Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατερας μου ειναι Ελ.Επαγγ., εχει ατομικη επιχειρηση που δεν λειτουργει και απλα πληρωνει το ΕΦΚΑ για να παρει συνταξη και να εχει ασφαλεια.

Οι 3 μηνες που γραφει αναστολη, θα τους πληρωσουμε στο μελλον ή μας τους χαρισαν?

Επισης τι θα γινει με τους τρεχοντες μηνες? παλι δεν θα πληρωσουμε? Μας τα χαρίζουν? 

aaa.PNG

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Ο πατερας μου ειναι Ελ.Επαγγ., εχει ατομικη επιχειρηση που δεν λειτουργει και απλα πληρωνει το ΕΦΚΑ για να παρει συνταξη και να εχει ασφαλεια.

Οι 3 μηνες που γραφει αναστολη, θα τους πληρωσουμε στο μελλον ή μας τους χαρισαν?

Επισης τι θα γινει με τους τρεχοντες μηνες? παλι δεν θα πληρωσουμε? Μας τα χαρίζουν? 

aaa.PNG

Καλημέρα. Οι μήνες αυτοί πρέπει να πληρωθούν σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά ανάλογα και το μήνα που αφορούν. Υπήρχε αυτή η δυνατότητα ή η πληρωμή με 25% έκπτωση. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον στην αδερφή μου που είναι δικηγόρος όποτε αυτό πρέπει να είναι το γενικό πλαίσιο 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις πληρωμές ΕΦΚΑ:

Είμαι νέος ασφαλισμένος από αυτόν τον μήνα (Νοέμβριο), πότε θα μου έρθει ειδοποίηση για πληρωμή της μηνιαίας εισφοράς αυτού του μήνα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βγει οι εισφορές Οκτωβρίου με καταληκτική ημερομηνία πληρωμής στις 3 Δεκεμβρίου

Edit:τώρα είδα ότι ξεκίνησες ασφάλεια Νοέμβριο. Τέλος Δεκέμβρη θα εμφανιστεί ειδοποίηση στο σύστημα για τις εισφορές Νοεμβρίου. 

Επεξ/σία από pkatsou
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IRADev είπε

Είμαι νέος ασφαλισμένος από αυτόν τον μήνα (Νοέμβριο), πότε θα μου έρθει ειδοποίηση για πληρωμή της μηνιαίας εισφοράς αυτού του μήνα ?

Ελεύθερος επαγγελματίας ?

Δημοσ.
1 hour ago, IRADev said:

Tον δεκεμβριο θα σου ερθει. Καθε μηνα βγαινει η εισφορα του προηγουμενου.

Ασχετο, και τωρα δεν ειχαν πει για αναστολη; Γιατι του Οκτωβρη βγηκε κανονικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Tον δεκεμβριο θα σου ερθει. Καθε μηνα βγαινει η εισφορα του προηγουμενου.

Ασχετο, και τωρα δεν ειχαν πει για αναστολη; Γιατι του Οκτωβρη βγηκε κανονικα.

Ναι αλλά η καραντίνα ήταν τον Νοέμβριο οπότε πρέπει αυτός να εξαιρεθεί

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου ήρθε κανονικά η εισφορά Νοεμβρίου και την πλήρωσα σήμερα μέσω ebanking, σας ευχαριστώ.

Για να βεβαιωθεί η πληρωμή χρειάζεται 1-2 ημέρες ? επειδή δε βλέπω κάποια ενημέρωση από e-efka.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IRADev είπε

Μου ήρθε κανονικά η εισφορά Νοεμβρίου και την πλήρωσα σήμερα μέσω ebanking, σας ευχαριστώ.

Για να βεβαιωθεί η πληρωμή χρειάζεται 1-2 ημέρες ? επειδή δε βλέπω κάποια ενημέρωση από e-efka.

Μπορεί να κάνει και 15 ημέρες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπορεί να κάνει και 15 ημέρες.

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Επειδή αναφέρει "Εμπρόθεσμη Πληρωμή Μέχρι: 31/12/2020" , από τη στιγμή που η πληρωμή έγινε στις 28/12/2020 δεν έχει σημασία πότε θα θα γίνει η ενημέρωση και η πληρωμή θεωρείται εμπρόθεσμη, σωστά ?

Επεξ/σία από IRADev
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, IRADev είπε

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Επειδή αναφέρει "Εμπρόθεσμη Πληρωμή Μέχρι: 31/12/2020" , από τη στιγμή που η πληρωμή έγινε στις 28/12/2020 δεν έχει σημασία πότε θα θα γίνει η ενημέρωση και η πληρωμή θεωρείται εμπρόθεσμη, σωστά ?

ΝΑΙ.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 30/11/2020 at 20:52, DimosthenisG said:

Ναι αλλά η καραντίνα ήταν τον Νοέμβριο οπότε πρέπει αυτός να εξαιρεθεί

Έλα που κι αυτός κανονικά ήρθε 😋

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε

Μάλλον θα μας χαρίσουν τους 3 μήνες του 2020. Φεβρ Μαρτ Απρ

πως; αναδρομικά; αφού (επρεπε να) έχουν πληρωθεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kon1to είπε

πως; αναδρομικά; αφού (επρεπε να) έχουν πληρωθεί...

γιατι οταν μπαινω στον ΕΦΚΑ δεν μου ζηταει αυτους τους 3 μηνες.

Επεξ/σία από DimosthenisG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...