηκε κανονικα. 1
DimosthenisG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Tον δεκεμβριο θα σου ερθει. Καθε μηνα βγαινει η εισφορα του προηγουμενου. Ασχετο, και τωρα δεν ειχαν πει για αναστολη; Γιατι του Οκτωβρη βγηκε κανονικα. Ναι αλλά η καραντίνα ήταν τον Νοέμβριο οπότε πρέπει αυτός να εξαιρεθεί 1
IRADev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μου ήρθε κανονικά η εισφορά Νοεμβρίου και την πλήρωσα σήμερα μέσω ebanking, σας ευχαριστώ. Για να βεβαιωθεί η πληρωμή χρειάζεται 1-2 ημέρες ? επειδή δε βλέπω κάποια ενημέρωση από e-efka.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, IRADev είπε Μου ήρθε κανονικά η εισφορά Νοεμβρίου και την πλήρωσα σήμερα μέσω ebanking, σας ευχαριστώ. Για να βεβαιωθεί η πληρωμή χρειάζεται 1-2 ημέρες ? επειδή δε βλέπω κάποια ενημέρωση από e-efka. Μπορεί να κάνει και 15 ημέρες. 1
IRADev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπορεί να κάνει και 15 ημέρες. Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή αναφέρει "Εμπρόθεσμη Πληρωμή Μέχρι: 31/12/2020" , από τη στιγμή που η πληρωμή έγινε στις 28/12/2020 δεν έχει σημασία πότε θα θα γίνει η ενημέρωση και η πληρωμή θεωρείται εμπρόθεσμη, σωστά ? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από IRADev
GREGORYMO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, IRADev είπε Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή αναφέρει "Εμπρόθεσμη Πληρωμή Μέχρι: 31/12/2020" , από τη στιγμή που η πληρωμή έγινε στις 28/12/2020 δεν έχει σημασία πότε θα θα γίνει η ενημέρωση και η πληρωμή θεωρείται εμπρόθεσμη, σωστά ? ΝΑΙ. 1
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 On 30/11/2020 at 20:52, DimosthenisG said: Ναι αλλά η καραντίνα ήταν τον Νοέμβριο οπότε πρέπει αυτός να εξαιρεθεί Έλα που κι αυτός κανονικά ήρθε 😋 1
DimosthenisG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Έλα που κι αυτός κανονικά ήρθε 😋 Μάλλον θα μας χαρίσουν τους 3 μήνες του 2020. Φεβρ Μαρτ Απρ
kon1to Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε Μάλλον θα μας χαρίσουν τους 3 μήνες του 2020. Φεβρ Μαρτ Απρ πως; αναδρομικά; αφού (επρεπε να) έχουν πληρωθεί...
DimosthenisG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, kon1to είπε πως; αναδρομικά; αφού (επρεπε να) έχουν πληρωθεί... γιατι οταν μπαινω στον ΕΦΚΑ δεν μου ζηταει αυτους τους 3 μηνες. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα