Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο παιδιά αλλά υπήρχε ένα συγκεκριμένο νούμερο σταθερό Θεσσαλονίκης που με έπαιρνε πολύ συχνά σχεδόν κάθε μέρα να μου δώσει πακέτο cosmote. Διέγραφα συχνά τις κλήσεις και το νούμερο αυτό έφτανε και 30 κλήσεις στο αρχείο.Δεν ξέρω να κάνω φραγή  σε νούμερα  δεν ξέρω αν κάνει κιόλας γιατί ένα παλιού τύπου ΝΟΚΙΑ έχω με πληκτρολόγιο.

Φυσικά απαντούσα αρνητικά τους έλεγα ευγενικά δεν θέλω να με ενοχλούν και να διαγράψουν από το bot τα στοιχεία μου το έκλεινα αυτοί συνέχιζαν μέχρι που μου τελείωσε η ευγένεια και όταν με έπαιρναν άρχιζα απευθείας με μπινελίκια. Χοντρά μπινελίκια λέμε.2-3-4-5 φορές εδώ και ένα μήνα σχεδόν σταμάτησαν.

Δεν ξέρω αν επανέλθουν και το πιο πιθανό θα το κάνουν απλά τώρα δεν θα έχει ευγένεια αλλά απευθείας μπινελίκια.😁

Επεξεργασία.... Ρε παιδιά μήπως έχει σχέση με τον κορονοιό και τις άδειες που δίνουν;;;; Γιατί ούτε elbetison , ούτε nrg , ούτε watt & volt κ.λ.π. παρατηρώ τελευταία έχουν σιγήσει.

Επεξ/σία από papoys1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιά με καλούσαν 2-3 φορές τον χρόνο. Τώρα έχει παραγινει το κακό, καλούν 1-2 φορές τη μέρα και στα δύο μου νούμερα (το ένα εταιρικό και είναι δηλωμένο μόνο ενδοεταιρικα και σε κάποιες κρατικές αρχές). Έχω αρχίσει και τους λέω πως έχω 40-50μυρια που κάθονται και θέλω να τα τζογαρω, ο πρωινός ψιλοστραβωσε και μου το έκλεισε γρήγορα. Η μεσημεριανή το πήρε σοβαρά (😆) και πήγε να με συνδέσει με τον αρμόδιο για τις συναλλαγές κτλ, αλλά της την χάλασα, όταν με ρώτησε αν είναι πάνω από 18 της είπα..."16 είμαι....γιατί ρωτάτε, πειράζει;;" Και μου το έκλεισε άρον άρον, ενώ μιλούσαμε κάνα 5λεπτο. Κρίμα γαμωτο, τι θα τα κάνω τώρα τόσα λεφτά, θα κάνω υπομονή μέχρι να πάω 18 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι πως και παρακάμπτουν το τρομερό truecaller.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το θέμα είναι πως και παρακάμπτουν το τρομερό truecaller.

Το παρακάμπτουν ? γιατι εμενα χτυπουσε πολυ συχνα απο διαφορους spammers ελληνες και ξενους και δεν εχει ξαναχτυπησει απο οταν το εβαλα .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, conkal είπε

Το παρακάμπτουν ? γιατι εμενα χτυπουσε πολυ συχνα απο διαφορους spammers ελληνες και ξενους και δεν εχει ξαναχτυπησει απο οταν το εβαλα .

Μάλλον ναι.

Βέβαια μετά το νούμερο έφαγε χειροκίνητο block αλλά το θέμα είναι να το πιάσει από πριν το truecaller.

• Members
Δημοσ.

Μία από τα ίδια κι εδώ. Στο κινητό δεν έχω πρόβλημα γιατί με το που θα πάρουν θα τους περάσω σε μαύρη λίστα και δεν θα ξαναενοχλήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι παίρνουν και στο σταθερό, οπότε παρήγγειλα αυτό που ελπίζω να κάνει δουλειά (δεν έχει έρθει ακόμα για να πω εντυπώσεις).

v5000-hp_1024x1024@2x.png?v=1602257417

Bonus από εργονομικής άποψης ότι κάθε φορά που θα μπλοκάρεις κάποιον θα νιώθεις λίγο Κιμ ("Πάτα το").

