Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι στην wind double play με 25€ το μηνα. Εχω συμβολαιο αλλους 6 μηνες. Θελω παω cosmote triple play, VDSL και cosmote tv sports pack. Online το ειδα 45€.

καποιος τροπος να γλιτωσω το penalty απο το σπασιμο συμβολαιου υπαρχει; Και να παρω καλυτερη μηνιαια τιμη;

Επεξ/σία από pascalia2
Δημοσ.

Συμβόλαιο = γραπτή συμφωνία με την οποία τα συμβαλλόμενα μέρη αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις το ένα απέναντι στο άλλο.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το ξεχνάς. Αν φύγεις τώρα δεν γλυτώνεις το penalty.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, afm είπε

Συμβόλαιο = γραπτή συμφωνία με την οποία το συμβαλλόμενο μέρος αναλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις απεναντι στον παροχο.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις το ξεχνάς. Αν φύγεις τώρα δεν γλυτώνεις το penalty.

Για να λεμε τα πράγματα με το όνομα τους, όχι κουτοχορτο

Οτι γουστάρουν κάνουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νίκο, αν δεν μας αρέσουν κάποιοι όροι απλά δεν υπογράφουμε, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ναι οι όροι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους. Αλλά αν θέλουμε τηλέφωνο και internet δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν μπορούμε να τους αλλάξουμε μαζί σου, αλλιώς αφού τους υπογράψαμε τους σεβόμαστε ή απλά τους υπομένουμε μέχρι να τελειώσει η σύμβαση. Μετά κοιτάμε για κάτι καλύτερο.

Κι όπως έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου,  το πουλί σου και την υπογραφή σου να προσέχεις που τα βάζεις.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, afm είπε

Νίκο, αν δεν μας αρέσουν κάποιοι όροι απλά δεν υπογράφουμε, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ναι οι όροι είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα τους. Αλλά αν θέλουμε τηλέφωνο και internet δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν μπορούμε να τους αλλάξουμε μαζί σου, αλλιώς αφού τους υπογράψαμε τους σεβόμαστε ή απλά τους υπομένουμε μέχρι να τελειώσει η σύμβαση. Μετά κοιτάμε για κάτι καλύτερο.

Κι όπως έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου,  το πουλί σου και την υπογραφή σου να προσέχεις που τα βάζεις.

Δηλαδη  μου λες οτι πρέπει να μείνω στον μεσαίωνα χωρις τηλέφωνο και ίντερνετ, γιατι αν δεν συμφωνήσω αυτο θα συμβει.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείς αν θέλεις να φύγεις και όταν θα βγουν τα τέλη υπαναχωρησης να μη τα πληρώσεις. Δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Αλλά στο μέλλον αν αποφασίσεις να ξαναγυρίσεις θα στα χρεώσουν τότε. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, vagelisfil είπε

Μπορείς αν θέλεις να φύγεις και όταν θα βγουν τα τέλη υπαναχωρησης να μη τα πληρώσεις. Δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Αλλά στο μέλλον αν αποφασίσεις να ξαναγυρίσεις θα στα χρεώσουν τότε. 

Εύλογη απορία για αυτήν την, κατά τα άλλα ανεξοδη, συμβουλή:

Όταν τον καλέσουν από το δικηγορικό γραφείο/εισπρακτική (ή του επιδοθεί από δικαστικό επιμελητή), θα του πληρώσεις εσύ το πέναλτι+προσαυξήσεις; 

Δημοσ.

Για μικροποσά δεν ασχολείται κανένας. Δεν συμφέρει την εταιρεία να κυνηγήσει κάποιον που χρωστάει 50-100€... θα πάρουν 2-3 τηλέφωνα τάχα μου ότι θα δωθεί η υπόθεση σε εισπρακτική, αλλά μέχρι εκεί.

Το έχω διαβάσει σε πάρα πολλούς που το έκαναν και ποτέ δεν έγινε τίποτα.

Σίγουρα δε το επικροτώ ούτε το έχω κάνει,  αλλά είναι μια "επιλογή" για κάποιον που δεν θέλει ή δεν έχει να πληρώσει.

Πάντως για το φίλο που ρωτάει, το κόστος υπαναχώρησης είναι συνήθως μικρό και αν μπορείς το πληρώνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

• Confused 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vagelisfil είπε

Για μικροποσά δεν ασχολείται κανένας. Δεν συμφέρει την εταιρεία να κυνηγήσει κάποιον που χρωστάει 50-100€... θα πάρουν 2-3 τηλέφωνα τάχα μου ότι θα δωθεί η υπόθεση σε εισπρακτική, αλλά μέχρι εκεί.

Το έχω διαβάσει σε πάρα πολλούς που το έκαναν και ποτέ δεν έγινε τίποτα.

Σίγουρα δε το επικροτώ ούτε το έχω κάνει,  αλλά είναι μια "επιλογή" για κάποιον που δεν θέλει ή δεν έχει να πληρώσει.

Πάντως για το φίλο που ρωτάει, το κόστος υπαναχώρησης είναι συνήθως μικρό και αν μπορείς το πληρώνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

Ασχολούνται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τι κάνω που έπιανα 33 στα 50 και τώρα με εχουν ρίξει στα 28? Και ενώ μιλάω με τους τεχνικούς ο ένας μου λέει ότι υπάρχει ανοιχτή βλάβη από Μάιο και έπρεπε να είχα τουλάχιστον 40 και ο άλλος μου λέει έχει κλείσει από Μάιο και ότι τόσο πιάνει η γραμμή μου. Και βρίσκομαι 750μετρα απόσταση καλωδιακή από το κέντρο με μια διακλάδωση (καφαο) κάτω από το σπίτι μου? Και όταν με στείλανε στο εμπορικό γιατι κανονικά πρέπει να πάρω λεφτά πίσω μετά από τόσους μήνες και να έχω έκπτωση λόγο χαμηλής ταχύτητας το εμπορικό με γειωσε και ίσα που δεν με έβρισε.

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Το ποσό απομείωσης θα πρέπει να το πληρώσεις. Μπορεί να μη σε ενοχλήσουν και καθόλου Αλλά μπορεί και σε 2 χρόνια να σου σκάσει (Τα στέλνουν μαζικά σε εισπρακτικές και τα μικροποσα).

Ο μόνος τρόπος για να φύγεις χωρίς κόστος είναι αν έχει θέμα τεχνικό η γραμμή σου, κανεις παράπονο στο αντίστοιχο customer care αν όντως υπάρχει θέμα.

Πάντως βάση ΕΕΤΤ από 1/1/2019 στα συμβόλαια πάει κλιμακωτά το κόστος αποδέσμευσης, δηλαδή όσο φτάνεις στο τέλος της σύμβασης μειώνεται.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με κάτι διαφορετικό; Αν είμαι στην ίδια κατάσταση με το φίλο (υπογεγραμμένο συμβόλαιο αλλά θέλω να φύγω), όμως ταυτόχρονα υπάρχει τεχνική βλάβη που δε μού διορθώνουν εδώ και 2 βδομάδες περίπου, τι ισχύει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...