Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενω το ρουτερ μου κλειδώνει σε 42mbps αυτη τη στιγμη που μιλαμε, κατεβαζω με 32mbps.. (Σε speedtest.net αλλα και απο σελιδες οπως http://speedtest.ftp.otenet.gr/) Ειμαι συνδεδεμένος με το κινητό σε 5ghz band , εχω επισης δοκιμασει με ethernet χωρις καμία απολυτως διαφορα.. (Οταν για παραδειγμα το ρουτερ κλειδωνει σε 36mbps, η ταχύτητα που κατεβαζω είναι και παλι 32, ενω οταν αυξάνεται η ταχυτητα που εχει κλειδωθει, η ταχύτητα που κατεβαζω παραμενει η ιδια.. Κατι πολύ περίεργο συμβαινει..) Τι λετε να φταιει? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Aggelos_INSM
bill27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 το ποιο πιθανο κοφτης αν ολα στην καλωδιοση σου ειναι οκ....λογο της καταστασης που βιωνουμε
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bill27 είπε το ποιο πιθανο κοφτης αν ολα στην καλωδιοση σου ειναι οκ....λογο της καταστασης που βιωνουμε VDSL εχω απο Ιούλιο ομως.. Παντα ετσι ηταν απλα τοτε δεν με ενοιαζε τοσο Καλωδιωση δεν εχω ελεγξει αλλα για να κλειδωνει 42 δεν θα επρεπε να κατεβαζα τουλαχιστον κοντά στα 38? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Aggelos_INSM
bill27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιος ειναι ο παροχος σου?Το εχεις αναφερει σε αυτους??Επισης παρατηρεις στην γραμμη σου αυξημενα crc errors?Αυτα που ειναι στο prtsc ποση ωρα ειναι??Αν εχεις πολλα crc το σιγουρο ειναι πως κατι συμβαινει στην γραμμη μεχρι να ερθει σε εσενα με το ποιο πιθανο ειναι να εχει καποιο βραχυκυλωμα edit σορρυ ειδα πως ειναι σε 25 μερες οποτε ειναι μια χαρα πιστευω Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από bill27
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, bill27 είπε Ποιος ειναι ο παροχος σου?Το εχεις αναφερει σε αυτους??Επισης παρατηρεις στην γραμμη σου αυξημενα crc errors?Αυτα που ειναι στο prtsc ποση ωρα ειναι??Αν εχεις πολλα crc το σιγουρο ειναι πως κατι συμβαινει στην γραμμη μεχρι να ερθει σε εσενα με το ποιο πιθανο ειναι να εχει καποιο βραχυκυλωμα Cosmote εχω. Οχι δεν εχω αναφέρει κατι Το ρουτερ ειναι ανοιχτο 25 μερες για να μαζεψει ολα αυτα τα crc, ποτε δεν ειχα αποσύνδεση
bill27 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Aggelos_INSM είπε Cosmote εχω. Οχι δεν εχω αναφέρει κατι Το ρουτερ ειναι ανοιχτο 25 μερες για να μαζεψει ολα αυτα τα crc, ποτε δεν ειχα αποσύνδεση Τοτε μιλα με cosmote γιατι τα στατιστικα δεν δειχνουν προβλημα στην γραμμη
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, bill27 είπε Τοτε μιλα με cosmote γιατι τα στατιστικα δεν δειχνουν προβλημα στην γραμμη Ωραια, ευχαριστω.. Θα περιμένω μπας και καποιος αλλος απαντήσει απο περιέργεια
Ringo106 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν το ποιο πιθανο είναι κοφτης και αν δεν μπορουν να μας δώσουν τις ταχυτητες που πληρωνουμε... να υπαρχει και αναλογικη χρεωση στα παγια... εχω φιλο με 100άρα που του εβαλαν κοφτη να κατεβαζει με 30 και μετα τις φωνες το πηγαν 40. Ε λοιπον δεν πρεπει να πληρωνει το 40% της συνδρομης ??? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Ringo106 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Ringo106 είπε Αν το ποιο πιθανο είναι κοφτης και αν δεν μπορουν να μας δώσουν τις ταχυτητες που πληρωνουμε... να υπαρχει και αναλογικη χρεωση στα παγια... εχω φιλο με 100άρα που του εβαλαν κοφτη να κατεβαζει με 30 και μετα τις φωνες το πηγαν 40. Ε λοιπον δεν πρεπει να πληρωνει το 40% της συνδρομης ??? Ποσο κλειδωνει ομως?
safridia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Κοφτης δεν παιζει. Το adsl-vdsl ειναι ενα κοινοβιο. Εχουμε ενα μεγαλο μπουρι και απο εκει περναμε ολη την κινηση. Εαν ολοι θελουν να κατεβασουν ολο το ιντερνετ ταυτοχρονα τοτε ολοι θα σερνονται με τρελα. Οποιος θελει αποκλειστικα δικο του κυκλωμα για εξωτερικο θα πρεπει να πληρωσει παρα πολα παραπανω.
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, safridia είπε Κοφτης δεν παιζει. Το adsl-vdsl ειναι ενα κοινοβιο. Εχουμε ενα μεγαλο μπουρι και απο εκει περναμε ολη την κινηση. Εαν ολοι θελουν να κατεβασουν ολο το ιντερνετ ταυτοχρονα τοτε ολοι θα σερνονται με τρελα. Οποιος θελει αποκλειστικα δικο του κυκλωμα για εξωτερικο θα πρεπει να πληρωσει παρα πολα παραπανω. Ειναι πρόβλημα του οτε ολο αυτο? Κατι στο DSLAM ισως? μήπως κατι στο ρουτερ? Τι πιστεύετε εσεις? Edit : Παιδια, πηγα internet assistant και ξαναεβαλα ολα τα στοιχεια μου και αφου ξανασυνδεθηκαν ολα και η ΙΡ αλλαξε τωρα η ταχυτητα ειναι στα 36-37mbps .. ακομα χανεται γυρω στα 5mbps για κάποιο λόγο αλλα ειναι καλυτερα απο πριν Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από Aggelos_INSM
safridia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Τα 5mbps ειναι λογικο γιατι καθως πανε και ερχονται τα πακετα με τα δεδομενα μας μεσα καπως θα πρεπει να μπει και η διευθυνσιοδοτηση και η διορθωση λαθων και χιλια δυο αλλα. Ψαξε για το overhead. Στην cosmote που ξερω δινουν για αυτον τον λογο +10 % μεγαλυτερη ταχυτητα. Πχ εχεις αγορασει 50mbps πακετο, σε συγχρονιζουν στα 55mbps για να κανεις μετρηση και να δεις περιπου 49-51mbps. 1
Aggelos_INSM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, safridia είπε Τα 5mbps ειναι λογικο γιατι καθως πανε και ερχονται τα πακετα με τα δεδομενα μας μεσα καπως θα πρεπει να μπει και η διευθυνσιοδοτηση και η διορθωση λαθων και χιλια δυο αλλα. Ψαξε για το overhead. Στην cosmote που ξερω δινουν για αυτον τον λογο +10 % μεγαλυτερη ταχυτητα. Πχ εχεις αγορασει 50mbps πακετο, σε συγχρονιζουν στα 55mbps για να κανεις μετρηση και να δεις περιπου 49-51mbps. Ευχαριστώ
Christoz1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω παθει ακριβως το ιδιο με το παιδι! εμενα επιανε 50+ και τωρα εχει λοκαρει στα 37-38Mbps. Εβαλα ενα παλιο μου ρουτερ που ειχα και επιασε 50+. Εκανα αντικατασταση το ρουτερ της cosmote και μου εδωσαν ενα αλλο και παλι πιανει 37-38Mbps. Ξανα μιλησα με Cosmote και τωρα λενε θα μου στειλουν Τεχνικο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2021 από Christoz1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα