Προς το περιεχόμενο

Wpprecorder.sys

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα  έκανα ένα format στο pc σήμερα w10 pro και ενώ φόρτωσε τα w10 και εκει που σερφάριζα μου έβγαλε το παρακάτω wpprecorder.sys σε συνδυασμό με μπλε οθόνη και τη φατσούλα :(  your pc ran into a problem....κανω ξανα εγκατ w10 οκ όλα πάω να σερφάρω και μετά από 5 λεπτά το ίδιο μνμ.τα w10τα κατέβασα από την επίσημη σελίδα της Microsoft ξέρετε τι παίζει?

Δημοσ.

το WPPrecorder.sys είναι κάτι σαν debugger χωρίς debugger https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_software_trace_preprocessor

Αποτελεί μέρος του SDK, ωστόσο δεν εγκαθιστάται με το σύστημα, αλλά με κάποιον οδηγό ή κάποιο πρόγραμμα που έγινε με το SDK. Μέσω αυτών καλείται, και μέσω WMI δίνει πληροφορίες προς καταγραφή επιδόσεων.
"Μιλάει" μέσω simple pci communication device, ενίοτε δε, εγκαθιστάται με chipset driver της Intel. Στην δική μου περίπτωση προσγειώθηκε με το magician του ssd.
https://channel9.msdn.com/Blogs/WinHEC/Video-Accessing-Driver-Logs-without-a-Debugger
Πολλές φορές η λύση είναι αλλαγή στα shared irq, σε ορισμένες περιπτώσεις θέλει απλά να μην είναι συμπιεσμένο ( compact /u ), όμως σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται να "σκάει" αυτό ενώ στην πραγματικότητα έχει "σκάσει" αυτό που το κάλεσε. Δηλαδή κάποιος kernel/user mode driver (*.sys) στο system32\drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις βοήθειες  παιδιά άλλα δεν έχω βρει άκρη διάβασα  αυτά που λέτε επίσης διάβασα πολλά αρθρα ώρες ολόκληρες εδώ και 3 μέρες χωρίς pc και έχουμε και lockdown να το πήγαινα σε κάποιο τεχνικό. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε να μπεις σε safe mode with networking θα φορτώσει τους απολύτως απαραίτητους drivers.

Άνοιξε το cmd με δικαίωμα διαχειριστή και δώσε την παρακάτω εντολή.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth && sfc /scannow

περίμενε αρκετά λεπτά και μην κάνεις τίποτα στο pc. 

Επεξ/σία από neo80
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω επαναφορά pc προχωραει μέχρι κάποιο σημείο και μετά μπλε οθόνη έκανα επαναφορά σε άλλο σημείο μετά από λίγο μπλε οθόνη πατώντας f8 συνέχεια πριν το boot  μου βγαλε αυτά που μου βγάζει στο bios το σκληρό δίσκο το  USB όπου έχω τα windows  προσπάθησα να κάνω format  δε μ αφήνει ήθελα να ανεβάσω pic άλλα δε τη δέχεται εδω

Δημοσ.

Μαλλον είναι η κάρτα γραφικών δε μου βγάζει καν τη καρτέλα του safe mode κάνει restart και μπλε οθόνη restart  και μπλε οθονη.αντε τώρα να βρεις τεχνικό να σου βάλει την ανάλογη GPU  σε κατάσταση lockdown. Γαμωτο τώρα βρέθηκε να το κάνει?

Δημοσ.

απο usb κανω boot ...τελικα βρηκα την ακρη δεν ηταν η καρτα γραφικων  καλεσα τεχνικο και τελικα τι ηταν ειχα κανει φορματ εκανε η microsoft ενα update και εγινε conflict στους drivers με αποτελεσμα ο C  να γεμισει σφαλματα και μου εκαναν αποσφαλματοποιηση ακου να δεις επαθα πλακα δεν ηξερα οτι συμβαινει και αυτο.τους ειπα να το λυσουν να κανουν γενικο καθαρισμο σε ολα παστες.κλπ....μα λεω και γω αφου η motherboard ειναι new η gpu new αποκλειεται να εχουν θεμα αυτα.και διαβασα εχτες οτι ειναι ενα update της microsoft που εκανε και στο επομενο θα διορθωθει ναι οκ αλλα εγω δε μπορουσα να μπω..το εδωσα εχτες σημερα μου το εφεραν σφαιρα γτ εχω και θεμα εγω ειμαι ανυυπομονος :) tespa ειμαι πολυ ετυχισμενος και σερφαρω ξανα.σας ευχαριστω για τις βοηθειες.τα λεμε μεσα

Δημοσ.

Συμβουλή κάθε χρόνο να το ανοίγεις το PC και να του ρίχνεις ένα καθάρισμα κυρίως την άνοιξη με καλοκαίρι όπου οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Έτσι θα αποφύγεις μελλοντικά BSOD εξαιτίας της σκόνης που ισοδυναμεί με υψηλές θερμοκρασίες.;)

Δημοσ.

σε ευχαριστω για το tip φιλος ρε σεις ποση σκονη εχει το pc στο βιντεακι?ποσο πανικοβληθηκα...καλα δε ντρεπεται που το εχει ετσι?ντροπη και αισχος φιλε.κριμα να του φερεσαι ετσι το pc ειναι ο βασιλιας και πρεπει να προσεχεις και να φροντιζεις το βασιλια και γτ οχι να υποκλινεσαι μπροστα του(εγω το κανω που και που) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...