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Ο καλύτερος τρόπος να μπλοκάρεις spam στο σταθερό ποιος είναι;

υποθετω οι εξης δυο : 

1. σταθερο android και ιδια μεθοδος με τα κινητα

2. ή το μεγαλο κολπο... καταργεις το σταθερο ολοκληρωτικα

ολες οι κλησεις απο κινητο ή διαδικτυακα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, papoys1 είπε

Άσχετο παιδιά αλλά υπήρχε ένα συγκεκριμένο νούμερο σταθερό Θεσσαλονίκης που με έπαιρνε πολύ συχνά σχεδόν κάθε μέρα να μου δώσει πακέτο cosmote. Διέγραφα συχνά τις κλήσεις και το νούμερο αυτό έφτανε και 30 κλήσεις στο αρχείο.Δεν ξέρω να κάνω φραγή  σε νούμερα  δεν ξέρω αν κάνει κιόλας γιατί ένα παλιού τύπου ΝΟΚΙΑ έχω με πληκτρολόγιο.

Φυσικά απαντούσα αρνητικά τους έλεγα ευγενικά δεν θέλω να με ενοχλούν και να διαγράψουν από το bot τα στοιχεία μου το έκλεινα αυτοί συνέχιζαν μέχρι που μου τελείωσε η ευγένεια και όταν με έπαιρναν άρχιζα απευθείας με μπινελίκια. Χοντρά μπινελίκια λέμε.2-3-4-5 φορές εδώ και ένα μήνα σχεδόν σταμάτησαν.

Δεν ξέρω αν επανέλθουν και το πιο πιθανό θα το κάνουν απλά τώρα δεν θα έχει ευγένεια αλλά απευθείας μπινελίκια.😁

Επεξεργασία.... Ρε παιδιά μήπως έχει σχέση με τον κορονοιό και τις άδειες που δίνουν;;;; Γιατί ούτε elbetison , ούτε nrg , ούτε watt & volt κ.λ.π. παρατηρώ τελευταία έχουν σιγήσει.

Εγώ αντί να τους έβριζα μπορεί να τους έλεγα ευγενικά ότι η κλήση μας καταγράφεται για λόγους νομικής προστασίας μετά θα τους έλεγα να διαγράψουν τον αριθμό μου και να μην ενοχλήσουν ξανά, θα μάζευα όλες αυτές τις κλήσεις από το αρχείο και θα τους έκανα αγωγή για αποζημίωση λόγω της ενόχλησης. 

Πάντως πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση που κάποιοι τους καλούν τόσο συχνά από νούμερα, δεν είχα ποτέ τόσο έντονο πρόβλημα αν και με έχουν καλέσει. Σε ένα θεματάκι που είχα πριν 6-7 χρόνια με εναν αριθμό ο οποίος καλούσε όταν είχα το κινητό κλειστό και βαριόμουν κάθε μέρα να βλέπω μήνυμα ότι ο τάδε αριθμός με κάλεσε, άλλες φορές καλούσαν και το έκλειναν αμέσως πριν προλάβω να το σηκώσω, γενικά δεν ασχολιόμουν καθόλου, μια φορά όμως φιλοτιμηθηκα να τους πάρω τηλ. μιας και μιλάμε για σταθερό αριθμό και να τους ρωτήσω ποιοι ήταν και γιατί με καλούν συνεχώς, το σηκωσε μια κοπέλα η οποία είπε ότι ήταν από εταιρεία προώθησης πακέτων της Eurobank, της εξήγησα γιατί με καλούν κάθε λιγο και να μην με καλέσουν ξανά διότι δεν ενδιαφερομαι, βέβαια τζάμπα ασχολήθηκα και πάλι καθώς τα τηλέφωνα συνεχιζόταν ακατάπαυστα 1-2 φορές κάθε ημέρα, τελικά από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν....... 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η λυση στο θεμα ειναι κινητα με ενσωματωμενο software εξειδικευμενης φραγης.   Οχι  true caller. Υπαρχουν?  Γιατι σταθερα τηλεφωνα με φοβερες λειτουργιες φραγης εχουν βγει, και η κατασταση εχει αρχισει να ξεφευγει με τις ανεπιθυμητες κλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...