wizard Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Το προηγούμενο κλειδώθηκε και σωστά. Ωστόσο η απορία μου παραμένει: Α!!! και κάτι άλλο, τώρα τελευταία, το GMT +2 δεν είναι σωστό!!! Πρέπει να βάλουμε +3! Γιατί??? Μήπως έχει να κάνει με τη θερινή ώρα? Και αν ναι δεν μπορείτε να το διορθώσετε?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Ναι Το είχα ρωτήσει και εγώ - αμέσως μετά την αλλαγή της ώρας - και η απάντηση ηταν... ....Αναζητείται ρύθμιση (αν υπάρχει...) που θα επιφέρει την αλλαγή αυτόματα σε όλο το forum.
wizard Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Ok, ευχαριστώ. Οπότε είμαστε στο ψάξιμο ακόμα έτσι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Ναι - και μάλλον (απ' ότι καταλαβαίνω) δεν υπάρχει global ρύθμιση. Πρέπει το κάθε μέλος να αλλάξει την ώρα χειροκίνητα μέσω των ρυθμίσεων του προφίλ του.
Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Ναι - και μάλλον (απ' ότι καταλαβαίνω) δεν υπάρχει global ρύθμιση. Πρέπει το κάθε μέλος να αλλάξει την ώρα χειροκίνητα μέσω των ρυθμίσεων του προφίλ του. 'Ετσι είναι ,δεν υπάρχει τέτοια επιλογή εκτός και αν κάνω εγώ την αλλαγή από τη βάση που θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα μιας και υπάρχουν πολλοί που συνδέονται από το εξωτερικό με τη γνωστή διαφορά ώρας. Γι'αυτό θα πρέπει να γίνεται χειροκίνητα. Το πρόβλημα πάντως θα λυθεί με την επόμενη έκδοση του forum.
wizard Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τουλάχιστον με αυτό το post θα μάθουν και όσοι χρήστες το διαβάζουν και τι πρέπει να κάνουν ώστε να τους εμφανίζει σωστά την ώρα.
advantix Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα , άλλαξα την ώρα σήμερα στης ρυθμίσεις και για να βλέπω την σωστή ώρα έπρεπε να το βάλω στο GMT + 1 Ξέρετε για ποιο λόγο γίνετε αυτό ?
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Eγω δεν εκανα καμια ρυθμιση , ηταν ρυθμισμενο σωστα με το που μπηκα .
MariaTs. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Εγώ έχω διαπιστώσει πως στα V-Bulletin forums η ρύθμιση της ώρας γίνεται 'χειροκίνητα', μιας και όπως εξηγεί κι ο Hal9000 μπαίνουν χρήστες από διάφορα σημεία του πλανήτη με διαφορετική ώρα. Είμαι μέλος σε τέτοια φόρουμς και την ρύθμιση την κάνω μόνη μου! Και στο κάτω-κάτω, σιγά τον κόπο... Ούτως ή άλλως όταν γίνεται η εγγραφή ενός μέλους πάντα συμπληρώνουμε τα στοιχεία που πρέπει στο προφίλ μας!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Εχμ... όταν έκανε το Post ο Hal9000, Δεν είχε γυρίσει το Insomnia σε VB.
MariaTs. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Koίτα την προηγούμενη έκδοση του insomnia εγώ δεν την πρόλαβα, πάντως όταν έκανα εγγραφή διαπίστωσα ότι η ώρα ήταν άσχετη με αυτή που αναγραφόταν στον υπολογιστή μου και την άλλαξα απ'το προφίλ, όπως και σε άλλα VB φόρουμς. Στο phpBB την ώρα την καθορίζει ο admin κι από κει και πέρα το κάθε μέλος την ρυθμίζει ανάλογα με την χώρα στην οποία βρίσκεται! Στο δικό μου υπάρχει μια μικρή διαφορά λεπτακίων, αλλά σιγά το πράγμα...
dim_b Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Αυτές είναι οι σωστές ρυθμίσεις γιά όσους βρίσκονται στην Ελλάδα. Αν έχετε επιλέξει να ανιχνεύεται αυτόματα η αλλαγή θερινής/χειμερινής ώρας, δεν χρειάζεται να πειράξετε τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.