Dark_Nightfall Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Arazoarazo είπε Δεν ανοίγει εκτός κουτιού πάει να πάρει μπρος και κόβει... Άνοιξε αλλά δεν κάνει πάλι τίποτα... Δοκίμασα και μια μια της ραμ αλλά πάλι δεν δείχνει κάτι ή οθόνη.. Για cpu σε κόβω αν υποθέσουμε ότι η μητρική δεν έχει πρόβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Η μητρική ταίριαξε ακριβώς στις τρύπες του HP κουτιού;
Arazoarazo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Το κουτι δεν ειναι της hp εχω βαλει ενα αλλο που εχω που υποστηριζει ολες τις μητρικες...ναι ταιριαξαν και οι τεστερεις βιδες που περιεχει η μητρικη κομπλε...και μαλιστα στους σταθερους αποστατες του κουτιου...
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε το μαγαζί αν μπορεί να κάνει Bios update στη μητρική, αλλιώς 100% καμμένος επεξεργαστής και ήταν και καλός.
Arazoarazo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Θα ρωτήσω αν μπορούν. Αν έχει καεί δυστυχώς από ενα γρήγορο ψάξιμο δεν υπάρχει πουθένα ούτε μεταχειρισμένος. Αναγκαστηκά θα πάμε για άλλο σύστημα!! Σας ευχαριστώ και πάλι.
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Arazoarazo είπε δεν υπάρχει πουθένα ούτε μεταχειρισμένος. Από τον συγκεκριμένο είσασταν ευχαριστημένος; Αν ναι, υπάρχει ο i5-4570t λίγο κατώτερης απόδοσης.
Arazoarazo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ήμουν φουλ ευχαριστημένος με τον επεξεργαστή δεν ανέβαζε θερμοκρασία ούτε σε editing video, ούτε σε editing photo.Να σκέφτεται έχει τύχει να ανοίξω 4cinema και zbrush μαζί και δεν κατάλαβε τίποτα. Θα ρίξω και μια ματιά στην πρόταση σας. Αν και έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει ο επεξεργαστής αλλά τα bios που είπατε.. διότι στην αρχή που την έβαλα χωρίς να πειράξω κάτι άνοιγε και έκλεινε αμεσως. Μόλις έβγαλα και ξανατοποθετησα την μπαταρία τον bios πηρε.
alagond3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Σε λαπτοπ φίλης (Dell 3593 i7) , από όσο μου λέει, ίσως πάτησε το κουμπί να κλείσει την ώρα που έκανε ενημέρωση. Την επόμενη μέρα δεν άνοιγε καθόλου, δεν ακουγόταν κάποιος ήχος, παρά μόνο το λαμπάκι στο κουμπί Caps Lock. Το πήγε σε τεχνικό στην Αγγλία όπου μένει και της είπε ότι είναι η μητρική και πως έχουν καταστραφεί αρχεία στον σκληρό. Καμία γνώμη; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από alagond3
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά τα θέματα για λάπτοπ τα ανοίγουμε εδώ, αλλά ας δώσω μια ιδέα. Το να κλείνει βίαια ο υπολογιστής/ λάπτοπ την ώρα της ενημέρωσης είναι ότι χειρώτερο. Σχεδόν πάντα γίνονται corrupted αρχεία και αν είναι μηχανικός ο δίσκος μπορεί να γρατζουνιστεί και μετά πάνε τα αρχεία (δεν προλαβαίνουν ούτε corrupted να γίνουν 😋). Το να κάηκε η μητρική είναι πιθανό, γιατί όπως έσβησε απότομα το σύστημα δεν έλεγξε τα ρεύματα και... Το λαμπάκι του Caps Lock αναβόσβηνε κάποιες σιγκεκριμένες φορές; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
alagond3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ! Το λαμπάκι caps lock ανάβει μια όταν πατάει το κουμπί να ανοίξει το laptop και μετά σβήνει.
Arazoarazo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Να μαι πάλι καλησπέρα... Τελικά είχε καεί και ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών... Το πήγα σε ένα μάστορα άλλαξε επεξεργαστή με έναν πιο κατώτερο από το δικό μου αλλά οκ.. Δούλεψε 5 μέρες ο υπολογιστής όλα κομπλέ πέρασα τα προγράμματα μου... Τα πάντα... Εχτές ενώ τον έκλεισα κανονικά.... Σήμερα μετα την δουλειά πάω να τον ανοίξω και ανοίγει χωρίς να δείχνει κάτι στην οθόνη και κλείνει.... Αυτό το κάνει συνέχεια και καμιά φορά που σταματάει να το κάνει δεν δείχνει κάτι στην οθόνη.. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό; δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο να το δοκιμάσω.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ποιο είναι το νέο τροφοδοτικό που άλλαξες?
Arazoarazo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δεν άλλαξα τροφοδοτικό... Άλλαξα μητρική και επεξεργαστή...το πρώτο που είχε καεί το πέταξα είχα ένα powerman από ένα παλιό υπολογιστή 300watt και το κουμπωσα πάνω... Δεν έχω άλλο σήμερα θα παραγγείλω αν είναι ένα 500 watt powertech γιατί έτσι και αλλιώς σε κάνα δυο μήνες θα αλλάξω όλο το συστημα
aetos1988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεγάλη πιθανότητα να ευθύνεται το τροφοδοτικό. Αλλά μην κάνεις το λάθος και επιλέξεις κάτι τροφοδοτικό-βόμβα. Πάρε κάτι επώνυμο όπως πχ. το corsair CV450 https://www.bestprice.gr/item/2155944903/corsair-cv450.html Δες και κάποια review: https://www.thetechlads.gr/reviews/corsair-cv-450-review-to-neo-budget-asteri/ https://www.thetechlads.gr/category/reviews/hardware-reviews/ Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από aetos1988
Arazoarazo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ... Για το χρόνο σας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα