papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Ψάχνω να χτυπήσω μια τηλεορασούλα για το χειμώνα, χωρίς να μπαίνω σε διαδικασία BF, αφού τα θέλω μου ειναι πολύ συγκεκριμένα: Αρχικά Θέλω VA Panel γιατι η τηλεόραση είναι 99% για ταινίες/σειρές/Cote TV, και που και που κανα PS4, σε πίτα σκοτάδι, ή τέλωσπαντων σε χαμηλό φωτισμό Θέλω να έχει Android TV Θέλω 58-65" και μέγιστο κόστος τα 650€ Θέλω να αποφύγω τηλεοράσεις με Panel του κιλού τύπου Vestel, αν υπάρχει η δυνατότητα Στο Budget μου έχει βρεί τις δύο τηλεοράσης του τίτλου, δηλαδή την TCL 65EP660 και την Xiaomi Mi TV 4S 65" . Οι απαιτήσεις μου σχετικά με την ποιότητα εικόνας οπως καταλαβαίνετε απο το Budget δεν είναι τίποτα το τρομερό, έχω δει απο κοντά την Xiaomi, σε μικρότερη διάσταση και με ικανοποιεί, φαντάζομαι οτι και η TCL θα είναι εφάμιλλου επιπέδου. Απο ήχο στα χαρτιά και οι 2 με καλύπτουν. Στα λεφτά τώρα, 569€ κάνει η TCL, και 600 κάτι η Xiaomi, η οποία ανέβηκε 630 τελευταία που σημαίνει οτι μάλλον θα πέσει στην BF, οπότε και οι 2 είναι εντός στόχου ακόμα και χωρίς την παραμικρή έκπτωση. Επειδή όμως θα περιμένω την BF έτσι για την τιμή των όπλων αφου ειναι δίπλα, για πείτε καμια γνώμη. Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να πάω προς την μία ή την άλλη πλευρά, η απλά να παρω οποια βρώ φτηνότρη; Τενκ γιου. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από papp0us
Stelios_Rjk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα ενα εκτενές ψαξιμο και είδα ότι οι TCL είναι κινέζικες μαζικής παραγωγής με αρκετές επιστροφές. H Xiaomi που λες φτιάχνεται στην Ινδία, έχει το 22% της αγοράς στην Ινδία και έχει καλά χαρακτηριστικά. Ίσως το παλεύουν για να δώσουν κάτι ποιοτικό καθώς η Xiaomi τείνει να κάνει ποιοτικά προϊόντα για επίπεδο ανατολής. Δεν έχω βρει ακομα στοιχεία επιστροφών κλπ. Η Sony μόνο ξεχωρίζει ακόμα αλλά πρέπει να σκάσεις 850 περίπου για κάτι αξιοπρεπές. Στα 6κατοστάρικα αγοράζεις από Κίνα ή Τουρκία (vestel) σχεδόν ότι και να πάρεις. Από όταν έκανες το ποστ πήρες κάτι? Εντυπωσεις? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Stelios_Rjk
Payne83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Αν θέλεις TCL έχει υπόψιν την παρακάτω. Λίγο πιο πάνω από το χρηματικό σου όριο αλλά αξίζει. https://www.skroutz.gr/s/26313944/TCL-65P815-Smart-4K-UHD-65.html
snet Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 το πάνελ της p815 καλό είναι να ξέρεις και η TV τίμια με πολλές δυνατότητες απλά έχω κάποια θεματάκια με το κόκκινο και ειδικά όταν συνδέσω υπολογιστή το κόκκινο πετάγεται παντού! Το έχω κόψει λίγο από τις ρυθμίσεις αλλά όχι στο 100%. Καλή εικόνα επίσης δείχνει όταν επιλέγω εικόνα PC. στα 4Κ παίζει στα 30Hz και στο HD στα 60Hz αλλά είναι πιο γρήγορη από μια Thomson Που έχω με πολλά καλούδια και φωνητικές εντολές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα