duffyduck Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 fractal design define r6, και μαλλον και το προηγουμενο το r5 ή το πιο προσφατο το 7. Απαιχτα.
teot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Noreak είπε Και συ Seagate Barracuda?Μαλιστα... εγω εχω τον 1 TB, ή ειμαστε ατυχοι ή κατι παιζει με συγκεκριμενες παρτιδες. Προσπαθησα και γω να λυσω το θεμα με περισσοτερο σφιξιμο και χαλαρωση στις βιδες αλλα τιποτα... Ετσι κατεληξα στον τροπο που αναφερα πιο πανω και ησυχασα.Εχω και ενα 92 mm ανεμιστηρα να φυσαει πανω του και ολα μια χαρα απο θερμοκρασιες. Μόλις διάβασα για ταλάντωση ήμουνα σίγουρος ότι είναι Seagate. Αν και πάντα αγόραζα WD τον Seagate τον πήρα λόγω του 256 cashe που έχει, αλλά βγάζει θόρυβο απο την ταλάντωση, μικρο μεν άλλα όταν έχει ησυχία τον ακούς. Οι άλλοι δυο WD που έχω είναι ανύπαρκτοι . Το κουτί που εχω είναι πολύ ευρύχωρο, αθόρυβο, αρκετά δροσερό (με έναν 3400G που δουλεύει αζοριστα λογικό είναι να είναι δροσερό), έχει 3 (140mm) ανεμιστήρες που δεν ακούγονται καθόλου, έχω βάλει και ένα τροφοδοτικό της Corsair που ο ανεμιστήρας του δεν πρέπει να έχει πάρει καμιά φορά με αποτέλεσμα να μην ακούγετε τίποτα παρά μόνο η ταλάντωση του Seagate όταν δουλεύει. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2020 από teot
pirmen56 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Γερμανική Nanoxia. Modular φιλοσοφίας όπως τα fractal. Δηλαδή το κάνεις όσο αθόρυβο ή θορυβώδες θες εσύ αφαιρώντας συγκεκριμένα κομμάτια. https://www.skroutz.gr/s/7753521/Nanoxia-Deep-Silence-3-Dark-Black.html?from=catspan Τα συνηθισμένα κουτιά δεν πνίγουν τους υψηλής συχνότητας ήχους όπως π.χ. το coil whine της κάρτας ή άλλα μικροτριξίματα και ήχους από τροφοδοτικά. Σίγουρα θα χρειαστείς νέα ισχυρά fans από Noctua ή ανάλογη μάρκα για να "παίζεις" μεταξύ ησυχίας και υψηλού airflow κατά βούληση. Τα στοκ fans σε τέτοια cases είναι για ησυχία, με κατά κανόνα μέτριες ψυκτικές επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα