Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίθεση  τρώει  ο ΟΤΕ  από τις  πρώτες  απογευματινές  ώρες  

Λογο τις επίθεσης  έχουν  τεθεί  εκτός  λειτουργίας (πέσει ) αρκετοί  σέρβερ  όπως  και η εφαρμογή  Cosmote app έχει  σταματήσει  να ανταποκρίνεται  ...

Η πληροφόρηση  έρχεται   απο ανεξάρτητους  developer του χώρου όπου   παρατήρησαν  και μελέτησαν  παράξενη  συμπεριφορά στην επικοινωνία  ανάμεσα  στα  συστήματα τους  με τον διακομιστη....

Δημοσίευση άρθρου   με πάσα  επιφύλαξη, η επίθεση  ίσως  δεν είχε  στόχο  τον  Οργανισμό  του ΟΤΕ αλλά συγκεκριμένους  συνδρομητές....

Επεξ/σία από Soldier66
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Soldier66 είπε

Η πληροφόρηση  έρχεται   απο ανεξάρτητους  developer του χώρου όπου   παρατήρησαν  και μελέτησαν  παράξενη  συμπεριφορά στην επικοινωνία  ανάμεσα  στα  συστήματα τους  με τον διακοσμητή....

Απλά τον διακοσμητή παρακαλώ να "σώσουμε"... το Τ9 μας έκαψε 😅

Επεξ/σία από FiLw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες παράξενη επικοινωνία, τι ακριβώς εννοείς; Το τι στείλω εγώ στον διακομιστή είναι αποκλειστικά δική μου υπόθεση. Αλίμονο αν μπορούσαν να την δουν ανεξάρτητοι developers.

Edit, πάντως ο ΟΤΕ σήμερα , από το πρωί δεν την παλεύει..

Επεξ/σία από filip123go
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Όταν λες παράξενη επικοινωνία, τι ακριβώς εννοείς; Το τι στείλω εγώ στον διακομιστή είναι αποκλειστικά δική μου υπόθεση. Αλίμονο αν μπορούσαν να την δουν ανεξάρτητοι

Αυτά σαν Πρώτη  φάση  

Θα δούμε στην συνέχεια τι έγινε 

Η αλήθεια  είναι  ότι κάποιοι  έχουν  κάνει  σουρωτήρι  τα δίκτυα  τις χώρας  οι οποίοι έχουν πρόσβαση  από μέσα  .....

Προσοχή  ειδικά  στις μέρες  τις καραντίνας όπου  επιθέσεις  είναι  5απλάσιες  απ ότι  συνήθως  ....

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...