Soldier66 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επίθεση τρώει ο ΟΤΕ από τις πρώτες απογευματινές ώρες Λογο τις επίθεσης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας (πέσει ) αρκετοί σέρβερ όπως και η εφαρμογή Cosmote app έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται ... Η πληροφόρηση έρχεται απο ανεξάρτητους developer του χώρου όπου παρατήρησαν και μελέτησαν παράξενη συμπεριφορά στην επικοινωνία ανάμεσα στα συστήματα τους με τον διακομιστη.... Δημοσίευση άρθρου με πάσα επιφύλαξη, η επίθεση ίσως δεν είχε στόχο τον Οργανισμό του ΟΤΕ αλλά συγκεκριμένους συνδρομητές.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Soldier66
FiLw Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Soldier66 είπε Η πληροφόρηση έρχεται απο ανεξάρτητους developer του χώρου όπου παρατήρησαν και μελέτησαν παράξενη συμπεριφορά στην επικοινωνία ανάμεσα στα συστήματα τους με τον διακοσμητή.... Απλά τον διακοσμητή παρακαλώ να "σώσουμε"... το Τ9 μας έκαψε 😅 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από FiLw
filip123go Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν λες παράξενη επικοινωνία, τι ακριβώς εννοείς; Το τι στείλω εγώ στον διακομιστή είναι αποκλειστικά δική μου υπόθεση. Αλίμονο αν μπορούσαν να την δουν ανεξάρτητοι developers. Edit, πάντως ο ΟΤΕ σήμερα , από το πρωί δεν την παλεύει.. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από filip123go 1
Soldier66 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, filip123go είπε Όταν λες παράξενη επικοινωνία, τι ακριβώς εννοείς; Το τι στείλω εγώ στον διακομιστή είναι αποκλειστικά δική μου υπόθεση. Αλίμονο αν μπορούσαν να την δουν ανεξάρτητοι Αυτά σαν Πρώτη φάση Θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι έχουν κάνει σουρωτήρι τα δίκτυα τις χώρας οι οποίοι έχουν πρόσβαση από μέσα ..... Προσοχή ειδικά στις μέρες τις καραντίνας όπου επιθέσεις είναι 5απλάσιες απ ότι συνήθως ....
billgeo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/11/2020 στις 11:48 ΠΜ, Salvation81 είπε Tinfoil hat alert..... https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/330157_prostimo-mamoyth-se-ote-cosmote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα