Axilleas150 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να αγοράσω το Poco x3 από Ελλάδα με 215 ευρώ περίπου όμως στο τέλος του μηνά έχουμε black friday. Θυμάμαι και από πέρυσι ότι οι προσφορές στα κινητά ήταν σε ελάχιστα κομμάτια ή ανύπαρκτες. Εδώ λέει "...μόνο το 8,5% αγοράστηκε φθηνότερα και το 90,3% αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή." Επειδή είμαστε Ελλάδα δεν νομίζω να μπει σε προσφορά πάνω από 10%(ίσως να μην μπει καν). Εσείς τι πιστεύετε;
kp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Axilleas150 είπε Θέλω να αγοράσω το Poco x3 από Ελλάδα με 215 ευρώ περίπου όμως στο τέλος του μηνά έχουμε black friday. Θυμάμαι και από πέρυσι ότι οι προσφορές στα κινητά ήταν σε ελάχιστα κομμάτια ή ανύπαρκτες. Εδώ λέει "...μόνο το 8,5% αγοράστηκε φθηνότερα και το 90,3% αγοράστηκε σε παρόμοια τιμή." Επειδή είμαστε Ελλάδα δεν νομίζω να μπει σε προσφορά πάνω από 10%(ίσως να μην μπει καν). Εσείς τι πιστεύετε; Περίμενε Γτ το πλαίσιο τι είχε βάλει πριν κάνα μήνα 180€ νομίζω παίζει να ξανά βγει κάτι τέτοιο.
Fotia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Οπως πάει ,επειδη θα είναι κλειστά τα φυσικά καταστήματα ,θα γίνουν πολλά ευτράπελα γενικά ,και δεν θα μπορείς να βγάλεις άκρη.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Μου αρέσει που πιστεύετε ότι στην Black Friday θα παραλάβετε αυτά που θα παραγγείλετε από την Ελλάδα. Έχει να πέσει η ακύρωση παραγγελίας σύννεφο με ποσοστά λέω εγώ πάνω από 90%. Παίξτε Joker καλύτερα. Μόνο Amazon εγώ φέτος.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μου αρέσει που πιστεύετε ότι στην Black Friday θα παραλάβετε αυτά που θα παραγγείλετε από την Ελλάδα. Έχει να πέσει η ακύρωση παραγγελίας σύννεφο με ποσοστά λέω εγώ πάνω από 90%. Παίξτε Joker καλύτερα. Μόνο Amazon εγώ φέτος. Υπερβολικός είσαι. Πέρσι αγόρασα ολόκληρο σπίτι, από πλυντήριο μέχρι φραπεδιερα. Παραλήφθηκαν όλα. Μόνο η τηλεόραση άργησε 2 βδομάδες. Προπερσι που αγόρασα κάτι ακουστικά από το αμαζον στο black friday δεν ήρθαν ποτέ γιατί χάθηκαν στο δρόμο και δεν μου στείλανε καν αλλα γιατι τελείωσε η προσφορά... απλά refund.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Υπερβολικός είσαι. Πέρσι αγόρασα ολόκληρο σπίτι, από πλυντήριο μέχρι φραπεδιερα. Παραλήφθηκαν όλα. Μόνο η τηλεόραση άργησε 2 βδομάδες. Προπερσι που αγόρασα κάτι ακουστικά από το αμαζον στο black friday δεν ήρθαν ποτέ γιατί χάθηκαν στο δρόμο και δεν μου στείλανε καν αλλα γιατι τελείωσε η προσφορά... απλά refund. Τα θέματα περί παραλαβής παραγγελιών πριν από παραπάνω από ένα μήνα τα έχεις διαβάσει? Και είναι χαλαρή περίοδος με ελάχιστες προσφορές. Κάντε την δική σας εκτίμηση. Αλλά δεν το βλέπω να λειτουργεί. Τα συστήματα τους είναι για την πλάκα, τα μαγαζιά δεν θα λειτουργούν οπότε όλα θα παίξουν ηλεκτρονικά. Θα έχουν 10-20 κομμάτια και 100+ παραγγελίες εοιβεβαιωμενες. Αλίμονο... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από SeNNinhA
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Τα θέματα περί παραλαβής παραγγελιών πριν από παραπάνω από ένα μήνα τα έχεις διαβάσει? Και είναι χαλαρή περίοδος με ελάχιστες προσφορές. Κάντε την δική σας εκτίμηση. Αλλά δεν το βλέπω να λειτουργεί. Τα συστήματα τους είναι για την πλάκα, τα μαγαζιά δεν θα λειτουργούν οπότε όλα θα παίξουν ηλεκτρονικά. Θα έχουν 10-20 κομμάτια και 100+ παραγγελίες εοιβεβαιωμενες. Αλίμονο... Ξέρω ξέρω. Βλέπω το γίνεται με το ποκο. Όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ωστόσο ξαναλέω ότι πέρσι στο bf έκανα κάνα 20αρι παραγγελίες, τόσο με ογκώδη όσο και μικροπραγματα. Επίσης αυτόν τον καιρό παρέλαβα και προσφορές (canon 250d mediamarkt 369 όταν παίζει στα 500+, xiaomi monitor Κωτσόβολος 320 όταν παίζει Κίνα 350 και εδώ 480) που ήταν στο όριο της λάθους τιμής από ελληνικές μεγάλες αλυσίδες που συνέχεια κράζουμε. Καλά κάνουμε και κράζουμε, αλλά το 90+% άκυρα σε σχέση με το 0 που είχα εγώ την τελευταία χρόνια απέχει πολύ.
SeNNinhA Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Ξέρω ξέρω. Βλέπω το γίνεται με το ποκο. Όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Ωστόσο ξαναλέω ότι πέρσι στο bf έκανα κάνα 20αρι παραγγελίες, τόσο με ογκώδη όσο και μικροπραγματα. Επίσης αυτόν τον καιρό παρέλαβα και προσφορές (canon 250d mediamarkt 369 όταν παίζει στα 500+, xiaomi monitor Κωτσόβολος 320 όταν παίζει Κίνα 350 και εδώ 480) που ήταν στο όριο της λάθους τιμής από ελληνικές μεγάλες αλυσίδες που συνέχεια κράζουμε. Καλά κάνουμε και κράζουμε, αλλά το 90+% άκυρα σε σχέση με το 0 που είχα εγώ την τελευταία χρόνια απέχει πολύ. Σε ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη ζήτηση όπως αυτά που παρηγγειλες δεν θα υπάρξει θέμα πάρα μόνο η λογική καθυστέρηση λόγω φόρτου εργασίας της αποθήκης και των courier. Σε αντικείμενα όμως οπως κινητά, φορητοί σκληροί δίσκοι, τηλεοράσεις κλπ θα γίνει πανικός. Πόσα νομίζεις κομμάτια θα υπάρχουν διαθέσιμα? Ελάχιστα. Δεν είναι υπόθεση. Είναι αυτό που ζούμε καθημερινά στις προσφορές. Το σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι που δεν έχει online ενημέρωση του αποθέματος (θεωρώ επίτηδες) και δέχεται παραγγελίες σχεδόν χωρίς όριο. Στο τέλος θα παραλάβουν οι ελάχιστοι τυχεροί. Κάποιοι θα πρέπει να περιμένουν όταν και εάν έρθει νέα παραλαβή (τυχεροί και αυτοί εν μέρη) και οι πολλοί θα λάβουν email ότι η παραγγελία τους ακυρώθηκε και συγνώμη για το λάθος. Αυτοί δυστυχώς θα έχουν χασει όμως την δυνατότητα να αγοράσουν το ίδιο προϊόν από άλλο κατάστημα που θα το έχει επίσης σε προσφορά μιας και σε Black Friday πρέπει να προπληρωσεις και δεν παίζουν αντικαταβολες. Στις ακυρώσεις θα πάρεις τα λεφτά πίσω μετά από κανένα μήνα και ζητώ η τρελα 1
Fotia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φετος φαινεται εχουν αποφυγει να στοκαρουν προιοντα ,ουτε πολλα νεα μοντελα εχουν φερει πολλες εταιριες, λογω αβεβαιοτητας της οικονομιας με την πανδημια.Τι λενε στις διαφημισεις αλλη ιστορια .Το poco παραδειγμα ενα καταστημα πλαισιο στο κεντρο το ειχε μονο να το δεις .. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2020 από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα